solgt

Sarpsborg - Skjeberg , Falla 4

Type Enebolig
Primærrom 313m²
Bruksareal 333m²
Bruttoareal 367m²
Tomt 1 196m²
Oppholdsrom
Soverom 5
Byggeår 2003
Gårdsnummer 1138
Bruksnummer 53
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 6 900 000,-
Totalpris 7 085 149,-
Ligningsverdi 1 092 680,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

6 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 175 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 185 149,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 085 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendom

Falla 4, 1747, Skjeberg

Matrikkel

Gnr. 1138 bnr. 53 i Sarpsborg kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

5

Byggeår

2003

Tomt

Eiet tomt 1196 m²

Eiet tomt, 1196 m²

Prisantydning

6 900 000

Totalpris inkl. omkostninger

6 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 175 000,- (Dokumentavgift) 185 149,50 (Omkostninger totalt) 7 085 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 24 681 pr. år

Kr. 24 681 pr. år

Beskrivelse

Velkommen til Falla 4, en boligperle av de sjeldne!

Eiendommen har karakteristiske trekk og skiller seg i særlig grad ut grunnet "tårnet". Tomten er flott opparbeidet og ligger i høyden med panoramautsikt mot Skjebergkilen. Kort vei til avkjøringen av E6 som gjør plasseringen sentral, men fortsett særdeles idyllisk. Her får du hus og hytte i ett. Boligen er over 3 plan med smarte romløsninger og en planløsning som gir flere soner for opphold. Når du åpner døren og kommer inn i hallen ser du igjennom huset og ut mot sjøen som maler et maleri. Denne boligen må oppleves!

Kort fortalt:
- Nyere hus bygget i 2003.
- 3 etasjer samt egen hybeldel i underetasjen.
- Fantastisk utsikt!!
- Kort vei til E6 samt til Sarpsborg og Fredrikstad sentrum.
- 5 soverom.
- Vannbåren gulvvarme.
- Oppussede overflater 2018.
- Høy standard.
- Objektet er en av de mer sjeldne.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder

<b>Kjelleretasje (BRA 109 kvm):</b> Gang 1, gang 2, trapperom, vaskerom, bad, stue/kjøkken, 2 soverom, bod, teknisk rom.
<b>1. etasje (BRA 112 kvm):</b> Hall m/trapp, bad/WC, stue 1, stue 2, kjøkken/spisestue.
<b>2. etasje (BRA 112 kvm):</b> Stue m/trapp, bad/WC, 3 soverom, walk-in-closet.
<b>Loft:</b> Kryperom 1, kryperom 2.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Støpt betongdekke til grunn. Grunnmur av pussede lettbetongblokker. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Drenering fra byggeår. Grunnmurspapp. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk. Vegger er kledd med stående lektekledning. Trevinduer med malte karmer og rammer med doble isolerglass, de fleste med sidehengsling og 4 rams løsning, noen med sprosser
2 takvinduer i stue 2. etg med lufteklaff. Doble, tette, profilerte ytterdører med malte karmer og rammer av sikkerhetstype med overfelt med vindu i isolerglass. Doble terrassedører i tre med malte karmer og rammer med store glassfelt med isolerglass fra byggeår. Saltakkonstruksjon tekket med betong taksten. Takrenner og nedløp av metall. Heldekkende beslag over luftehatter. Toppbord har beslag. Stige til møne. Tårndel har beslått tak av metallplater. Vinkelrenner mellom tårndel og saltak er iflg. eier sikret med varmekabler. To kryploft med tilgang via loftsluker med stiger. Tørre og godt luftede rom.

Hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Bjørn Bøhler, befaringsdato 06.08.18.

Bruksareal

Bruksareal: 333 kvm

Standard

<b>Kjøkken:</b>
Romslig kjøkken med god benkeplass og tilstøtende del med spisebord. Påkostet kjøkkeninnredning med profilerte, malte fronter med metallbeslag.
Limtre lakkert benkeplate. Integrert dobbel oppvaskkum med avrenningsplate i rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin. Fliser på vegger bak oppvaskkum og gasskomfyr. Vegghengt separat kjøkkenventilator. Innbygget mikroovn. Plass for side by side kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin og gasskomfyr.

Kjøkken - hybel:
Kjøkkeninnredning med malte/folierte profilerte fronter. Dobbelkum med avrenningsfelt. Ettgreps blandebatteri med stengeventil for vaskemaskin. Komfyrvakt. Kjøkkenventilator med kullfilter. Fliser over benk og deler av vegg. Det er kun de integrerte hvitevarene som medfølger handelen.

<b>Baderom:</b>
Vaskerom - kjeller:
Flislagte vegger og gulv med vannbåren gulvvarme. Vaskerommet inneholder varmepumpe, akkumulatortank, 300 l varmtvannstank, ekspansjonstank på ca. 100l, benkinnredning med plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, vaskeromsinnredning med metallbenk og underskap og ettgreps blandebatteri.

Baderom - kjeller (hybel):
Flislagte vegger og gulv med elektrisk gulvvarme. Baderommet inneholder baderomsinnredning m/underskap. Ettgreps servantbatteri.
Speil.m/overlys. Dusjhjørne m/forheng. Gulvstående klosett. Hybelen ble ferdigstilt i 2015.

Baderom - 1. etasje:
Mosaikkfliser på vegger og gulv med vannbåren gulvvarme. Downlights i himling. Rommet inneholder murt og flislagt servantbord med påstående moderne servant. Ettgreps servantarmatur. Speil med overlys. Integrerte murte, flislagt hyller. Dusjnisje med glass foldedør. Vegghengt klosett.

Baderom - 2. etasje:
Bad ferdigstilt i 2016. Store moderne gulvfliser. Elektrisk gulvvarme. Veggene består av fliser og malt smartpanel, og det er innfelte downlights i himling. Baderommet inneholder baderomsinnredning i Chabby chick stil med påstående servant. Ettgreps servantarmatur. Badekar med badekarsarmatur og hånddusj. Vegghengt klosett. Dusjnisje oppsatt faste vegger og flislagt. Dusjgarnityr med hånddusj og dusj av fossefalltype.

<b>Soverom:</b>
Huset har 4 soverom samt et oppholdsrom i u.etg. som i dag benyttes som soverom. Hybeldelen har også eget soverom. Flere av soverommene har skyvedørsgarderober samt et walk-in-closet i nærhet av badet og hovedsoverom i husets 2. etg.

<b>Overflater:</b>
Gulv:
Parkett i 1. og 2.etasje. Fliser i hallen. Vannbåren gulvvarme. Underetasjen har flislagte gulv samt baderommene. i hybelen er det lagt parkett.

Vegger:
Malte slette vegger. Tapet. Tavlevegg i hall 1. etg. Malte slette flater også i kjelleretasje. Overflater innvendig oppusset/malt i 2018.

Himling:
Malte, slette flater. De fleste overflater oppusset i 2018.

<b>Teknisk:</b>
Mekanisk ventilasjon med to aggregat i kryploft nord. Tilluft via spalteventiler i vinduer og avtrekk med mekanisk avtrekk via ventiler. Eget mekanisk avtrekk fra kjøkken. Varmtvannsbereder ifbm med bergvarmepumpe plassert i kjeller. Vannrør av rør i rør-type med fordelingsskap i walk in closet for badet i 2. etg. med stengekraner. Lekkasjeventil med utslipp i badet. Avløpsrør av plast. Opplegg for sentralstøvsugeranlegg. Aggregat og stikk til sentralstøvsuger er ikke tilkoblet/montert. Manglende utstyr følger salget. Sikringsskap med hovedkurs på 80 ampere (hybeldel 50amp) med 18 fordelerkurser på hhv. 15, 16, 20, 25 og 50 ampere. Automatsikringer.

<b>Uteområder:</b>
Skrånende tomt, opparbeidet med flott uteanlegg nærmest boligen. Gruset gårdsplass i to nivåer. støttemur og trapper i granitt med bed og planter.
Mot sjøen stor tretrapp fra terrassen til terreng med opparbeidet plen og hekk med annen beplatning og stensatt platting. Fra storstuen er det utgang til romslig terrasse på ca. 27 m2.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.04.07.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til kr. 11.432,- og er inkludert i oppgitt sum for kommunale avgifter.

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 092 680 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 496 577 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie

Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel. Dette er ikke godkjent som en egen boenhet av Sarpsborg kommune, men er lovlig utleie da det er adkomst til utleiedelen fra boligen.

Vei/vann/kloakk

Tilknyttet privat vei og offentlig vann og avløp ifølge Sarpsborg kommune.
Velforening med årlig gebyr kr. 750,-. Herav: medlemsavgift kr. 250,- og veiavgift (ifht strøing og måking) kr. 500,-

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

6 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 175 000,- (Dokumentavgift) 185 149,50 (Omkostninger totalt) 7 085 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke (Kr.9 900)
Tilrettelegging / Markedsføring (Kr.9 550)
Meglerprovisjon (Kr.45 000)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.69 950)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

25-18-0188

Internett

www.eie.no

Eier

Lars Gunnar Ahgnell

Budgivning

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"

Avdeling

SOBBL Eiendomsmegling AS
Grimsøen & Partners
Org. nr:994963821
St. Marie gate 112
1702 Sarpsborg
Tlf: 69 11 32 00, Fax: 69 11 32 01

Saksbehandlere

Jonas Nikolai Grimsøen
Grimsøen & Partners
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 41 26 88 91 / E-post: jonas@gpartners.no

Robin Gustafsson
Grimsøen & Partners
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Prosjektansvarlig
Mob: 92 80 25 35 / E-post: robin@gpartners.no

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Eiendomsmegler
Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91

jonas@gpartners.no

VERDIVURDERING
Robin Gustafsson
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Prosjektansvarlig
Robin Gustafsson

92 80 25 35

robin@gpartners.no

VERDIVURDERING