solgt

Sarpsborg - Skjeberg , Nedre Snarvei 9

Type Enebolig
Primærrom 157m²
Bruksareal 157m²
Bruttoareal 181m²
Tomt 859m²
Oppholdsrom
Soverom 4
Byggeår 1969
Gårdsnummer 1100
Bruksnummer 101
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 2 890 000,-
Totalpris 2 971 399,-
Ligningsverdi 737 779,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 81 399,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 971 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendom

Nedre Snarvei 9, 1746, Skjeberg

Matrikkel

Gnr. 1100 bnr. 101 Fnr. 30 i Sarpsborg kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

4

Byggeår

1969

Tomt

Festet tomt 859 m²

Festet tomt, 859 m²

Prisantydning

2 890 000

Totalpris inkl. omkostninger

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift) 81 399,50 (Omkostninger totalt) 2 971 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 15 686 pr. år.
Inkluderer bl.a. eiendomsskatt og festeavgift.

Kr. 15 686 pr. år

Beskrivelse

Velkommen til Nedre Snarvei 9!

Dette er en hyggelig og tiltalende enebolig på ett plan med full innredet underetasje. Eiendommen har en solrik beliggenhet i Skjeberg med kort avstand til det meste. Det barnevennlige området er uten gjennomgangstrafikk og ligger i nær tilknytning til fine friarealer. Eneboligen ligger på en opparbeidet tomt med terrasse og en stor gressplen som både store og små vil sette pris på. Gårdsplassen til boligen er nylig lagt med belegningsstein og det er god plass til parkering av flere biler på tomten. Eneboligen fremstår som tiltalende og har blitt betydelig påkostet og modernisert både utvendig og innvendig de siste årene.

Eneboligen er lys og innholdsrik og har en romslig planløsning. I første etasje ligger en lys og luftig stue som er delt inn i tre soner med god plass til spisestue og flere salonger / sittegrupper. Stuene har blant annet peisovn og varmepumpe, samt utgang til en romslig veranda. Kjøkkenet er av eldre dato, men fremstår lyst og pent med gode arbeidsflater og plass til oppbevaring. 1. etasje inneholder videre 2 soverom, et bad med dusjkabinett og et praktisk gjestetoalett.

Boligens underetasje har egen inngang og romslig entré med plass til oppbevaring og klesoppheng. Her er det nok en romslig stue. Etasjen har videre et nyere, delikat baderom med massasjebadekar, praktisk vaskerom, og to store soverom med både walk-in-closet eller kontor-del. Boligen har ellers rikelig med lagringsplass i garderobe i entré, i den særdeles innholdsrike kjelleretasjen.

Kort fortalt:
- Innholdsrik og pen enebolig i populært boligfelt
- 4 soverom
- Stor gårdsplass med ny belegningsstein og singel
- Opparbeidet tomt med stor gressplen
- Hage med gode solforhold hele dagen
- Overbygget og romslig platting i hagen
- Varmepumpe og peisovn
- Betydelig påkostet og modernisert utvendig og innvendig
- Plass til spiseplass både i stue og kjøkken
- Underetasje med egen inngang og stor entré
- Varmekabler på begge bad, vakserom og entré i kjeller
- Stue med store vindusflater og peisovn
- Stor kjellerstue
- Eget praktisk vaskerom i underetasje

Bebyggelse

Nærområdet består hovesakelig av eneboligbebyggelse.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder

1. etasje: Entré, gang/trapp, kjøkken, stue, toalett, bad, 2 soverom.

U.etasje: Stue/trapp, gang/garderobe, soverom, soverom/kontor, entré, vaskerom, bad.

Byggemåte

Murt grunnmur under terreng med innredet kjeller som har adkomst innvendig og utvendig. Grunnmur murt i leca og pusset/slammet utvendig.
Betonggulv mot grunnen, antatt ikke isolert og fuktsikret etter moderne prinsipper. Etasjeskille i tre. Yttervegger antatt oppført i 98mm konstruskjonsvirke med isolasjon som normalt fra byggeår. Vindtettet med papp. Kledd utvendig med tømmermannspanel. Saltak med vinkel og gradrenne. Konstruert i tre etter eldre prinsipper med sperrer mot vegg under møne, w-takstoler over stuedel. Bordet undertak antatt med papp over. Tekket med båndtekking av blikk. Terrasse/platting konstruert i impregnert trevirke. Eldste del som er bygget rundt huset er fundamentert på tilfarere mot grunnen. Nyere overbygget del er anlagt på lecablokker mot grunnen. Tette vegger med stående panel på overbygget del, bordet tak tekket med shingel. Rekkverk og levegg rundt deler av resterende terrasse. Vinduer og balkongdører med 2-lags isolerglass i trekarmer. Vindusglass er merket med forskejllige årstall. 1999 på de eldste og 2007 på de nyeste. Hoveddør har installert Yale Doorman automatisk lås.

Hentet fra eierskifterapport utført av takstmann Jostein Mathisen, befaringsdato 09.1018.

Bruksareal

Bruksareal: 157 kvm

Standard

Kjøkken:
Kjøkkenet i boligen er romslig og har plass til liten sittegruppe hvis det skulle være ønskelig. Innredningen består av hvite profilerte fronter, laminat benkeplate med dobbel oppvaskkum i stål og ettgreps blandebatteri. Mellom benkeplate og overskap er det lagt fliser som både er dekorativt og har en praktisk funksjon. Kjøkkenet har plass til hvitevarer og over stekeovn er det en stor og flott ventilatorhette i stål. Rommet er lyst og innbydende og de to hyggelige kjøkkenvinduene slipper inn godt med dagslys.

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Baderom:
Underetasje:
Baderommet i underetasjen er meget romslig og ble rehabilitert i 2011. Vegg- og gulvflatene er belagt med flis og det er varmekabler i gulvet. Rommet inneholder stor baderomsinnredning med skuffer, servant og ettgreps blandebatteri, overskap med speilfront og belysning, vegghengt toalett og stort badekar med plass til to personer og massasjefunksjoner.

1.etasje:
Baderommet i 1. etasje ble pusset opp i 2015 og har lyse baderomsplater på veggene og mørkegrå fliser med sokkel på gulv. Baderommet inneholder stor servant med skuffeoppbevaring, ettgreps blandebatteri, speil med belysning og flott dusjkabinett med  tropisk dusj, håndholdt dusjhode og massasjefunksjoner.

Soverom:
Boligen inneholder 4 soverom, hvorav 2 ligger i 1. etasje og 2. i 2. etasje. Fra ett av soverommene i 1. etasje er det utgang til veranda. Soverommene i underetasjen er meget romslige, hvorav ett har walk-in-closet, og ett har egen kontor-del.

Innvendige overflater:
Gulvene består av laminat i de fleste rom, fliser på begge baderom, betong i vaskerom og belegg i toalettrom. Vegger består av av malt panel, brystpanel, tapet og mdf-plater. Himling består av av takess, malt panel og slette, hvitmalte.

Uteområder:
Stor, solrik og flat tomt med steinlagt og gruset gårdsplass. Store plenarealer og beplanting med busker og hekker. Fra stue og soverom i 1. etasje er det utgang til en romslig og usjenert veranda. I hagen er det også etablert en overbygget platting hvor man kan nyte lange sommerkvelder.

Utbedringer gjort i nyere tid:
2016: Drenert hage og plenarealer, oppføring av overbygget uteplass, oppføring av walk-in-closet i kjeler.
2017: Lagt belegningsstein i gårdsplass, etablering av alarm fra Verisure.
2018: Utvendig malt boligen, byttet kledningsbord og isolasjon ved kjøkkenvindu.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 05.11.69.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til kr. 4.704,- og er inkludert i beløpet for kommunale avgifter.

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 737 779 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 360 891 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale

Festekontrakten utløper i 2025, men løper så automatisk videre.
Neste regulering av festeavgift: 2026.
Årlig festeavgift kr. 1460,-. Festeavgiften er inkludert i beløpet for kommunale avgifter.
Bortfester opplyser at det er mulig å innløse festetomten etter nærmere avtale. Forespeilet pris på tomt fra bortfester er kr. 240 000 + omkostninger.

Utleie

Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Sarpsborg kommune.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift) 81 399,50 (Omkostninger totalt) 2 971 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke ( Uten fotograf ) (Kr.8 900) Eierskifteforsikring (Kr.12 112,50) Meglerprovisjon - Fastpris (Kr.36 000) Tilrettelegging / Markesføring (Kr.12 900) Tilstandsrapport (Kr.4 000) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Totalt kr. (Kr.79 412,50)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

25-18-0319

Internett

www.eie.no

Eier

Thor-Martin Frøyland Ulf Martin Svarød Aasen

Budgivning

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"

Avdeling

SOBBL Eiendomsmegling AS
Grimsøen & Partners
Org. nr:994963821
St. Marie gate 112
1702 Sarpsborg
Tlf: 69 11 32 00, Fax: 69 11 32 01

Saksbehandlere

Jonas Nikolai Grimsøen
Grimsøen & Partners
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 41 26 88 91 / E-post: jonas@gpartners.no

Robin Gustafsson
Grimsøen & Partners
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Prosjektansvarlig
Mob: 92 80 25 35 / E-post: robin@gpartners.no

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Eiendomsmegler
Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91

jonas@gpartners.no

VERDIVURDERING
Robin Gustafsson
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Prosjektansvarlig
Robin Gustafsson

92 80 25 35

robin@gpartners.no

VERDIVURDERING