solgt

Sarpsborg - Skjeberg , Grimstadtunet 1

Type Enebolig
Primærrom 112m²
Bruksareal 121m²
Bruttoareal 133m²
Tomt 7 392m²
Oppholdsrom
Soverom 4
Byggeår 2017
Gårdsnummer 1022
Bruksnummer 160
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 3 250 000,-
Totalpris 3 339 624,-
Ligningsverdi 0,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 81 250,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 89 624,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 339 624,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendom

Grimstadtunet 1, 1746, Skjeberg

Matrikkel

Gnr. 1022 bnr. 160 snr. 1 i Sarpsborg kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

4

Byggeår

2017

Tomt

Fellestomt 7392 m²

Fellestomt, 7392 m²

Prisantydning

3 250 000

Totalpris inkl. omkostninger

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 81 250,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 89 624,- (Omkostninger totalt) 3 339 624,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Sameie er under etablering, og har ikke et organisasjonsnummer per dags dato.

I følge selger betales det inn kr 469,-/mnd til felles konto, hvor 100,- går til bensin/felles gressklipper, og de resterende 369,- til grunnpakke GET. Det er snakk om at sameiet skal gå til innkjøp av felles robotgressklipper, noe som vil medføre økning i felleskostnadene.

Kommunale avgifter

Kr. 5 250 pr. år Avgiftene er basert på et vannforbruk på 32 m3.

Kr. 5 250 pr. år Avgiftene er basert på et vannforbruk på 32 m3.

Beskrivelse

Velkommen til Grimstadtunet 1!

Dette er en moderne, ny bolig oppført 2017, beliggende på en hyggelig hjørnetomt på det nye boligfeltet Grimstadtunet i Skjeberg. Boligen går over to etasjer med integrert carport og utvendig bod i 1. etasje og baderom i begge etasjer, samt separat vaskerom/teknisk rom i 1. etasje. Gulvoverflater består av parkett med gulvvarme i 1. etasje, vegger og himlinger består av slette malte flater, hvorav flere himlinger har innbygde downlights. Boligen har i tillegg til romslig overbygget vestvendt veranda på ca. 9 m2, ytterligere to terrasseplattinger, en ved inngangspartiet på ca. 7 m2 og en med utvendig tilgang østvendt på ca. 16 m2. Boligen er bygget i moderne stil med god takhøyde i 2. etasje og tidsriktige farge- og materialvalg.

Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder

1. etasje: Entré m/ trapp og åpen garderobe, vaskerom/teknisk rom, baderom, 2 soverom og utvendig bod.
2. etasje: Baderom, stue/kjøkken, 2 soverom.

Byggemåte

Bolig over to etasjer bygget over støpt plate på mark i armert betong. Trekonstruksjon i bindingsverk med utvendig liggende malt/beiset kledning.
Etasjeskiller og tak i trekonstruksjon, taket i form av et pulttak antatt tekket med takpapp/banemembran. Uteplass på begge sider av boligen samt i tillegg en vestvendt veranda med utgang fra stue/kjøkken i 2. etasje. Trevinduer med malte karmer og rammer med isolerglass.

Hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Bjørn Bøhler, befaringsdato 29.10.18.

Bruksareal

Bruksareal: 121 kvm

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen er fra Designa og består av slette, malte/folierte fronter med integrerte håndtak samt laminat benkeplate med integrert dobbel oppvaskkum, ettgreps blandebatteri og platetopp. Vegghengt separat kjøkkenventilator med styring av ventilasjon i boligen. Videre er det integrerte hvitevarer slik som oppvaskmaskin, ovn, kjøleskap med frys.

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Baderom:
1. etasje:
Baderommet i 1. etasje har moderne, blanke fliser på både vegger og gulv. I gulvet er det lagt gulvvarme. Himlingen er malt og slett og har innfelte downlights. Videre inneholder rommet romslig baderomsinnredning med underskap med skuffer, ettgreps servantarmatur, speil og overlys, badekar med dusjgarnityr og vegghengt klosett.

2. etasje:
Boligen har også et baderom i 2. etasje. Dette baderommet har også flislagte vegger og gulv, slett/malt himling m/downlights. Rommet inneholder baderomsinnredning med skuffer samt høyskap, ettgreps servantarmatur, vegghengt speil med overlys, dobbelt stikk på vegg, vegghengt klosett og dusjhjørne med dusjgarnityr.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom med fliser på gulv. Nedfelt gulv med mosaikkfliser i sluksone og gulvvarme. Vaskerommet har plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre inneholder vaskerommet 200l varmtvannsbereder, aggregat for ventilasjon og støvsuging, innfelte skap for vannfordeling og sikringsskap. Inntak for vannforsyning med trykkregulator og måler samt stengekraner.

Soverom:
Boligen inneholder 4 soverom, hvorav 2 soverom ligger i 1. etasje og 2 soverom ligger i 2. etasje.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett. Gulvvarme.
Vegger: Malte, slette flater.
Himling: Malte, slette flater. Downlights i enkelte rom.

Uteområde:
Fra kjøkken/stue er det utgang til romslig vestvendt overbygget veranda på ca. 9 m2. Det er ytterligere to terrasseplattinger, en ved
inngangspartiet på ca. 7 m2 og en med utvendig
tilgang østvendt på ca. 16 m2. Tomten er flat og har gode sol og lysforhold. Gruset gårdsplass/innkjøring. Forøvrig opparbeidet med støygjerde, plener og noe beplantning.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 31.03.2017.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Eiendomsskatt

Sarpsborg kommune har eiendomsskatt. Denne blir fastsatt etter takst og vil tilkomme etter 3. driftsår.

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi

Eiendommen mangler formuesverdi, dokumentet kan ikke bestilles.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Tv og internett blir levert av Get, men det er muligheter for inngåelse av fellesavtale gjennom sameiet med Get eller Canal Digital.

- Balansert ventilasjon med aggregat plassert i vaskerom/teknisk rom.
- Sentralstøvsuger med aggregat plassert i vaskerom/teknisk rom.
- 200l varmtvannsbereder plassert i vaskerom.

Diverse

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet fast inventar:
- Boligen er tilknyttet sentralt vaktsystem.
- Åpen garderobe i entrè.
- Diverse belysning og panelovner/gulvvarme.
- Peisovn.
- Utelys.
- Utekran.
- Utestikk.

Skap på hovedsoverom og barnerom er ikke fastmontert og medfølger ikke.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie

Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp ifølge Sarpsborg kommune.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 81 250,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 89 624,- (Omkostninger totalt) 3 339 624,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema ligger vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon - Fastpris (Kr.39 000) Grunnpakke (Kr.14 900) Kveldsbilder (Kr.3 150) Nye prospekter (Kr.2 215) Fornying av finn-annonse 27.09.19 (Kr.1 645) Rabatt grunnpakke for oppdrag fra Eie (totalt 9900) (Kr.- 5 000) Tilrettelegging (Kr.9 900) Utlegg tilstandsrapport (Kr.6 920) Tingl.gebyr skjøte (Kr.525) Visningshonorar 3 stk (Kr.5 850) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Totalt kr. (Kr.84 605)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

25-18-0390

Eier

Jeanette Langmo

Budgivning

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Solgt "som den er"

Avdeling

SOBBL Eiendomsmegling AS
Grimsøen & Partners
Org. nr:994963821
St. Marie gate 112
1702 Sarpsborg
Tlf: 69 11 32 00, Fax: 69 11 32 01

Saksbehandlere

Jonas Nikolai Grimsøen
Grimsøen & Partners
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 41 26 88 91 / E-post: jonas@gpartners.no

Mats Våge
Grimsøen & Partners
Eiendomsmeglerfullmektig
/ E-post: Mats@gpartners.no

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Eiendomsmegler
Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91

jonas@gpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
83%

eier sin egen bolig

55%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier