solgt

Sarpsborg - Greåker , Dalveien 134

Type Enebolig
Primærrom 119m²
Bruksareal 187m²
Bruttoareal 208m²
Tomt 1 031m²
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1977
Gårdsnummer 2077
Bruksnummer 383
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 2 390 000,-
Totalpris 2 469 149,-
Ligningsverdi 833 321,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 79 149,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 469 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendom

Dalveien 134, 1718, Greåker

Matrikkel

Gnr. 2077 bnr. 383 i Sarpsborg kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

3

Byggeår

1977

Tomt

Eiet tomt 1031 m²

Eiet tomt, 1031 m²

Prisantydning

2 390 000

Totalpris inkl. omkostninger

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 000,- (Dokumentavgift) 79 149,50 (Omkostninger totalt) 2 469 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 16 144 pr. år

Kr. 16 144 pr. år

Beskrivelse

Velkommen til Dalveien 134!

Denne innholdsrike eneboligen strekker seg over to plan og byr på utviklingsmuligheter! Tomten er romslig og ligger praktisk til mellom de to byene Sarpsborg og Fredrikstad. Boligen inneholder blant annet tre soverom, kjellerstue, baderom i hver etasje og mange praktiske rom for oppbevaring. Fra soverom og stue er det utgang til balkonger som vender mot både syd og vest, og det er inngangsdører i både underetasje og i 1. etasje. Bilen parkerer du på egen tomt eller i den integrerte garasjen. Boligens standard er hovedsakelig eldre eller fra byggeår og det må påregnes modernisering for å møte dagens krav til standard. Skap din egen drømmebolig!

Velkommen til en hyggelig visning!

Bebyggelse

Enebolig med underetasje oppført i 1977. Inntil huset i underetasjen er det oppført garasje.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder

Underetasje: Garasjerom, vindfang, trappegang, bad, kjellerstue, verksted (tidligere soverom), gang, vaskekjeller, kjølerom, bod, kott.

1. etasje: Stue, gang, entré, kjøkken, 2 soverom, bad.

Byggemåte

Det er støpte fundamenter på oppfylte masser. I kjelleren er det støpte gulv på oppfylte masser. Grunnmuren er oppført av lettklinkerblokker. Deler av veggene i kjeller er foret ut og kledd i trekonstruksjon. Eier opplyser at det ble utført tiltak på dreneringen langs nordvegg og deler av østvegg for ca. 10 år siden, ellers er dreneringen fra byggetiden. Ytterveggene i første etasje og yttervegg mot vest i underetasjen er oppført av isolert bindingsverk. Det var vanlig med 10 cm isolasjon i yttervegger når dette bygget ble oppført. Utvendig er fasadene kledd dels med liggende og dels med stående trekledning fra byggetiden som er beiset/malt. Vinduene er med karm og ramme av tre med 2-lags isolerglass. I vindfanget er det en original teak ytterdør i lakkert utførelse, og i et soverom er det en vanlig original balkongdør i lakkert/malt utførelse og med 2-lags glass. I stuen er det en dobbelfløyet balkongdør med 2-lags isolerglass fra 2011. Huset har saltak yttertak oppført av prefabrikerte W-takstoler. Det er forenklet undertak av sutak, og bjelkelag på loft er isolert mot oppvarmet boligrom. Taksperre er forsterket antatt som følge av eldre vannlekkasje ved pipa. Taket er tekket med betongtakstein fra byggetiden. Takrenner og nedløpsrør er av plastbelagt stål. Mellom etasjene er det trebjelkelag.

Hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Lars-Petter Bjerkebekk, befaringsdato 22.01.19.

Bruksareal

Bruksareal: 187 kvm

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning er original fra byggeår, men frontene har blitt skiftet på 1990-tallet. Innredningen har profilerte lakkerte fronter av furu, og laminerte benkeplater. Det er ventilator over komfyren. Kjøkkenet er romslig og har også plass til en sittegruppe.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Våtrom:
Baderom 1. etasje:
Badet i 1, etasje ble pusset opp i ca. 2005/2006. På gulv og vegger er det flislagt og det er slette, malte plater i himling. Badet inneholder klosett, servant og dusjkabinett.

Baderom underetasje:
Belegg på gulv, våtromsvinyl på veggene og slette, malte plater i himling. Baderommet inneholder baderomsinnredning med profilerte fronter og servant, klosett og dusjkabinett. Badet har en eldre standard med brukslitasje fra byggetiden, og man må påregne full
rehabilitering.

I vaskekjeller er det opplegg for vaskemaskin og en nyere varmtvannsbereder på 200 liter.

Soverom:
Boligen inneholder to soverom i 1. etasje, samt et verksted i underetasjen som tidligere er blitt brukt som soverom. Det er frittstående garderobeskap på soverommene i 2. etasje, og utgang til en hyggelig og overbygd balkong fra hovedsoverommet.

Innvendige overflater:
På gulvene er det laminat, parkett og teppe. På veggene er det malt glassfibervev, malt miljøtapet, finerte plater, tapet, trepanel/brystpanel og malte panelplater. I kjellerstuen er det munkepuss. I himlingene er det trepanel, malte takplater og slette malte plater.

Uteområde:
Fra stuen er det utgang til en terrasse på sydsiden. Det er støpt gulvkonstruksjon som fungerer som tak til garasjen. Fra det ene soverommet er det utgang til en overbygd balkong på vestsiden. Tomten som er skrånende arrondert består av dels opparbeidet grøntareal slik som gressplen, hekkbeplantning og prydbusker. Det er gruslagt innkjørsel og gårdsplass.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.08.77.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til kr. 6296,- og er inkludert i beløp for kommunale avgifter.

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 833 321 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 999 956 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
- Boligen er naturlig ventilert med luftespalte i vinduer.
- Elektrisk anlegg med 35 AHS av typen skrusikringer, og diverse kurser med automatsikringer.

Diverse

Følgende konstruksjoner har fått tilstandsgrad 2 iflg. tilstandsrapport:
Bygning generelt - underetasje garasje, vegger mot grunn, drenering, yttervegger, utvendig komplemettering - vegg, vinduer, ytterdører og porter, innvendige dører, takkonstruksjon, taktekking, trapper og ramper, balkonger, terrasser ol., overflater på innvendige gulv - bad i underetasje, overflater på innvendig himling - bad i underetasje, utstyr for sanitærinstallasjoner - bad i underetasje, luftbehandling - bad i underetasje, overflater på innvendige gulv - bad i 1. etasje, overflater på innvendig himling - bad i 1. etasje, utstyr for sanitærinstallasjoner - bad i 1. etasje, kjøkkeninnredning, overflater på innvendige gulv, overflater på innvendige vegger, delvis overflater på innvendig himling.

Følgende konstruksjoner har fått tilstandsgrad 3 iflg. tilstandsrapport:
Gulv på grunn, frittbærende dekker, overflater på innvendige vegger - bad i underetasje, innredning og garnityr for våtrom - bad i underetasje, luftbehandling - bad i 1. etasje, kjølerom, delvis overflater på invnendige vegger, delvis overflater på innvendig himling.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie

Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk

Offentlig tilknyttet til vei, vann og avløp.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 000,- (Dokumentavgift) 79 149,50 (Omkostninger totalt) 2 469 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke (Kr.9 900)
Meglerprovisjon (Kr.42 000)
Tilrettelegging (Kr.5 500)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Markedsføringspakke (Kr.4 900)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

25-18-0431

Internett

www.eie.no

Eier

Marit Ludvigsen

Budgivning

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"

Avdeling

SOBBL Eiendomsmegling AS
Grimsøen & Partners
Org. nr:994963821
St. Marie gate 112
1702 Sarpsborg
Tlf: 69 11 32 00, Fax: 69 11 32 01

Saksbehandlere

Jonas Bergtun
Grimsøen & Partners
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 31 36 54 / E-post: bergtun@gpartners.no

Grimsøen & Partners
/

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Eiendomsmegler / Partner
Jonas Bergtun

99 31 36 54

bergtun@gpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
85%

eier sin egen bolig

44%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

70%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er eldre enn 20 år

24%

er barnefamilier