solgt

Sarpsborg - Skjeberg , Molvikveien 16 B

Type Enebolig
Primærrom 108m²
Bruksareal 112m²
Tomt 524m²
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 2016
Gårdsnummer 1100
Bruksnummer 121
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 2 750 000,-
Totalpris 2 818 749,-
Ligningsverdi 698 843,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 68 749,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 818 749,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til visning!
Molvikveien 16 B var nyoppført i 2016 og er en moderne og pen 1/2 part av en vertikaldelt tomannsbolg, Boligen er på to plan og har i annen etasje stue m/ vedovn og utgang til balkong, stort kjøkken m/spiseplass,  bod, toalett og romslig soverom.  1. etasje rommer stor, hall m/flislagt gulv, 2 soverom m/garderobeløsninger, flislagt bad , kott og TV-stue/lekerom med utgang til stor terrasse/platting.

Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område med lite trafikk i ett etablert boområde i Skjeberg. Her er det kort vei til barneskole,  skog og turområder samt  kort vei til skjærgården med badestrand og idylliske turområder.

Eiendommen har gruslagt gårdsplass og innkjørsel med flere biloppstillingsplasser. På baksiden av huset er det grøntarealer som ikke er ferdig opparbeidet. Her er det imidlertid bygd en stor og solrik platting som har utgang fra TV-stuen. På siden av boligen er det  utebod for hageredskap, dekk, sykler osv.

Boligen ble oppført i 2016 og har god standard med balansert ventilasjon og varmegjenvinning . I 1. etasje er det elektrisk varme i gulv og i stuen i 2 etasje er det vedovn. Det er også sentralstøvsuger i huset.

Kort fortalt :
- Boligen oppført i 2016
- Balansert ventilasjon og varmegjenvinning
- Balkong m/lutsikt  og stor usjenert og solrik terrasse
- Gulvvarme i hele 1. etasje
- Sentralstøvsuger og vedovn
- Gangavstand til barneskole
- Gangavstand til skogområder med turmuligheter
- Gangavstand til badeplasser og skjærgård
- Stor utvendig redskapsbod
- Automatsikringer
- Himling mot 2.etasje er det lagt ca 35cm mineralull.
- Radonsperre
- Hvite, profilert dører
- Parabolantenne medfølger
- Fiberlinje/bredbånd inn til huset
- Utendørs bannslange medfølger
- Vannlås med sensor
- Gangavstand til barneskole

Innhold

1. etasje: Entre/gang, bad/vaskerom, kontor/lekerom, 2 soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken m/spiseplass, bod, soverom, wc.

Standard

Entre/gang: Romslig gang med skyvedørsgarderobe med speildører. Flislagt gulv og malte vegger i moderne farger. Åpen løsning fra hall til TV-stue/lekerom/kontor og til trappegang 2. etasje.

Soverom: Hovedsoverommet ligger i 1. etasje og to mindre soverom ligger i hver sin etasje. Hovedsoverom har TV veggfeste. Alle soverommene har garderobeløsning, laminat på gulv og malte vegger.

Bad: Romslig, delikat og flislagt bad med store moderne fliser. Det er satt opp skyvedørsgarderobe med speil på en vegg og denne dekker "vaskerommet" med vaskemaskin og tørketrommel. For øvrig er rommet innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger, vask i innredning, speil og speilbelysning.

Kjøkken: Kjøkkenet rommer to avdelinger - en spiseavdeling og en kjøkkenavdeling. Rommet er stort og lyst og har innredning fra Ikea. Bortsett fra kjøleskap så er alle hvitevarer integrerte. Innredningen har laminat benkeplate med nedfelt vask samt glassplate over benk. Det er spotter i tak over innredningen.

Stue/TV-stue: I 2. etasje ligger hovedstuen som er en vinkelstue med god plass for både spisestue og sofagruppe. Her er det godt med veggplass for bilder og seksjoner. Det er vedovn som varmer godt på kalde dager i stuen. Utgang til solrik balkong med glassrekkverk og flott utsikt. Stuen har 1 stavs laminat på gulv og malte vegger i innbydende farger.
TV-stuen/lekerom/kontor ligger i 1. etasje og har laminat på gulv og lysmalt tapet på vegger. Rommet er lyst og hyggelig og har varme i gulv og har godt med lysinnslipp fra store vinduer. Det er utgang til flott terrasse med god plass for lek, grill og sittegrupper. Under trappen i dette rommet er det kott med plass for eventuelt leker osv.

Utebod: Oppført i 2016 på ca. 5 kvm. Utebod med plass for hageredskap, sykler, dekk osv.

Beliggenhet

Eiendommen har en barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde med lite biltrafikk i Skjeberg i Sarpsborg kommune. Boligområdet består av eneboliger og fritidseiendommer og det er nærhet til offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass og treningssenter, minigolfbane, samt fine turmuligheter langs kyststien.

Eiendommen ligger 10 min rusletur fra skjærgården med marina og fine badeplasser, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Her finner du den kjente iskrembaren Ici og Høysand hotell med restauranten Salt.

Sarpsborg sentrum ligger et kvarters kjøretur unna og her finner du flotte severdigheter og kulturelle tilbud som f. eks. Kulåsparken som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I sentrum av byen er det også en levende og trivelig gågate med spennende butikker. For de minste frister det nok med et besøk på Eventyrparken, Skandinavias største lekeland på over 2000 kvm.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 i Stasjonsbyen og på Kiwi og Spar på Klavestadhaugen. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger det hele fire kjøpesentre i Sarpsborg og det er kun en kort kjøretur på ca. ett kvarter til Norby kjøpesenter i Sverige.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Heibergbakken som ligger ca. 330 meter fra boligen. Det er forholdsvis kort kjøreavstand til av- og påkjøring til E6 og ved å benytte bil tar det ca. 16 min til Sarpsborg, 19 min til Halden, 21 min til Fredrikstad, 27 min til Rygge, og 67 min til Oslo S.
Det tar ca. 15. min. til det nye sykehuset på Kalnes.

Tomt

Areal: 524 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplasser

Barnehage / skole i området

Det er gangavstand til Hornes barneskole og skolebussordning til Sandbakken ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Forsikring

Sparebank 1

Boligtype, eierform og byggeår

1/2 part av en vertikaldelt tomannsbolig (Selveier), byggeår: 2016

Antall soverom

3

Byggeår

2016

Byggemåte

Isolert ringmurselement og isolert støpt plate på oppfylte masser.
Ytterveggene er oppført av isolert bindingsverk.
Det er saltak yttertak antatt oppført av prefabrikerte takstoler.
Utvendige fasader er kledd med liggende trekledning som er beiset/malt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest 22.04.2016

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 112 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie tillatt

Oppvarming

Det er elektrisk gulvvarme i første etasje og det er vedovn i stuen i andre etasje. Balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 7000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 7000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 796 - vann og renovasjon

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 698 843 pr. 15.06.2019
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 515 836 pr. 15.06.2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Regulering

Reguleringsplan og reguleringsbestemmelser kan ikke leveres. Eiendommen er uregulert

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Bestemmelser om felles vann og kloakkledning

Vei/vann/avløp

Offentlig iflg. kommunen

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.  Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hilde@gpartners.no eller SMS: 99 59 54 82 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 1,5% beregnet av salgssummen  I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5 500,-, grunnpakke kr.9.900,-,internettannonsering kr. 5 000,- adm./web.megler kr. 4 500. For visninger er det avtalt kr. 1 250,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Hilde Due Rismark
Eiendomsmegler
Hilde Due Rismark

99 59 54 82

hilde@gpartners.no

VERDIVURDERING