Rakkestad

#PRESTEGÅRDSSKOGEN - Halvpart av tomannsbolig - 3 soverom - 2 bad - Vaskerom - Kjøkken fra JKE - Blindvei - Carport

Haugstadveien 19 A , 1890 Rakkestad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

93%

eier sin egen bolig

46%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

79%

har bolig på over 120 kvm

72%

av boligene er nyere enn 20 år

49%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Selveier
Bruksareal 122 m²
Tomt 890 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 5
Bruksnummer 263
Sist endret 18.05.2020 15:42
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 514 839

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 10 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 433 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 24 839,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 514 839,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendom

Haugstadveien 19 A, 1890, Rakkestad, Etasje: 2

Matrikkel

Gnr. 5 bnr. 263 snr. 1 i Rakkestad kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

3

Tomt

Eiet tomt 890 m²

Eiet tomt, 890 m²

Totalpris inkl. omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 10 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 433 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 24 839,- (Omkostninger totalt) 3 514 839,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter

Kostnader til ytre vedlikehold, vedlikehold av fellesareal, samt eventuelle felles avgifter som tilkommer eiendommen, er felleskostnader og deles likt mellom seksjonene. Hvis en seksjonseier betaler en større andel felleskostnader enn det som skal belastes seksjonen, skal overskytende tilbakebetales innen 14 dager ved påkrav. 
Se utkast til "vedtekter for eierseksjonssameiet Haugstadveien 19" i dokumentlisten.

Beskrivelse

Området består av en nyoppført tomannsbolig i tidløs og smakfull stil. Boligen går over 2 etasjer med balkong fra hoveddel på 13 kvm og utgang til terrasse og uteområder fra underetasjen. I planløsningen er det lagt vekt på praktiske løsninger med flislagt bad i hver etasje, åpen stue/kjøkkenløsning, innvendig bod ved entré og 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har eget walk-in closet, og det er gode muligheter for oppbevaring på de øvrige soverommene. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Electrolux, praktisk "kjøkkenøy", samt moderne innredning fra JKE med integrerte håndtak. Boligen oppvarmes med elektrisk varme gulv, samt peisovn plassert i boligens hoveddel.
Kort fortalt:
- 3 romslige soverom. Hovedsoverom med "walk-in".
- 2 flislagte bad med elektrisk oppvarming i gulv.
- Integrerte hvitevarer fra Electrolux
- Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte håndtak.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Peisovn i åpen stue/kjøkkenløsning
- 3-stavs eikeparkett
- Romslig balkong hovedetasje og terrasse i underetasjen.
- Beliggende i et område uten gjennomgangstrafikk.
- Carport er under oppføring.
Inneholder:
Hovedetasje: Entré, stue/kjøkken, bad, sportsbod/vaskerom og trapperom.
Underetasje: Trapperom/gang, 3 soverom, bad og garderoberom.
Tomt:
Tomten har et areal på ca. 890 kvm som eiet tomt og er beliggende i et område uten gjennomgangstrafikk. Gårdsplassen og adkomst til boligene er gruslagt. Hageområde med plen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Byggemåte

Fundamentering leveres med grunnmurselementer i betong. Yttervegger er av malt dobbeltfalset kledning og takkonstruksjon tekkes i sort takstein av betong. Til markterrassen brukes treplatting og verandaen med utgang fra boligens hoveddel leveres med liggende rekkverk og er av dryppskjerming uten underkledning. Vinduer er av 3-lags energiglass med aluminium beslag.

Bruksareal

Bruksareal: 122 kvm

Leveransebeskrivelse

Fra boligens leveransebeskrivelse:
Uteområder:
Boligen er omkranset med hageområder. Gruslagt biloppstillingsplass og adkomst til boligene med tilhørende trapper i skrående terreng. Carport vil føres opp.
Oppvarming:
Boligen har elektrisk varme i gulv samt peisovn, lunt plassert i hovedetasjen mellom stue og kjøkken. Peisovnen er sort levert av Nordpeis, modell "Duo 5".
Kjøkken:
Smakfull kjøkkeninnredning fra JKE, med slette fronter, integrerte håndtak og underlimt vaskekum. Kjøkkenet leveres fult utstyrt med hvitevarer fra Electrolux, som inkluderer stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.
Baderom:
Boligen har to delikate, flislagte bad. Et i hver etasje. Innredning/servantskap er med slette hvite fronter med tilhørende speil og speilbelysning. Leveransen inkluderer monterte dusjbatterier og servantkraner, samt vegghengt toalett.
Sportsbod/teknisk rom:
I tilknytning til boligens entré er det praktisk innvendig sportsbod med installert opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Flislagt gulv.
Innvendige overflater:
Innvendige vegger på bad er flislagt. Øvrige innvendige vegger og samtlige tak, med unntak av sportsbod, i boligen består av gipsplater og er av sparklet og malt utførelse. Gulvlister og øvrig listverk rundt innvendige dører ol. er av hvit slett utførelse.
Gulv:
Baderom, sportsbod/teknisk rom og entrè har fliser på gulv. Øvrige gulv i boligen består av stilfull eikeparkett (3-stavs).
Himling:
Sparklet og malt gipsutførelse i alle rom.
Teknisk:
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
- Opplegg for sentralstøvsuger.
- Elektrisk varme i gulv.
- Elanlegget leveres etter NEK400.
- Skjult elektrisk anlegg med hvite stikkontakter og brytere.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Frostfri utekran og vannstopp-ventil.
TV og internett:
Det er lagt opp tomme trekkerør for fiber/bredbånd/TV, montert i stue.  Eventuell tilknytning og abonnement medfølger ikke, og må bestilles av kjøper.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.
I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.
Sameiet
Sameiet Haugstadveien 19:
Sameiet består av 2 boligseksjoner i en vertikaldelt tomannsbolig hvor hver seksjon utgjør en halvpart av sameiet.
Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Sameiet skal forvaltes i privat regi. Det vil bli opprettet et eierseksjonssameie i samsvar med reglene i lov om eierseksjoner av 16.6.2017 nr. 65. Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og eventuelle private utearealer.
Vedtekter
Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameiet. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Kjøper er kjent med at utkastet kun er veiledende og aksepterer at utkastet vil kunne bli endret forut for og i forbindelse med sammenføyingen/fradelingen av seksjonering/overtagelse av boligen.
Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere årsmøter.
Se vedtekter som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser

Hvitvaskingsloven:
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag (per solgte enhet):
Meglerprovisjon: 35 000,-
IKT reg gebyr: 1 250,-
Oppgjørshonorar: 5 500,-
Grunnbokspørringer: 808;-
I tillegg direktefaktureres oppdragsgiver for alle utlegg megler har.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

25-19-0026

Utbygger

Nordisk Eiendomsutvikling AS
Org.nr: 989 061 178
Østliveien 16
1415 Oppegård
Boligprodusent:
ABChus AS