solgt

Brusemyrtoppen , Brusemyrtoppen 38A

Type Rekkehus
Primærrom 107m²
Bruksareal 125m²
Tomt 6 029m²
14/02/2020 13:34
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1985
Gårdsnummer 1049
Bruksnummer 330
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 2 090 000,-
Totalpris 2 539 236,-
Ligningsverdi 571 229,-

Beregnet totalkostnad

2 090 000,- (Prisantydning) 435 327,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 525 327,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 000,- (Avklaring forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 13 909,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 539 236,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Brusemyrtoppen 38A!

Grimsøen & Partners v/ Jonas Bergtun presenterer Brusemyrtoppen 38A på Borgenhaugen! Et enderekkehus over to plan med 3 soverom, stue med peis, kjøkken med god skap- og benkeplass og et romslig baderom. Her har du alt familien måtte trenge for å leve et praktisk og bekymringsfritt liv. Boligen har egen garasje oppgradert og modernisert i 2016, og flotte uteområder. Fra stuen i 1.etasje har du utgang til en stor balkong perfekt for sommerfester, og i underetasjen har du en stor terrasse.

Borgenhaugen er et yndet boligområde for familier, med kort vei til skole og barnehage, samt nærbutikk og bussholdeplass. Det er et godt tilbud av fritidsaktiviteter, med alt fra idrettshall, treningssentre og golfbane på Hevingen. Gode tur- og rekreasjonsområder. På få minutter tar du deg inn til Sarpsborg sentrum.

Kort fortalt:
- Enderekkehus
- 3 soverom
- Garasje
- Stor balkong og terrasse
- Peisovn i stue

Velkommen til visning!

Innhold

Undertetasje: Trappegang, bad, 2 soverom, bod og entré.
1.etasje: Entré, hall, stue, kjøkken og soverom.

Standard

Entré:
Du møtes av en imøtekommende, lys og innbydende entré med plenty av oppbevaringsplass for yttertøy og diverse.

Stue:
Stuen er meget romslig, og har plass til både spisestue og tv-hjørne. Lyse og moderne farger på veggene og store vinduer gir godt lysinnslipp. Det er en vakker peisovn i stuen for de sene høstkveldene, og mørke vinterdagene. Her kan man trekke seg tilbake under et pledd i sofaen.

Bad:
Badet er stort, med fliser på gulv og vegger. En baderomsinnredning med høyglans profilerte fronter. Badet inneholder wc, servant, dusjhjørne med dusjdører, opplegg for vaskemaskin og en varmtvannsbereder.

Kjøkken:
God skap- og benkeplass på kjøkkenet. Her er det også plass til et frokostbord for morgenkaffen, eller raske middager! Kjøkkenet har en innredning med profilerte lakkerte fronter av eik og lamierte benkeplater. Det er integrert kjøleskap, og oppvaskmaskin og komfyr følger salget. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Soverom:
Det er tre soverom i boligen, alle av god størrelse og smarte garderobeløsninger. Det er to soverom i underetasjen og ett i 1.etasje.

Innvendige overflater:
Gulv: På badet er det belegg. På de øvrige gulvene er det fliser, laminat og belegg.
Vegg: På badet er det fliser. Ellers er det malte panelplater, tapet og diverse malt tapet.
Himling: Slette plater og trepanel.

Annet:
Det er to romslige terrasser! Fra stuen i 1.etasje har du utgang til en stor balkong med fantastisk utsikt og gode solforhold. I tillegg er det terrasse i underetasjen med egen inngang til hall der man har soverommene på hver sin side.
Elektrisk anlegg med 32A hovedsikring og diverse kurser med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.

Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.

Innenfor gangavstand:
Borgen Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter

Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 6 029 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Tomten er noe skrånende arrondert med opparbeidet grøntareal slik som gressplen og hekkbeplanting. Det er asfaltert trafikk-/gangareal.

Garasje / Parkering

Egen garasje tilknyttet rekkehuset. Garasjen ble utvendig rehabilitert i regi av borettslaget i 2016.

Felleskostnader

4 951 pr. mnd. Styrehonorar, revisjon, forretningsfører, vedlikehold, kabel tv, forsikringer, kommunale avgifter, renter og avdrag på lån og andre driftskostnader.

Borettslag

Terrasse Borettslag, Org. nr: 948471108

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2015: Vedtatt på ekstraordinær GF 18.11 - Omlegging av tak, utskifting av dører og vinduer, etterisolering og skifte av utvendig
kledning av vegger inkl. maling, nye garasjeporter med motor og utvidelse av balkonger.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett i borettslaget. Forhåndsavklaring er igangsatt.
Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke innført IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12135115205, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 31.10.2019: 2.7% pa.
Antall terminer til innfrielse: 111
Saldo per 31.10.2019: 4 353 277
Andel av saldo: 435 328
Første termin/første avdrag: 30.09.2017 (siste termin 30.06.2047)

Andel fellesgjeld

435 327

Andel formue

42 907

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyr i borettslaget.

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Borettslag), byggeår: 1985

Antall soverom

3

Byggeår

1985

Byggemåte

Bygningen er fundamentert med støpte fundamenter på oppfylte faste masser. Støpte gulv på oppfylte masser. Grunnmuren er av betong. Saltak yttertak, og tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 07.08.1985.

Boligens areal

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 125 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, bad, 2 soverom og entré.

1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, hall, stue, kjøkken og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vedovn og elektrisitet.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 571 229 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 056 423 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: Reguleringsplan gjelder foran kommuneplanens arealdel* Godkjent: 18.06.15
Reguleringsplan: Nygårdshaugen 1977 (26009) Formål: Bolig, kjørevei, almennytting formål. Godkjent: 31.01.77

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres oppmerksom på at taklamper i boligen ikke medfølger handelen.
Hvitevarer medfølger (oppvaskmaskin og komfyr).

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Meglerprovisjon kr 29.900,-
Grunnpakke kr 9.900,-
Tilrettelegging kr 9.900,-
Registreringsgebyr IT kr. 4 690,-
Oppgjørshonorar kr 5.500,-
Sikringsobligasjon kr 525,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Eiendomsmegler / Partner
Jonas Bergtun

99 31 36 54

bergtun@gpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
85%

eier sin egen bolig

70%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

49%

har bolig på over 120 kvm

93%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier