#GRÅLUM

Påkostet selveierleilighet for feinschmeckeren! 3 soverom | Solrik terrasse og hage | Elegant kjøkken | Carport med bod!

Åsveien 28B , 1712 Grålum

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Joakim Furulund
Joakim Furulund Meglerkoordinator
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 87 m²
Bruksareal 87 m²
Bruttoareal 96 m²
Tomt 1 112 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 2066
Bruksnummer 249
Energimerking B
FINN.no 157280782
Sist endret 29.09.2020 08:24
Prisantydning 3 890 000
Totalpris 3 996 269

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 106 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 996 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ÅSVEIEN 28B!
Grimsøen & Partners  v/Jonas Nikolai Grimsøen har gleden av å presentere denne lekre selveierleilighet med eksklusive og lekre detaljer! Boligen ligger i første etasje i en fantastisk firemannsbolig fra 2018.
Her har man enkel adkomst fra bakkeplan og direkte tilgang til terrassen og solrike uteområder. Her har du en markterrasse på hele 19 kvm! Stuen er luftig og smakfull med godt lysinnslipp. Kjøkkenet har en delvis åpen løsning mot stuen og er påkostet med blant annet hvitevarer fra Miele. Leiligheten holder høy standard - her er ingenting etterlatet til tilfeldighetene!

Innhold

1.etasje: Gang, 3 soverom, bad, teknisk rom/vaskerom, stue og kjøkken.

Standard

STUE - FANTASTISK LYSINNSLIPP
Fantastisk stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til både sofagruppe og spisebord. Store vindusflater gjør at dagslyset flommer inn i rommet.
KJØKKEN - PÅKOSTET OG ELEGANT
I tilknytning til stuen er det et stilrent og påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer fra kvalitetsmerket Miele. Kjøkkenet er utstyrt med stor over- og underskap, godt med benkeplass og hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, platetopp og kombi kjøl- og fryseskap. De grå frontene og de stramme linjene skaper et moderne og eksklusivt utrykk.
TERRASSE - PÅ ENDEN MED EN DEILIG HAGE
Fra stuen er det direkte adkomst til en stor, sydvendt markterrasse på hele 19 m2. Terrassen er overbygget og har god plass til utemøbler. Terrassen og hagen har meget gode solforhold.
BADEROM - DELIKAT OG PRAKTISK
Romslig baderom med lekkert og tidløst flis- og materialvalg. Badet utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og servant med underskap og speil. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegger og gulv er flislagt med store fliser og mosaikk i dusjsonen. Gulvet er oppvarmet med varmekabel.
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Leiligheten har 3 gode soverom hvorav alle har plass til stor seng og garderobeskap.
TEKNISK ROM
Rommet utstyrt med 200l varmtvannsbereder med sluk under. Fordelingsskap for vannforsyning rør i rør i vegg, med forskriftsmessig ventil for ev. lekkasjevann. Sikringsskap i vegg. Aggregat for balansert ventilasjon. Panelovn på vegg. Avtrekk med ventil til balansert ventilasjon, tilluft under dør.
ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Lys og innbydende entré med gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap.
INNVENDIGE OVERFLATER
Vegger:
Malte, slette overflater.
Himlinger:
Malte, slette overflater.
Gulv:
Parkett. Gulvvarme m/kabler i gang, stue (antatt også kjøkken) samt bad.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde tett inntil skog og mark. Herfra er det kort vei til alle fasiliteter som flere dagligvarebutikker, konditori og bakeri, apotek, lege og tannlege, bank, post og bibliotek til barnehager, skole og idrettshall.  Minutter unna ligger Inspiria science center som er et populært besøksmål for hele Sør-Øst Norge. Rett ved siden av ligger et av hotellkjeden Qualitys største hoteller hvor vi også finner Superland med blant annet et stort Badeland. Hotellet rommer også treningssenter og spa-avdeling.
Området rundt boligen byr på gode rekreasjonsmuligheter i skogsterreng. Like i nærheten finner du også Kalnesskogen med løypenett og flotte muligheter for sopp- og bærplukking. Fine bade- og fiskemuligheter finner du i idylliske Tunevannet.
I Åsveien 28B bor du svært sentralt til - midt i Østfold. Kun 4 km til Sarpsborg sentrum. Det er gangavstand til bussholdeplasser med gode bussforbindelser mot Sarpsborg og Fredrikstad. Med bil er det bare minutter til av- og påkjøring på E6 samt til 109 mot Fredrikstad.
Grålum er et svært populært område for bedrifter å etablere seg i, og har i dag flere store bedrifter med mange arbeidsplasser. Sykehuset Østfold med flere tusen arbeidsplasser ligger på Kalnes - kun minutter unna.
Avstander:
50 meter  - Grålum skole
100 meter - Grålum ungdomsskole
1,0 km - Tubus barnehage AS
0,9 km - Coop Extra Grålum
0,9 km - Kiwi Grålum
0,8 km - Esso Grålum
3,8 km - Amfi Borg

Tomt

Areal: 1 112 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer carport like utenfor leiligheten. Det er også lagt til rette for gjesteparkering.

Sameie

Boligsameiet Åsveien 28 A-D består av 4 leiligheter.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88143888

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

3

Byggeår

2018

Byggemåte

Tak
Flat takkonstruksjon i tre tekket med takpapp/banemembran. Taket er ikke synet.
Yttervegger
Bindingsverkkonstruksjon kledd med beiset stående kledning.
Etasjeskillere
Trekonstruksjon.
Balkong/terrasse
Sydvendt terrasseplatting på ca. 19 m2. Betongheller på mark, levegg i i mpregnert materialer.
Dører
Slett malt/foliert inngangsdør med glassfelt med isolerglass.
Dobbel åpningsbare terrassedører i tre med malte karmer og rammer/fronter med dobbelt isolerglass (3-lags).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen.

Boligens areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 96 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/spisestue/kjøkken, bad m/wc, vaskerom/teknisk rom, 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Gulvvarme og elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 6 300 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

VVS:
Ventilasjon
Balansert ventilasjon med aggregat i vaske/teknisk rom.
Oppvarming
Gulvvarme og panelovner.
Sikringsskap
Overspenningsvern på 40 amperè, 13 fordelerkurser på hhv 15 og 25 amp. Automatsikringer og måler.
Brannslukking og varslere
Utstyr i hht. forskrift observert.
Hovedstoppekran
Stoppekran på vaske/teknisk rom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.