Greåker

#TINDLUND - 3 AV 4 SOLGT! Moderne, prosjekterte boliger i rekke - tilbaketrukket og barnevennlig

Nye Tindlundvei 41 B-E , 1718 Greåker

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

55%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

63%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 87 m²
Bruksareal 91 m²
Tomt 2 144 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Gårdsnummer 2076
Bruksnummer 11
FINN.no 144782405
Sist endret 29.05.2020 10:43
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 490 000

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 490 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Nye Tindlundvei 41 B-E!
Dette prosjektet har perfekt beliggenhet, tilbaketrukket fra vei og støy på barnevennlige og rolige Tindlund - midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Prosjektet består av 4 moderne boliger i rekke med egen carport, sportsbod og vidunderlige uteområder for både morgen- og kveldssol. Boligene går over to plan med hovedplan i 2. etasje med store vindusflater som inviterer natur og omgivelser inn i stuen. Det er utgang fra både kjøkken og fra stuen til boligens uteområder.
Kort fortalt:
- 2 - 3 soverom
- Carport og sportsbod (Bolig C, D og E)
- Varmekabler i 1. etasje
- Østvendt terrasse og vestvendt veranda
- Skjermet og rolig beliggenhet
- Kort vei til barne- og ungdomsskole
- Balansert ventliasjon
- Kjøkkeninnredning fra Strai med integrerte hvitevarer
- Innvendig bod
- Listefritt rundt tak og vinduer
- Bygges etter teknisk forskrift TEK 10

Innhold

B:
1. etasje: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom, bod.
2. etasje: Stue/kjøkken.
C, D og E:
1. etasje: Gang, soverom, soverom/stue, bad/vaskerom, bod.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom, baderom.
Det medfølger også carport og utvendig sportsbod for boligene C, D og E.

Standard

Dette prosjektet er opprinnelig omsøkt som fire boliger av lik størrelse og romfordeling. Boligen med adresse Nye Tindlundvei 41B har blitt endret i ettertid og leveransebeskrivelsen tar hovedsakelig utgangspunkt i Nye Tindlundvei 41 C, D og E. Selger vil bære ansvar for at nye/ endrede dokumenter blir godkjent.
Hentet fra leveransebeskrivelse:
Ventilasjon:
Det blir montert balansert ventilasjon. Aggregat plasseres i bod. Avtrekk på kjøkken legges ut av vegg. Ventilasjon monteres over komfyr på kjøkkenet i bolig B.
Sanitær:
Plan 1:
Baderomsinnredning av type Vikingbad IDA i hvit høyglans bredde 120 cm eller tilsvarende. Speil med lys. Vegghengte toaletter av type Alterna Nika med sete. I dusj er det medregnet blandebatteri av type Oras Oramix og håndsett av type Oras Apollo. Dusjvegger/glassdører monteres i størrelse 90x90 cm. På bad legges det opp trakt og kran for vaskemaskin.  Blandebatteri på kjøkken av type Oras Saga med uttak for oppvaskmaskin.
Plan 2:
Minimaster møbelpakke 55 cm med speil. Toalett, blandebatteri og dusjgarnityr likt som i plan 1. Dusjvegger/glassdører monteres i størrelse 80x80 cm.  200 l varmtvannsbereder plasseres i bod. (Gjelder ikke bolig B).
Ute:
Det er beregnet 1 stk. frostfri utekran pr boenhet.
Oppvarming:
Varmekabler i plan 1 på bad, gang og soverom. Varmekabler på bad i plan 2 (Gjelder ikke bolig B).  Mulighet for å montere ovn i plan 2 med stålpipe. Ovn av type Contura 556 i fra Varmefag. I andre rom som ikke har varmekabler monteres panelovner.
TV/internett/telefon:
Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon. Eventuelle tilknytninger og abonnement medfølger ikke. Det utføres av nettleverandøren.
Det er medregnet 1 stk. uttak for hver leilighet. Ekstra uttak beregnes som tillegg.
Vegger/ bad/ gulv:
Kjøkken, stue og soverom leveres med 3-stavs eikeparkett i rustikk utførelse (kvist kan forekomme). På bad i plan 1 og 2 (plan 1 i bolig B) leveres fliser på gulv og vegger. Innvendige vegger av gips sparkles og males i lys farge. Det kan velges mellom 3 utvalgte farger, begrenset til en farge pr rom. På bad leveres fliser på vegg. Standardstørrelse på vegg opp til 20x40 cm flis. Gulv legges med 30x30 cm. Over denne flis størrelsen må det påregnes tillegg for leggekostnader. Utbygger fremviser 3 typer vegg- og gulvfliser det kan velges mellom. Fliser i dusj max 10x10. Dusj-sone lages med nedsenk.
Listverk på gulv i hvit slett utførelse 15x58 mm.  Gerikter på innerdører i slett hvit utførelse i 15x58mm. Smyg i vinduer og dører i yttervegg kles med gips som sparkles og males (uten karmlister).
Himlinger
I boligrom leveres gips i sparklet og malt utførelse. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entre, bad og over kjøkkenskap. Innkassinger kan forekomme.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres fra Strai. Hvitevarepakke følger med i leveransen.
Garderobe:
Det leveres 1 m slagdørskap pr. sengeplass ihht. til plantegninger. Leveres i slett hvit utførelse. Det leveres ikke skap eller innredning i vaskerom eller boder med mindre dette spesifikt fremkommer av kontraktstegninger. I gang leveres skyvedørsgarderobe ifra Langlo eller tilsvarende i hvit melamin. Innredning følger ikke med. Endelig plassering av garderobeskap er ikke bestemt, og kan avvike fra plantegningene.
Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres i hvit slett utførelse. Ytterdør leveres i hvit utførelse av type Clever-line P-1100 eller tilsvarende. Vinduer leveres etter krav på U-verdi. Leveres i tre med samme farge ute og inne.
Trapp og repos:
Innvendig trapp leveres i malt utførelse. Inntrinn leveres beiset.
Elektriske arbeider:
De elektriske arbeidene utføres etter NEK 400: 2014 og NEK 399.  På bod monteres lampe i tak.  På kjøkken monteres 1 stk. benkearmatur samt et takpunkt. I soverom legges det opp til takpunkt. På bad i plan 2 monteres lys over speil for bolig C, D og E. Downlights leveres som følger: bad plan 1, gang, kjøkken og stue = 12 stk. totalt. Lys i garasje monteres. Utvendig bod med lampe og stikk. Utvendig monteres lamper på bygget.
Balkonger:
Rekkverk leveres i glass og aluminium og liggende tre spiler. Terrasser på bakkeplan utføres i betongheller eller tremmegulv der det er hensiktsmessig
Bod og carport:
Carport leveres med asfaltert underlag. Vegger og himling leveres med tre kledning.  Boden leveres med gips på innervegger.

Beliggenhet

Boligene ligger i en hyggelig gate på Tindlund i et barnevennlig område, hovedsakelig bestående av eneboliger.  Det er kort vei til skoler og barnehager, hvorav Tinlund barne- og ungdomsskole ligger 200 meter fra boligen. Området har gode bussforbindelser til både Sarpsborg og Fredrikstad. Adkomsten til disse to Østfoldbyene er forøvrig enkel, da fv. 109 ligger noen få hundre meter fra boligen.
Fra boligene er det kort vei til Tindlund skole, idrettsanlegg og svømmehall, samt diverse forretninger på "109 Senteret". Her ligger blant annet legekontor, apotek, gatekjøkken, blomsterforretning, treningssenter og søndagsåpen KIWI.

Felleskostnader

Hver seksjonseier har alene det hele og fulle ansvar for drift og vedlikehold av all bygningsmasse som tilhører seksjonen. Dette gjelder også kabler og rør som går i grunnen. Kostnader tilknyttet drift og  vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og andre løpende kostnader faktureres hver enkelt seksjonseier direkte. Om sameiet ønsker kollektivavtaler ol. vil det være mulig å fastsette felleskostnader etter overtagelse.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Kommunen fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.

Formuesverdi

Ligningsverdi er foreløpig ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av skatte-etaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er såkalt "primærbolig" (der boligeieren er registrert bosatt i folkeregisteret) eller  "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien utgjør ca. 30 % av den beregnede markedsverdien. For sekundærboliger skal ligningsverdien utgjøre ca. 50% av den beregnede markedsverdien. For øvrig gjøres det oppmerksom på nyere regler for fast-setting av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligen.

Boligens areal

Primærrom: 87 kvm - 113 kvm, Bruksareal: 91 kvm - 117 kvm
Bruksareal: 117 m².
Primærrom: 113 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom 1, baderom/vaskerom, soverom 2, soverom 3, kjøkken/stue, baderom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Bebyggelsen

Prosjektet består av 4 stk. boliger i rekke (nye boliger). Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er i kommuneplanens arealdel 2015 - 2026 avsatt til formålet bebyggelse og anlegg.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen vil bli offentlig tilknyttet vann, avløp og vei (med privat avkjørsel).
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdig forsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo og løsøreforsikring.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg vil bli presentert på eget tilvalgsmøte. Tilvalg vil bli på parkett, veggfarger, fliser på bad, fronter på kjøkken, baderominnredning, bad- og kjøkkenarmatur og endringer på elektro-installasjoner. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15% av kjøpesum ihht. Bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og selger i egen avtale. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra selger/ entreprenør/underleverandør.
Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse på prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endringer av fasade og vindusform, samt plassering av vann og avløp og andre tekniske installasjoner.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.