Klavestadhaugen

#KLAVESTADHAUGEN - 2 SOLGT - GJØR ET KUPP! 6 prosjekterte leiligheter - 2 soverom - Vestvendt terrasse - Usjenert!

Bodalsjordet 7 - 17 , 1743 Klavestadhaugen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Bruksareal 82 m²
Tomt 1 488 m² / Fellestomt
Soverom 2
Gårdsnummer 1028
Bruksnummer 19
FINN.no 165959333
Sist endret 28.05.2020 08:55
Prisantydning 2 690 000 - 2 890 000
Totalpris 2 701 499 - 2 901 499

Beregnet totalkostnad

2 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 2 690 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0102 2 1 82 m2 2 790 000,- GI BUD
H0103 2 1 82 m2 2 890 000,- GI BUD
H0202 2 2 82 m2 2 690 000,- GI BUD
H0203 2 2 82 m2 2 790 000,- GI BUD

Oppvarming

Varmekabler i hele 1.etasje. Varmekabler på bad og vaskerom i 2.etasje.

Beskrivelse

Velkommen til nye leiligheter i Bodals vei!
6 prosjekterte selveierleiligheter på Klavestadhaugen, nær natur og by! Hver leilighet har to soverom i en effektiv og moderne planløsning der målet er å skape et hjem der man kan føle seg ivaretatt og satt pris på. Funksjonelt, men samtidig lekkert. Kjøkken fra Mesterkjøkken Halden med integrerte hvitevarer og god skap- og benkeplass. Lekkert bad med gråe fliser på bad og gulv, og alt av fasiliteter. Innvendig bod med mulighet for vaskerom.
På Klavestadhaugen bor du i et rolig, stabilt og populært boligområde tilknyttet store, flotte friluftsområder. Nærhet til barnehage, barne- og ungdomsskole, butikker, idrettsanlegg og kollektivtrafikk. Det er ca. 7 km til Sarpborg sentrum.
Kort fortalt:
- 2 soverom
- Carport og sportsbod
- Vestvendt terrasse/balkong
- Nybyggaranti i 5 år
Velkommen til Bodals vei - når du ønsker å unne deg noe godt!

Innhold

Entré, gang, 2 soverom, bad, stue, kjøkken og bod.

Standard

Entré
Leilighetene får en romslig og imøtekommende entré med alt du måtte ønske deg av oppbevaringsplass for yttertøy ol.
Sanitær
Grå fliser på vegg og gulv, varmekabler i gulv og downlights i tak. Vegghengt toalett, dusjbegger/glassdører i størrelse 90x90 cm med nedsenk. Trakt og kran for vaskemaskin. Boden vil være mulig å utnytte som et vaskerom.
Vegger og gulv
Det vil være moderne laminatgulv i grå som er gjennomgående i leilighetene. Fliser i gang og på bad. Hvitmalte slette fotlister. På veggene er det gipsplater som er sparklet og malt.
Himlinger
I himlingene er det gipsplater som er sparklet og malt i fargen: 1453 Bomull S0502-Y.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Mesterkjøkken Halden med integrerte hvitevarer. Kombiskap, koketopp, innbygningsovn, ovn, oppvaskmaskin og vegghengt kjøkkenventilator medfølger. Blandebatteri med uttak for oppvaskmaskin, avtrekk fra ventilator legges over tak eller vegg.
Stue
Romslig stue med god plass til både spisestuemøbler og sofahjørne. Tv-uttak og panelovner. Contura 556 peisovn fra Varmefag.
Soverom
2 soverom av god størrelse. Det medfølger 1 stk. slagdørskap på 1 meter i hvit slett utførelse.
Balkonger
Terrasse med imp terrassebord, og himling av blekkplater med fall. Balkongene i 2.etasje har trykkimpr. terrassebord, glassrekkverk og himling av panel. Det er utvendig lampe på vegg samt stikkontakt.
Bod og carport
Carport med himlinger av trepanel/Osb-plater, og gruset underlag. Sportsbod på ca. 5.2 kvm vil få gulv av betong, utvendig kledning og ytterdør i hvit utførelse. Taklampe og stikk i boden.
Tv/Internett/telefon
Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon. Eventuelle tilknytninger og abonnement
medfølger ikke. Det utføres av nettleverandøren. Det er medregnet 1 stk. uttak for hver leilighet.
Ekstra uttak beregnes som tillegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.
På Klavestadhaugen har du nærhet til alt du trenger, det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare, samt kort vei til bussholdeplass. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark med turterreng, turstier, gang og sykkelveier, samt Isesjø med sin vakre badestrand. På Isesjø er det også flotte friarealer med turløype. På sydsiden av sjøen ligger Bodalsstranda med opparbeidede grillplasser, sittegrupper og Gapahuk.
Her er det lett å trives, du får både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Klavestadhaugen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet.
Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Fotballøkke
Barnehage
Barne- og ungdomsskole
Busstopp
Dagligvareforretning
Bodalsstranda
Handelsområdet ved Iseveien
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Handelsområdet ved Iseveien
Ca. 10 minutter - Skjeberg Golfklubb
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Badestrand (Høysand)
Ca. 20 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Estimerte felleskostnader

Hver seksjonseier har alene det hele og fulle ansvar for drift og vedlikehold av all bygningsmasse som tilhører seksjonen. Dette gjelder også kabler og rør som går i grunnen. Kostnader tilknyttet drift og  vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og andre løpende kostnader faktureres hver enkelt seksjonseier direkte. Om sameiet ønsker kollektivavtaler ol. vil det være mulig å fastsette felleskostnader etter overtagelse.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Hver av boligene vil bli en bohenhet, og man kan også fritt leie ut rom i egen bolig. Det gjøres oppmerksom på at etter eierseksjonsloven kan man maks eie to seksjoner i samme sameie.

Boligens areal

Bruksareal: 82 kvm - 82 kvm
1. etasje
Bruksareal: 82 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 6 leiligheter. Prosjektet Skjebergveien 210 vil bli organisert som ett boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er uregulert.
Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Vei/Vann/Avløp

Leilighetene vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende (per enhet):
Meglerprovisjon kr 32.000,-
Oppgjørsgebyr kr 5.500,-
I tillegg kommer avtalte samt dokumenterte utlegg så som markedsføring, sikringsobligasjon, gebyrer, porto osv.