#HAFSLUNDSØY - UNDER OPPFØRING - Halvpart av tomannsbolig - Høy standard - 3 sov - Kjøkken fra Aubo - Barnevennlig!

Fjellfoten 1B , 1734 Hafslundsøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Bruksareal 116 m²
Tomt 707 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 3001
Bruksnummer 195
Sist endret 29.05.2020 08:10
Prisantydning 3 590 000
Totalpris 3 613 869

Beregnet totalkostnad

3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 700 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 5 000,- (Startkapital til sameiet) -------------------------------------------------------- 23 869,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 613 869,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Etasje

Boligen går over to etasjer.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme med Flexit inneklimasentral.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL FJELLFOTEN 1B!
En halvpart av tomannsbolig for salg på Hafslundsøy i Sarpsborg! Boligen inneholder hall, bad, vaskerom/teknisk rom, stue/kjøkken og bod i 1.etasje, og tv-stue, 3 soverom og bad i boligens 2.etasje. Her har du altså plass til hele familien! Det vil bli levert et lekkert kjøkken i grå utførelse fra Aubo med inkluderte hvitevarer fra Electrolux. Gode og praktiske løsninger som gjør hverdagslivet lettere!.
Hafslundsøy ligger i et attraktivt område, ca 5 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma. Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Kløverengen familiebarnehage, Hafslundsøy barnehage og Lykkeliten familiebarnehage på Hafslundsøy.

Innhold

1.etasje: Hall, bad, vaskerom/teknisk rom, stue/kjøkken og bod.
2.etasje: Tv-stue, 3 soverom og bad.

Standard

Beskrivelse av bolig:
Inneklimasentral ECO Nordic WH4
Vannbåren varme i begge etasjer med digitale termostater, unntatt sportsbod.
Tomrør til fremtidig garasje.
Utvendig kledning Møre Royal grå. Hvite vinduer.
Parkett/laminat i alle rom unntatt vask/tekn, sportsbod, bad 1 og 2.
Vaskerom/teknisk rom samt bod med belegg på gulv med oppbrett på vegger.
Alle vegger og himlinger med gipsplater sparklet og malt.
Flis på gulv i hall, samt gulv og vegg på begge bad.
Innvendig trapp hvit med beisede trinn.
Soverommene vil ha parkett eller laminat på gulvene, og malte gipsplater på vegg.
Terrassebord av type Møre Royal.
Tv-stue vil få parkett eller laminat på gulvene.
Kjøkken:
Kjøkkenet vil bli levert av Aubo med hvitevarer fra Electrolux. Det vil bli inkludert stekeovn, oppvaskmaskin, kombiskap og platetopper. Kjøkkeninnredning i grå, moderne utførelse.
Utstyr bad/ vask:
Ive dusjbatteri.
Frida dusjgarnityr
90x90 Imber dusjhjørne, 2 stk.
1 stk 90cm og 1 stk 60cm Eli innredning m/speil.
Miro servantbatteri
Onovo veggskål m/softclose sete og standard hvit trykknapp.
Skyllekar på vaskerom samt opplegg til vaskemaskin.

Beliggenhet

Hafslundsøy ligger i et attraktivt område, ca 5 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma. Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle.
Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Kløverengen familiebarnehage, Hafslundsøy barnehage og Lykkeliten familiebarnehage på Hafslundsøy.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, og golfbane. Videre er flott turløype rundt Øya golfpark. Hafslund Hovedgård ligger en liten kjøretur fra eiendommen og er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken ("Den engelske park") på rundt 100 mål.
Det er også kort vei til Varteig med idyllisk friareal og flotte turområder. Her finnes merkede turløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra som ligger på Hafsludsøy. Her er det også legesenter, baker, blomsterforretning, fotpleier og bensinstasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjeberg senteret, Rema 1000 og Iseveien Senter et rikt og variert utvalg. Sistnevnte har én handelsdel og én helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris, Posten, Euronics og flere andre. Det er for øvrig kort vei til Sarpsborg sentrum, samt Sverige og Nordby Shoppingcenter.
Innenfor gangavstand:       
Dagligvare
Barnehage
Barneskole
Hafslundsøy Legesenter
Bensinstasjon YX
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 2-3 minutter - Tjernparken
Ca. 3-5 minutter - Øya golfbane
Ca. 5 minutter - Hafslundsbanen
Ca. 10 minutter - Isesenter
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Lande senter
Ca. 12 minutter - Kruseløkka ungdomsskole

Estimerte felleskostnader

Hver seksjonseier har alene det hele og fulle ansvar for drift og vedlikehold av all bygningsmasse som tilhører seksjonen. Dette gjelder også kabler og rør som går i grunnen. Kostnader tilknyttet drift og  vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og andre løpende kostnader faktureres hver enkelt seksjonseier direkte. Om sameiet ønsker kollektivavtaler ol. vil det være mulig å fastsette felleskostnader etter overtagelse.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Kommunen fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Seksjonen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Boligens areal

Bruksareal: 116 kvm - 116 kvm

Bebyggelsen

Tomannsbolig i et naturnært og populært boligområde.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er uregulert.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 45 000,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
I tillegg kommer avtalte samt dokumenterte utlegg så som markedsføring, sikringsobligasjon, gebyrer, porto osv: kr 14.900,-