Rolvsøy

Solrik ubebygd utsiktstomt på Rolvsøy - Midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg | Garasje på tomten.

Gullskårveien 17 E , 1664 Rolvsøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type Boligtomt / Selveier
Tomt 948 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 728
Bruksnummer 190
FINN.no 169078831
Sist endret 27.05.2020 11:44
Prisantydning 1 490 000
Totalpris 1 528 619

Beregnet totalkostnad

1 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 38 619,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 528 619,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL GULLSKÅRVEIEN 17E - UBEBYGD TOMT PÅ ROLVSØY!
Høyt og solrikt - sentralt plassert mellom Sarpsborg og Fredrikstad. På eiendommen ligger det en garasje som medfølger salget. Denne er meget praktisk for oppbevaring av diverse verktøy eller materialer under en eventuell byggeprosess. Garasjen selges i den stand den er, og det er ikke gjort nærmere undersøkelser vedrørende tilstand på garasjen.
Området består for det meste av eneboliger, og er et populært og etablert område med personer i alle aldre. Rolvsøy er et perfekt område for familien - og for barn å vokse opp!

Beliggenhet

Sentralt plassert midt i mellom byene Sarpsborg og Fredrikstad finner du Rolvsøy. Her får du tilgang til det beste fra begge byer, og du har Norges beste uterom som nærmeste nabo. Fredrikstad er i tillegg kåret til årets mest attraktive by i 2017.
Eiendommen ligger sentralt til med gangavstand til Hauge barneskole og Haugeåsen ungdomsskole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Trollklubben barnehage ligger like ved boligen og Rolvsøy barnehage ligger i nærheten.
Nærmeste videregående skole er Greåker VGS. Det er flere videregående skoler både i Sarpsborg og Fredrikstad. Nærområdet gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er blant annet flotte turområder i Rolvsøy/Fredrikstadmarka, hvorav marka er like i nærheten og med 20 min. til Skihytta og kort vei til Glommastien.
I nærheten ligger også Østfoldhallene med et bredt utvalg i alt fra mat, klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss som går hvert 15. min. Med bil tar det ca. 13 min til Fredrikstad, 13 min til Sarpsborg, 29 min til Moss, 31 min til Halden og 65 min til Oslo S.

Regulering

Det ligger ingen reguleringsplaner innenfor eiendommen.
Arealplan under arbeid: 1112 Fylkesveg 109 Råbekken-Alvim.
Kommuneplan kan fås etter forespørsel fra megler.
Adresse brukt i annonsen er stipulert av megler. Det tas forbehold om at tomten nødvendigvis ikke får Gullskårveien 17E som endelig adresse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: 2% av salgssum
Grunnpakke: kr. 13 900,-
Tilrettelegging: kr. 10 600,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.