Attraktiv, stor leilighet på ett plan med 3 soverom og garasje i kjeller | Stor, solrik balkong | Sentralt |

Brusemyrtoppen 48K , 1739 Borgenhaugen

VISNINGER

8. juni mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Hilde Due Rismark
Hilde Due Rismark Eiendomsmegler
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 95 m²
Bruksareal 102 m²
Bruttoareal 110 m²
Tomt 6 695 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1988
Gårdsnummer 1049
Bruksnummer 404
FINN.no 170463097
Sist endret 27.05.2020 13:40
Prisantydning 1 990 000
Totalpris 2 472 446
Ligningsverdi 655 938,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) 474 437,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 464 437,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 472 446,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Brusemyrtoppen 49 K
Brusemyrtoppen 48 K er en stor og pen leilighet med praktisk planløsning. Leiligheten ligger i en høy 1. etg. med garasjeanlegg under boligen. Fra parkeringen er det kun en trapp opp til det hellebelagte inngangspartiet med plass for sykkel-/barnevogner osv. Her er det også en stor utvendig bod. Boligens bruksrom som stue, soverom og gang er oppgradert i senere tid med laminatgulv og panel på vegger. I tillegg inneholder leiligheten et romslig kjøkken med kjøkkenvindu og god plass for stoler og bord, stort bad med god plass for vaskemaskin og tørketrommel, toalettrom, vindfang og bod.
I regi av borettslaget er blokkene blitt rehabiliter med blant annet utskifting og etterisolering av samtlige fasader, utskifting av vinduer og balkongdør.  I tillegg ble alle balkongene  rehabilitert i 2013.
Kort fortalt:
- Lett tilgjengelig adkomst til leiligheten
- Garasjeplass
- Sentralt
- Turterreng
- Automatsikringer
- 3 soverom
- Stor, solrik terrasse
- 2 toaletter
- Bygget er etterisolert og fasader er skiftet

Innhold

Entre, gang, stue, kjøkken, bad, 3 soverom, wc, 2 boder.

Standard

Stue: Romslig stue med to avdelinger med sofagrupper og TV. Det er laminat på gulv i stuen og panelplater på vegger. Fra stuen er det utgang  til stor vestvendt balkong m/markise og flott utsikt. Terrassen ble rehabilitert i 2013.
Kjøkken:
Kjøkkenet har oppgradert, eldre profilert kjøkkeninnredning med fliser over benk og mørk benkeplate.  Innredningen har godt med benke- og lagringsplass. Kjøkkenet er stort og har god plass for stoler og bord. Her er det laminat på gulv og panel på vegger.
Baderom/Toalettrom:
Badet er stort og romslig og er innredet med egen vaskeromsdel.  Rommet er forøvrig innredet med nyere dusjkabinett, vask i innredning, speilskap og wc. Det er våtromsbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Det er felles oppvarming av tappevann i borettslaget.
I tillegg har leiligheten et eget toalettrom med wc og vask.  Rommet er oppgradert i senere tid.
Soverom:
Leiligheten inneholder 3 soverom, alle rommene har garderobeløsninger. Rommene  har laminat på gulv og lyse malte plater på vegger.
Uteområdet:
Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong. Det er støpt gulv av betong med Epoxymaling, og det er rekkverk av platekledd aluminiumskonstruksjon med frostet glass. Balkongene i borettslaget ble utvidet i regi av borettslaget i 2010. Borettslaget har foretatt oppussing av tak og gulv på balkongene. Tomten som er felles for hele borettslaget er pent opparbeidet med grøntarealer slik som gressplen, beplantning, prydbusker og trær. Deler av tomten har skogvegetasjon, og borettslaget har anlagt egen lekeplass med diverse lekeapparater og ballplass. Det er flere felles bord og sitteplasser rundt på eiendommen, og det er asfalterte gangarealer, parkeringsplasser og trafikkarealer.

Beliggenhet

Borgenhaugen
Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Borgen Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 6 695 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Det følger garasje med leiligheten.  Garasjeleie kr. 350 pr. mnd.

Barnehage / skole i området

Gangavstand til skoler og barnehage

Felleskostnader

6 376 pr. mnd.

Borettslag

Vesthellinga borettslag er oppført i 1988 og består av 2 terrasseblokker med tilsammen 24 terrasseleiligheter og 2 rekkehus med tilsammen 9 leiligheter, totalt 33 leiligheter. Borettslaget disponerer 17 garasjeplasser.

Forkjøpsrett

Forkjøpsretten vil bli utlyst i forkant av salget.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke innført IN ordning i borettslaget

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr. 12124684461 Dnb - anuitetslån - rentesats 2,7% - 4 term. pr. år - 72 term. til innfrielse.

Andel fellesgjeld

474 437

Rentekostnader fellesgjeld

1 244

Avdrag fellesgjeld

1 667

Andel formue

42 630

Forsikring

If skadeforsikring Polisenummer: SP 1544803.1.8

Vedtekter / husordensregler

Vedlagt prospekt

Husdyrhold

Det er forbudt å holde dyr i borettslaget.  Dersom nye bebnoere har dyr når de overtar boligen, kan de søke styret om å få beholde dyret.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1988

Antall soverom

3

Byggeår

1988

Byggemåte

Støpte fundamenter på antatt fjell/sprengstein og mulig pelefundamentering. Delevegger mellom leilighetene er oppført av betong, ellers er yttervegger oppført med stål/bindingsverk konstruksjoner isolert med mineralull. Utvendig fasader er dels kledd med korrugerte fasadeplater, og dels kledd med overflatebehandlet trepanel.  Fasandene ble kledd om og etterisolert i regi av borettslaget i 2013. Flatt yttertak trolig tekket med membran/folie.  Deler av takkonstruksjonen i leiligheten fungerer som balkonggulv til leilegheten i etasjen over.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 110 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Kjøper kan søke borettslagets styre om utleie av sin bolig etter ett års botid.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 655 938 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 361 377 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger. "

Regulering

Kommuneplanens arealdel 201-2026 m/tilhørende temakart. Formål: Reguleringsplan gjelder foran kommuneplanens arealdel.
Reguleringsplan: Nygårdshaugen 1977 Formål: Bolig
Reguleringsbestemmelser
Bebyggelsesplan
Innenfor hensynssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig iflg. kommunen

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hilde@gpartners.no eller SMS: 99 59 54 82 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.