Toppleilighet med takvinduer og detaljer som gir storbyfølelse! Heis og garasjeplass | Delikat bad!

Sverdrups gate 9 , 1721 Sarpsborg

VISNINGER

4. juni torsdag kl. 16:30-16:30

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Bruttoareal 70 m²
Tomt 1 044 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2001
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 448
FINN.no 177123639
Sist endret 29.05.2020 13:47
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 561 269
Ligningsverdi 676 473,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 561 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SVERDRUPS GATE 9!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne lekre sentrumsleiligheten beliggende i 4.etasje! Med vindfang, to soverom, stue/kjøkken og bad har du her alt du måtte trenge for et behagelig og praktisk sentrumsliv. Leiligheten er pusset opp i 2013, med en stilig planløsning som virkelig gir deg storbyfølelse! Det er lekre detaljer og takvinduer som gir et fantastisk lys.
Med gangavstand til alle sentrums fasiliteter, er det her bare å ta beina fatt - om du ønsker å gå tur i Kulåsparken, eller sette deg ned på en restaurant! Det er heis i bygget, og parkeringsplass i garasjekjeller.

Innhold

4.etasje: Vindfang, to soverom, stue/kjøkken og bad.

Standard

Entré
Med inngang fra en lekker svalgang med plass til enkle utemøbler møtes du av en innbydende og behagelig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
Kjøkken
Leiligheten har en kjøkkeninnredning har malte profilerte skapdører og laminerte benkeplater. Det er fliser mellom over- og underskapene. Det er montert benkebereder i innredning. Frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr med platetopp. Kjøkkenet er lyst og lekkert med en åpen løsning mot stuen som gir luft og økt romfølelse.
Stue
Stuen er moderne og tidsriktig med takvinduer og moderne farger på veggene. Her får man virkelig en storbyfølelse med stilige vinkler og en smart planløsning. Det er plass til både tv-krok og stor spisestue. Nye gulv i 2013.
Soverom
Hovedsoverommet er av god størrelse med godt lysinnslipp og plass til smarte garderobeløsninger. Det minste soverommet har et mindre takvindu og tilfredsstiller ikke dagens krav jfr. info i «Tilstandsrapport for bolig».
Bad
Baderommet ble totalrenovert i 2013. Fliser på gulv og vegger. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning, gulvmontert vannklosett og mekanisk vifte. Opplegg og plass for vaskemaskin.
Innvendige overflater
Gulv: Parkett og fliser på bad.
Vegger: Malte slette flater.
Himlinger: Malte slette flater.
Det er heis og garasjekjeller i bygget.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.
Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.
Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.
Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange til Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Tunejordet med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.
Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Innenfor gangavstand:
Gågata.
Sarpsborg stasjon
Sarpsborg torg
Kulåsparken
Glengshølen
Storbyen kjøpesenter
St. Olav VGS
Sarpsborg stadion
Lysøypa på Kurland
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6 Grålum
Ca. 5 minutter - Sparta Amfi
Ca. 5 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 70 minutter -Oslo sentrum

Tomt

Areal: 1 044 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 4 etasje

Garasje / Parkering

Det er parkeringsplass i kjeller, samt gjesteparkeringsplasser.

Felleskostnader

1 540 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer strøm i fellesareal, vask av trappegang, TV og Bredbånd.

Sameie

Sverdrupsgate Boligsameie, Org.nr: 984 616 686.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Fra husordensreglene:
Dersom man ønsker å anskaffe dyr må dette godkjennes av styret.  Det gjelder også anskaffelse av nytt dyr til erstatning for et som er gått bort.
Dyr man eier må ikke være urimelig sjenerende for andre beboere. Det skal vises særlig aktsomhet med hensyn til renhold av egen seksjon og fellesareal som følge av dyrehold.
Dyr som er til sjenanse for fellesskapet kan vises bort eller kreves omplassert.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2001

Antall soverom

2

Byggeår

2001

Byggemåte

Blokken har støpt grunnmur i betongkonstruksjon. Leiligheten har liggende kledning på ytterveggene. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Bærende konstruksjon er i betong. Det er saltak i takkonstruksjon. Leiligheten har to oppletter (arker). Leiligheten har for det meste fått tilstandsgrad 1 av takstmann, foruten noe TG2. Takstmann kommenterer at takvindu på det minste soverommet ikke tilfredsstiller dagens krav. Les vedlagte takst for ytterligere informasjon vedrørende tilstandsgrader.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 26.06.2001.

Boligens areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Gulvvarme på baderom, ellers elektrisitet.

Energimerking

Selger har ikke framskaffet energiattest for boligen. Ved manglende energimerking kan kjøper innen ett år etter at avtale om salg er inngått få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning.

Kommunale avgifter

Kr. 10 748 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 676 473 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 435 302 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er
Reguleringsplan: Pellygata 26/Sverdrups gate 9 (11076)
Formål: Bolig
Godkjent: 29.01.1998
Annet:
**Innenfor bestemmelsesområder: Urban-høy C og Bykjernen
***Innenfor hensynsone: H310_01 Ras- og skredfare
Eiendommen ligger innenfor et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aktsomhetskart er imidlertid svært grovmasket.
For ordens skyld, arealplanene inneholder ikke alle opplysninger knyttet til kulturminner. Tiltakshaver oppfordres til å sjekke kulturminnebaser.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 36 750,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 9 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 950,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.