#POPULÆREKURLAND

Oppusingsobjekt | Kjedet enebolig for familien! 3 soverom | Garasje | Stor vestvendt terrasseplatting | Naturnært!

Harebakkveien 42 , 1727 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 108 m²
Bruksareal 121 m²
Bruttoareal 133 m²
Tomt 223 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1981
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 4255
Energimerking G
FINN.no 182846060
Sist endret 10.07.2020 09:16
Prisantydning 3 100 000
Totalpris 3 191 519
Ligningsverdi 696 091,-

Beregnet totalkostnad

3 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 91 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 191 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL HAREBAKKVEIEN 42!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne eneboligen i kjede på Kurland! Boligen er meget innholdsrik med totalt 3 soverom, 2 bad, vaskerom, kjøkken, stue og god lagringsplass! Fra stuen har du utgang til en stor vestvendt terrasseplatting på ca. 30 kvm! Det er også et uinnredet loftsrom i boligen, og parkering i garasje.
Boligen ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde på Kurland. Dette er et meget populært boligområde i Sarpsborg, med nærheten til sentrum og Sarpsborgmarka rett utenfor døra. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehager og barneskole. Like i nærheten finner man også butikker og eget spisested.

Innhold

Underetasje: Bad, vindfang, hall, vaskerom, bod og 2 soverom.
1.etasje: Bad, stue/spisestue, kjøkken, gang, utvendig bod og soverom.
Loft: Uinnredet loftsrom.

Standard

Entré
Du møtes av romslig og innbydende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
Stue
Stuen er lys og luftig med tydelige soner for spisestue og tv-møblement. Fra stuen har du utgang til en stor vestvendt terrasseplatting på ca. 30 kvm.
Kjøkken
Kjøkken med spiseplass. Nyere kjøkkeninnredning med profilerte, malte/folierte fronter med metallhåndtak og laminerte benkeplater. Integrert dobbel oppvaskkum, ettgreps blandebatteri, integrert oppvaskmaskin, og plass for komfyr, og kjøle-/fryseskap. Innredningen er fra ca. 2015 og kjøkkenet er romslig med god skap- og benkeplass.
Soverom
Det er totalt 3 soverom i boligen. To i underetasjen og ett i 2.etasje. Her er det god oppbevaringsplass i form av praktiske garderobeløsninger og godt lysinnslipp.
Bad
Badet i underetasjen har vinylbelegg på gulvene og en nyere baderomsinnredning med underskap. Servant, speil overskap, gulvstående klosett og frittstående badekar med manuelt badekarsarmatur og dusjgarnityr. Badet i overetasjen har vinylbelegg på gulv og vinyltapet på veggene. Vegghengt servant, speil med overlys, dusjhjørne og gulvstående klosett.
Det er også et eget vaskerom i boligen. Her er det en 200 liters varmtvannsbereder, og opplegg og plass for vaskemaskin.
Boder
Det er flere boder med god oppbevaringsplass.
Innvendige overflater
Gulv: Laminat, vinyl, fliser, vinylbelegg og vegg-til-vegg tepper.
Vegger: Foliert smartpanel, tapet og malt strietapet.
Himling: Malte slette overflater.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde på Kurland. Dette er et meget populært boligområde i Sarpsborg, med nærheten til sentrum og Sarpsborgmarka rett utenfor døra. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehager og barneskole. Like i nærheten finner man også butikker og eget spisested.
Sarpsborgmarka er et flott rekreasjonsområde som strekker seg fra Kurland, mot Tunevannet og oppover mot Øvre Tune. Lysløype passerer like ved boligen, så her er det bare å spenne på seg joggesko eller ski og legge av sted. Her er det oppkjørte skispor samt belysning, på vinterstid. En kort spasertur unna finner du også Tunevannet med idylliske badeplasser, flytebrygge, store plenareal og fine turstier.
På Kurland bor man innenfor fin sykkelavstand eller en kort kjøretur til sentrum. Her finner du en gågate med koselige butikker, mange hyggelige caféer og spisesteder og Storbyen kjøpesenter med over 60 butikker. I sentrum finner du også det du trenger av offentlige tjenester og tilbud.
Sarpsborg er et godt utgangspunkt for deg som skal på reise. Byen ligger strategisk plassert langs jernbane og E6, og vil du reise kollektivt finner du gode buss- og togforbindelser.
Innenfor gangavstand:
Bussholdeplass
Inngangen til Sarpsborgmarka med lysløype
Barnehage
Barneskole
Dagligvareforretning
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 5 minutter - Sarpsborg Jernbanestasjon
Ca. 5-10 minutter - Tunevannet med badestrand og flott parkanlegg
Ca. 5-10 minutter - Grålum med på/avkjøring til E6
Ca. 10 minutter - Sykehuset på Kalnes
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 30 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo Sentrum

Tomt

Areal: 223 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 223
Boligen er tilknyttet Harebakk Velforening som ansvaret for vedlikehold av fellesarealer samt garasjeanlegg. Det er en årlig avgift til velforeningen på kr. 1500,-.
Bortfester: Sarpsborg kommune.
Festeavgift: Kr 223,-/år. Festeavgiften inngår i beløpet for kommunale avgifter.
Forfallsdato: 25. mai hvert år.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på velforeningens tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1981

Antall soverom

3

Byggeår

1981

Byggemåte

Bolig med grunnmur av pusset lecamur, fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Støpt gulv i kjelleretasje i betong. Yttervegger av bindingsverk med stående malt/beiset kledning. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtaksten. Plasttakrenner og nedløp. Bestått pipe og vinduer i trekonstruksjon med isolerte glass.
Kommentarer fra takstmann:
Drener fra byggeår har fått tilstandsgrad 3. Det anbefales at vestvegg dreneres på nytt og at vannet føres tilstrekkelig langt fra veggen.
Forøvrig har boligens konstruksjoner fått tilstandsgrad 2. Les vedlagte takstrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 30.06.1981.

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 133 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Vedovn i hall med trapp. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner samt ett bad med varmekabler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 580

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 696 091 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 505 929 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Grimsøen & Partners ved fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Les vedlagte egenerklæringsskjema.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 37 000,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 950,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.