#BREVIK

VISNING I HELGEN! Rålekker | Alt på ett plan | Skjermet terrasse | Deilig gulvvarme og varmepumpe! Usjenert!

Fasanveien 35D , 1711 Sarpsborg

VISNINGER

6. juni lørdag kl. 12:00-13:00

7. juni søndag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 77 m²
Bruksareal 81 m²
Bruttoareal 88 m²
Tomt 1 285 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2016
Gårdsnummer 2087
Bruksnummer 109
FINN.no 179133372
Sist endret 05.06.2020 08:28
Prisantydning 2 845 000
Totalpris 2 925 139
Ligningsverdi 784 337,-

Beregnet totalkostnad

2 845 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 120,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 845 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 80 139,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 925 139,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL FASANVEIEN 35D!
Grimsøen & Partners v/Jonas Bergtun presenterer denne unike og spennende selveierleiligheten på Brevik med store utearealer. Planløsningen er stilig, og leiligheten inneholder gang, to soverom, bad, bod, kjøkken og stue. Terrassen er usjenert med levegger og seksjonen befinner seg på bakkeplan!
Boligen har en flott beliggenhet på Brevik og er nærmeste nabo til Tunejordet med flere kjøpesenter og andre fasiliteter som treningssenter, Sparta Amfi med ishockey med laget Sparta, fotballarenaen til Sarpsborg 08, Tunevannet med mulighet for å bade og fiske, Quality hotell med badeland osv.

Innhold

1.etasje: Vindfang, to soverom, bad, stue/kjøkken og bod.

Standard

Entré
Romslig og imøtekommende entré med god oppbevaring til yttertøy.
Kjøkken
Det er en åpen planløsning mellom kjøkken og stue. Kjøkkeninnredningen har høyglanspolerte skapdører og hvit utførelse. Laminerte benkeplater og integrert induksjonstopp, vifte, komfyr, mikrobølgeovn og kjøle-/fryseskap. Her har man god plass til å røre rundt i grytene.
Stue
Lys og innbydende stue i en spennende og unik planløsning. Åpen kjøkken-/stueløsning som åpner opp for sosiale sammenkomster og et åpent og behagelig liv. Det er tydelige soner for både spisestue og tv-krok. Fra stuen er det utgang til en fantastisk terrasse med monterte levegger og usjenert beliggenhet.
Bad
Det er fliser på gulv og vegger og varme i gulvene. Det er montert nedsenket dusjnisje, baderomsinnredning, veggmontert vannklosett og uttak for vaskemaskin. Badet er romslig og delikat.
Soverom
Det er to soverom av god størrelse. Her er det plass til smarte garderobeløsninger og alt du måtte trenge! Det er også en innvendig bod med god oppbevaringsplass.
Innvendige overflater
Gulv: Parkett og fliser på bad.
Vegger: Malte slette flater og fliser på bad.
Himlinger: Slettmalte hvite flater.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Brevik og er nærmeste nabo til Tunejordet med flere kjøpesenter og andre fasiliteter som treningssenter, Sparta Amfi med ishockey med laget Sparta, fotballarenaen til Sarpsborg 08, Tunevannet med mulighet for å bade og fiske, Quality hotell med badeland osv. Det er kort vei til påkjørsel E6 med ca. 1 times kjøring til Oslo og 20 min. til Sverige. Fra boligen tar det ca. 10 min å kjøre til Kalnes sykehus.
Avstander
Lande skole 1-7 kl. 1.3 km
Sandesundsveien skole 1-7 kl. 1.7 km
Kruseløkka ungdomsskole 8-10 kl. 1.5 km
Grålum ungdomsskole 8-10 kl. 3.4 km
St. Olav videregående skole - 1.4 km
Seiersborg videregående skole - 6.2 km
Snarveien barnehage 0-6 år 0.8 km
Valaskjold barnehage 0-5 år 0.8 km
Lande Gård barnehage 0-6 år 1.4 km

Tomt

Areal: 1 285 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal, og har asfaltert parkeringsplasser. Det er noe plenarealer rundt bygget, og utvendig bod på ca. 6 kvm.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger egen biloppstillingsplass. Det er også gjesteparkering. Gulvvarme.

Felleskostnader

2 500 pr. mnd. Inkluderer: Forretningsførsel, revisjon, vaktmester/renholder, TV/data, bygningsforsikring, drift- og vedlikeholdskostnader bygning og heis, samt avsetning til fremtidig vedlikehold.

Sameie

Triangelet Boligsameie, org.nr: 917 418 098

Andel formue

6 835

Forsikring

Nemi Forsikring Polisenummer: 2808293

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2016

Antall soverom

2

Byggeår

2016

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på stedlige masser som jord/leire, og oppfylte stenmasser. Bygget har støpt plate på mark. Det er brukt ringmurselementer. Når det er støpt plate på mark er det normalt at underliggende steinmasser fungerer som drensmasser. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var en vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Byggets takkonstruksjon antas å være utført i tre. Yttertaket er tilnærmet flatt, og det antas at det er lagt folie eller papp. Det er satt op takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 24.06.2016.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Det er montert balansert ventilasjon, og sentralstøvsuger i leiligheten. Leiligheten har luft-til-luft varmepumpe. Varmekabler i alle rom foruten soverommene.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger opplyser om at det har benyttet Gudbrandsdal energi, og strømforbruket for i 2019 var på ca. 12000 kWh.

Kommunale avgifter

Kr. 13 814

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 784 337 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 823 611 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert.
Annet: Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.
*Eiendommen ligger innenfor varslet plan område for kommunedelplan InterCity på strekningen Rolvsøy - Borg bryggerier. For ytterligere informasjon kontaktes Bane NOR.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjoneringsbegjæringen er innhentet og kan sees hos meglerforetaket.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 35 000,-
Tilrettelegging: kr. 8 900,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 950,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.