#BORGENHAUGEN

Tilbaketrukket på Roligheten Platå! Rålekker selveier med 3 soverom | Stor terrasse | Carport | Vaskerom!

Brusemyrveien 22 C , 1738 Borgenhaugen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 95 m²
Bruksareal 98 m²
Bruttoareal 106 m²
Tomt 8 628 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1048
Bruksnummer 699
FINN.no 179365109
Sist endret 02.06.2020 14:30
Prisantydning 3 350 000
Totalpris 3 442 769

Beregnet totalkostnad

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 92 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 442 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BRUSEMYRVEIEN 22C!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne nyoppførte og rålekre leiligheten på Borgenhaugen! Beliggende i 2.etasje befinner du deg her tilbaketrukket og skjermet. Leiligheten inneholder 3 soverom, bad, vaskerom, bod, stue og kjøkken. Du har to terrasser av god størrelse, samt carportplass og utvendig bod! Kjøkkenet er smakfullt med god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer!
På Borgenhaugen har du gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er fantastiske turområder i nærheten.

Innhold

2.etasje: Vindfang, tre soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i 2.etasje med trappeadkomst og har en entré som er innbydende og lys med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
Stue
Det er en åpen stue-/kjøkkenløsning. Stuen er malt i tidsriktige farger og har tydelige soner for både tv-krok og spisestuemøbler. Fra stuen har du utgang til en romslig terrasse der du virkelig kan nyte late dager!
Kjøkken
Rålekkert kjøkken i sort utførelse og sorte benkeplater. Innredningen har integrert induksjonstopp, vifte, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er glassdører i overskapene. Det er plenty av skap- og benkeplass - dette er et kjøkken man virkelig vil røre rundt i grytene på!
Soverom
Det er 3 delikate og fine soverom med god oppbevaringsplass. Det ene soverommet har eget walk-in closet.
Bad
Leilighetens bad har fliser på gulv og vegger. Det er montert dusjhjørne med dører, baderomsinnredning og vegghengt toalett. I tillegg har leiligheten luksusen med et eget vaskerom med varmtvannsbereder og anlegg for balansert ventilasjonsanlegg. Det er montert utslagsvask og uttak for vaskemaskin.
Det er i tillegg innvendig bod, samt en utvendig bod.
Innvendige overflater
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte slette flater og fliser på bad.
Himling: Hvitmalte slette flater.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Borgen Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 8 628 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Carport med tilhørende bod i enden på ca. 6 kvm.

Felleskostnader

1 954 pr. mnd. Inkluderer: Forsikringer, vedlikehold, felles strøm, kabel-tv, bredbånd og andre driftskostnader.

Sameie

Sameiet Roligheten Platå, Org. nr. 921842236

Andel formue

14 030

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

3

Byggeår

2018

Byggemåte

Det antas at bygget er oppfylt på steinmasser. Bygget har støpt plate på mark. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er både stående og liggende kledning på ytterveggene. Vinduene i leiligheten har to-lags glass. Det er hvitmalte trerammer i vinduene. Bygget har bærende trekonstruksjon, og tilnærmet flatt tak. Det antas at det er lagt helsveiset papp på taket.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattset på eiendommen den 04.07.2019.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 106 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom. Oppvarming er fra varmtvannsbereder.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 6 401

Formuesverdi

Formuesverdi er rekvirert, men ikke mottatt fra Altinn. Dette foreligger normalt sett en stund etter oppføring.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert.
Reguleringsplan: Roligheten (26028)
Formål: Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse/frittliggende småhusbebyggelse, grønnstruktur, kjørevei*
Godkjent: 21.04.2016

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: 1,2% av salgssummen.
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 950,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.