#KLAVESTADHAUGEN

Innholdsrik enebolig med pent opparbeidet hage | Garasje | 2 stuer | Vaskerom | Vedovn | Stor terrasse!

Ordfører Juul-Olsens vei 11 , 1743 Klavestadhaugen

BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 166 m²
Bruksareal 188 m²
Bruttoareal 210 m²
Tomt 643 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1988
Gårdsnummer 1051
Bruksnummer 193
Energimerking D
FINN.no 180390734
Sist endret 07.07.2020 12:40
Prisantydning 3 390 000
Totalpris 3 485 269
Ligningsverdi 848 443,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 95 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 485 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ORDFØRER JUUL-OLSENS VEI 11!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne koselige og godt vedlikeholdte eneboligen på Klavestadhaugen med garasje! Eiendommen ligger på en pent opparbeidet og solrik tomt med god boltreplass for hele familien! Det er blant annet to stuer, 2 soverom, kontor, bad, vaskerom, treningsrom og boder. Her får du et innholdsrikt hus med nærmest uendelige muligheter!
Kjøkkenet er fra byggeår med god skap og benkeplass, stuen har peis for kalde vinterdager og utgang til en stor terrasse! På Klavestadhaugen har du nærhet til alt du trenger, det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare, samt kort vei til bussholdeplass.

Innhold

Kjeller: Trappegang, kjellerstue, vaskerom, treningsrom og 3 boder.
1.etasje: Entré, hall, kjøkken, kontor, wc og stue.
Loftsetasje: Gang, 2 soverom, bad og garderobe.

Standard

Entré
Du møtes av en innbydende og imøtekommende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
Stue
I boligen er det to stuer. En kjellerstue perfekt som et ungdomsrom, eller som en tv-stue. Stuen i 1.etasje er lys og luftig med store vinduer som gir god romfølelse og utgang til terrassen. Her er det også en peisovn. Det er også ovn i kjellerstuen.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra byggeår med slette fronter og laminerte benkeplater. Benkebeslag i rustfritt stål. Det er plass og opplegg for hvitevarer.
Soverom
Det er to soverom av god størrelse med plass til praktiske garderobeløsninger. Det er også et kontor i 1.etasje.
Bad
Baderomsinnredning med malte profilerte fronter og heldekkende servant. Badet inneholder servant, klosett og badekar. Fliser på gulv og våtromsplater på veggene. Det er også et eget toalettrom med belegg på gulv og tapet på vegger. Her er det gulvmontert klosett og enkel servant. Enkelt vaskerom med utslagsvask og dusjkabinett i kjelleren.
Garasje
Garasje oppført i 1992. Støpt plate og lettklinker grunnmur. Oppført i trekonstruksjoner. Saltak tekket med betongtakstein. Nedløp og renner i plastbelagt stål. Leddport.
Innvendige overflater
Gulv: Parkett, laminat og belegg.
Vegger: Tapetsert, trepanel og mdf-plater.
Himling: Tak-ess, trepanel og mdf-panel.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.
På Klavestadhaugen har du nærhet til alt du trenger, det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare, samt kort vei til bussholdeplass. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark med turterreng, turstier, gang og sykkelveier, samt Isesjø med sin vakre badestrand. På Isesjø er det også flotte friarealer med turløype. På sydsiden av sjøen ligger Bodalsstranda med opparbeidede grillplasser, sittegrupper og Gapahuk.
Her er det lett å trives, du får både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Klavestadhaugen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet.
Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Fotballøkke
Barnehage
Barne- og ungdomsskole
Busstopp
Dagligvareforretning
Bodalsstranda
Handelsområdet ved Iseveien
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Handelsområdet ved Iseveien
Ca. 10 minutter - Skjeberg Golfklubb
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Badestrand (Høysand)
Ca. 20 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 643 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass for flere biler på tomten, samt enkel garasje.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1988

Antall soverom

3

Byggeår

1988

Byggemåte

Det antas støpte fundamenter på leire/sandgrunn. Støpte gulv på grunnen. Gulvet er fuktsikret og isolert mot grunnen. Ringmuren er av Lecablokker som er pusset utvendig og slammet og malt innvendig. Deler av veggene i kjelleren er foret ut i trekonstruksjoner. Drenering er fra byggeår. Grunnmurplater med topplist synlig enkelte steder. Ytterveggene er oppført av bindingsverk isolert med mineralull. Vinduer er med karm og ramme i tre med 2-lags isolerglass fra byggeår. Boligen har saltak i trekonstruksjoner og yttertaket er tekket med betongtakstein fra byggeår.
Bemerkninger fra takstmann:
Bad - Enebolig: Badet ble pusset opp som egeninnsats av eier i 1996. Det er risiki knyttet til ufaglært arbeid av alle slag. Det er ikke fall mot sluk på gulv. Membran ligger skjult under fliser, tilstand kan ikke kontrolleres uten inngrep i konstruksjonen.
For ytterligere informasjon om boligens byggemåte, se vedlagte tilstandsrapport utført av Jørn-André Isnes.
Originale byggetegninger er rekvirert hos Sarpsborg Kommune, men ikke mottatt enda. Det gjøres oppmerksom på at den faktiske bruken av boligen ikke nødvendigvis samsvarer med byggetegningene.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt midlertidig brukstillatelse 03 05.1988.

Boligens areal

Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 188 kvm, Bruttoareal: 210 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av luft-til-luft varmepumpe i stue og to panelovner. Ellers elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og trappegang i kjeller.
Bemerkning fra takstmann:
Varmefolie i kjellerstua virker ikke som den skal i følge eier.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 746

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 848 443 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 054 394 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert.
Reguleringsplan: Kalabanen (27016)
Formål: Bolig
Godkjent: 14.09.1984

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 31 500,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørhonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 950,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at megler har en relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.