Sentrum

Storgata Terrasse - Flott 3 roms leilighet i 2 etg. - Vannbåren varme - Heis - Balansert ventilasjon - Garasjekjeller

Jacob Hilditch` gate 15 , 1724 Sarpsborg

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 70 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 8 133 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 1742
FINN.no 182476849
Sist endret 04.08.2020 12:19
Prisantydning 2 700 000
Totalpris 3 709 940

Beregnet totalkostnad

2 700 000,- (Prisantydning) 1 002 781,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 702 781,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 7 159,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 709 940,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

På tomten mellom Storgata, Jacob Hilditch' gate og Dronningens gate, ligger Storgata Terrasse Borettslag. Tomtens plassering rett på sydsyden av sentrum har perfekt plassering i rolige omgivelser og med kort avstand til alle byens fasiliteter!
Storgata Terrasse Borettslag betstår av totalt 69 leiligheter og to hybler fordelt over åtte bygg, og alle leiligheter har egen p-plass i garasjekjeller og 1 stk bod. Byggene har forskjellig høyde med fasader av teglsten og trepanel. Mellom byggene er det hyggelige felles uterom med beplantning og sittegrupper. Det er avsatt plass til gjesteparkering. Det er en svært variert og spennende miks av ulike leiligheter. Det er også lagt stor vekt på tilgjengelighet, funksjonalitet og estetikk. Med smarte løsninger og gode kvaliteter er vi sikre på at du vil trives i Storgata Terrasse Borettslag!

Innhold

Vindfang, gang, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, bod/vaskerom. Balkong 12 kvm. Bod og parkering i kjeller.

Standard

Mattlakkert eikeparkett og fotlist av eik i samtlige rom foruten våtrom. Vinduer innvendig er malt treverk og foret ut med gipsplater som er sparklet og malt sammen med vegg. Innvendige dører er hvitmalte
massivdører. Malte himlinger. Parkett i vindfang/gang.
Kjøkken
Sigdal-kjøkken levert i leverandørens standard skrog-utførelse og dører med benkeplater i høytrykkslaminat. Integrert komfyrtopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap.
Bad/vaskerom
Vegger og gulv på bad er flislagt. Grå fliser på gulv og offwhite på vegg. Baderomsinnredning inkl. speil og
lysarmatur. Det er følgende utstyr på bad: Dusjvegger fra Porsgrunn og  vegghengt toalett. Blandebatterier av
type Oras Safira. Fliser på gulv og vegger. Opplegg for vaskemaskin i teknisk rom/bod. Fliser på gulv i teknisk
rom/bod. Tilvalg: Utslagskum på vaskerom.
Oppvarming og energiøkonomiske tiltak
Leiligheten har et behagelig oppvarmingssystem. Det er vannbårent gulvvarmeanlegg med gulvvarme med termostatstyring i alle rom.
Annet
Opplegg for TV og internett med uttak i stue og i ett soverom. Utvendig stikk og lysarmatur på balkongene.
Innfelte lyskilder i gipshimling og under overskap på kjøkken. Balansert ventilasjon med varmeveksler i bod.

Beliggenhet

Med en svært sentral, men likevel rolig beliggenhet ligger Storgata Terrasse. Her bor du midt i byens mest attraktive boligområde! Med vestvendt plassering og omgitt av grønne hager får du følelsen av ro og luft. Fra Storgata Terrasse er det gangavstand til sentrum med alt av service og underholdningstilbud. På få minutter er du i sentrumskjernen med kjøpesenter, restauranter, butikker, kino og treningssentre. Og noen kvartaler unna ligger flotte Kulåsparken - en grønn lunge midt i byen! Sarpsborg er en by i positiv utvikling, med et voksende næringsliv og svært gode levevilkår. I 2016 rundet byen 1000 år og flere av sentrumsområdene fikk samtidig en oppgradering. Storbyen kjøpesenter rommer 75 butikker og er kun få minutters gange unna. Her finner du blant annet matvarebutikken Meny, apotek, vinmonopol og flere spisesteder. I gågata finner du flere spesialbutikker, gode servicetilbud og hyggelige restauranter. Det er gode bussforbindelser fra Sarpsborg, med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til Sarpsborg busstasjon på fem minutter. Busstopp finner du rett utenfor Storgata Terrasse. Kort vei til Sarpsborg jernbanestasjon og rundt 1 time og 30 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen. Det jobbes også med reåpning av Rygge flyplass som ligger 15 minutter unna med bil. Barneskole, ungdomsskole, videregående skole og flere barnehager ligger like ved. Byens eldste skole, Sandesundsveien barneskole, fikk helt nytt bygg i 2015 og er en av landets mest moderne barneskoler.
Estimerte avstander med bil:
Sarpsborg sentrum: 2 minutter
Sykehuset Østfold, Kalnes: 8 minutter
Fredrikstad sentrum: 17 minutter
Svinesund, riksgrensen: 23 minutter
Oslo sentrum: 1 time 10 minutter
Oslo Lufthavn Gardermoen: 1 time 25 minutter.

Tomt

Areal: 8 133 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i garasje

Felleskostnader

Kr. 6 492,-
Felleskostnader inkluderer
Renter og avdrag på fellesgjeld, drift av fjernvarme som går til oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter,
kabel-tv, internett, forsikring, vaktmestertjeneste, strøm i fellesareal, forvaltningshonorar, vedlikehold/
påkostninger, revisjonshonorar, styrehonorar, arbeidsgiveravgift og kontigent NBBL.

Borettslag

Storgata Terrasse borettslag

Forkjøpsrett

Forkjøpsretten vil bli utlyst i forkant av salget

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

IN-ordning
Vi tilbyr forvaltning av Individuell Nedbetalingsordning, som gir andelseierne en mulighet til å innfri deler eller hele andelens fellesgjeld.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr. 12138327718 - Dnb Bank - annuitetslån - rentesats 2% - 4 term. pr. år - 117 term. til innfrielse
Lånenr. 12138327726 - Dnb Bank - annuitetslån - rentesats 2% - 4 term. pr. år - 117 term. til innfrielse

Andel fellesgjeld

1 002 781

Rentekostnader fellesgjeld

Kr.  1 331

Avdrag fellesgjeld

Kr. 2 253

Andel formue

13 803

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 88739351

Vedtekter / husordensregler

Se vedlegg prospekt

Husdyrhold

Konferer megler

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2019

Antall soverom

2

Byggeår

2019

Byggemåte

Bygget er fundamentert til fjell. Ytterveggene består av 200 mm isolert bindingsverk forblendet med tegl og utlektet trekledning. Innvendig er veggene foret ut med 50 mm, isolasjon og gipsplatekledning.
Tak
Takkonstruksjon med lettak og isolasjonstykkelse på 40 cm. Taket er lagt som "flatt" tak med innvendig fall og
sluk iht. NBI´s retningslinjer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse 2019

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 75 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Kjøper kan etter ett års botid søke styret i borettslaget om utleie av sin bolig

Oppvarming

Fjernvarme

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgifter

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Reguleringsplan med bestemmelser ble vedtatt i Sarpsborg bystyre 10/11-2016. Se ev. Sarpsborg kommunes nettsider. Formålet med detaljreguleringsplanen er å tilrettelegge for etablering av ny blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse som fortetting i eksisterende boligområde, i tråd med nasjonale retningslinjer for arealbruk. Området innenfor reguleringsgrensen er regulert til følgende arealformål, jf. plan- og bygningsloven (PBL). Bebyggelse og anlegg. Jf. pbl § 12-5, 2 ledd nr. 1: Konsentrert småhusbebyggelse, blokkbebyggelse, renovasjonsanlegg, uteoppholdsareal og lekeplass.
Henvendelse til megler for ev. ytterligere dokumentasjon.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Borettslaget er tilknyttet offentlig vei/vann/avløp. Kommunale avgifter vil bli inkludert i felleskostnadene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hilde@gpartners.no eller SMS: 99 59 54 82 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.