#IDYLLISKESKJEBERG

Nytt og delikat! Leilighet over 2 plan med herlige uteplasser | 2 sov og 2 bad | Nær Sarpsborgs skjærgård!

Stasjonsveien 68C , 1746 Skjeberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Selveier
Primærrom 88 m²
Bruksareal 93 m²
Bruttoareal 93 m²
Tomt 760 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 1099
Bruksnummer 31
Energimerking B
FINN.no 182915854
Sist endret 06.08.2020 11:59
Prisantydning 2 800 000
Totalpris 2 813 869

Beregnet totalkostnad

2 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 13 869,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 813 869,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL STASJONSVEIEN 68C!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne nye, og ubebodde leilighet i Skjeberg! Med gode utearealer og alt av fasiliteter kan du her trekke deg tilbake og leve et praktisk, behagelig og idyllisk liv nær Sarpsborgs skjærgård!
Boligen har 2 soverom, begge beliggende i boligens 1.etasje. Fra det ene soverommet har du utgang til en terrasse. Det er to baderom med alt av fasiliteter, et i hver etasje. Sort kjøkken med integrerte hvitevarer, og en stue med god plass til spisestue og tv-møblement

Innhold

1.etasje: Gang, 2 soverom, bod og bad.
2.etasje: Stue/kjøkken og bad.

Standard

Entré
Du møtes av en romslig og imøtekommende entré med god oppbevaringsplass der første del av inngangspartiet er flislagt.
Kjøkken
Lekkert kjøkken i sort utførelse med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp med avtrekk. Fristtående kjøleskap som virkelig matcher innredningen. Ventilator med direkte utblåsning adskilt fra ventilasjonsanlegg. Her er det god skap- og benkeplass.
Stue
Stuen er lys og luftig med plass til både spisestue og tv-møblement. Laminatgulv av høyeste kvalitet. Herfra er det utgang til en overbygget terrasse med downlights langs vegg og vegglamper med lys både opp og ned.
Soverom
Det er totalt to soverom av god størrelse i boligen. Fra det ene soverommet har du utgang til en fantastisk balkong. Tenk deg morgenkaffen og avisen i morgenkåpen her ute.
Bad
Det er to bad i boligen - ett i hver etasje. Både gulv og vegger på begge bad er flislagt. Dusjhjørne med 6mm buede svingbare pleksiglass skjermvegger, vegghengt klosett i 1.etasje, gulvstående klosett i 2.etasje, servant med servantskap, overskap og opplegg for vaskemaskin på begge bad.
Bod
Det er god bodplass i boligen.
Terrasse
Det er to terrasser som begge ligger skjermet og usjenert og er av god størrelse.
Innvendige overflater
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malte, slette flater
Himling: Malte, slette flater.
Nytt røropplegg med rør-i-rør og 2 fordelingsskap (ett i 1. etg. og ett i 2. etg.)
Les vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Skjeberg ligger som en øy på det rike jordbruksområdet sør for Skjebergsletta. Boligområdet ligger sør for Sarpsborg sentrum og det tar deg rundt 10 minutter inn til sentrum. Øst for Skjeberg finner man Fredrikstad sentrum som befinner seg 20 minutter unna. Nordvest for Skjeberg vil man finne Halden sentrum som ligger 19 minutter unna. I nærområde vil man finne Høysand og Kvastebyen også omtalt som feriehjemmet. Stasjonsbyen som er det mest sentrale stedet på Skjeberg vil man få tilknytning til områder som Hornnes, Guslundåsen, Åsgården, Øvre og Nedre Guslund.
Kort vei fra eiendommen ligger skogen med mange turruter. Her kan du blant annet gå til Sandplassen, Ulvedalen eller Trosset. Trosset er kjent for sin historie helt tilbake til Jernalderen, hvor du kan se rester fra hvordan de bodde. Om man ønsker å ta en annen rute i skogen kan man komme seg til Syverstad og Skjebergmarka. Herfra er det inngangsport til Sandbæk mot vann som Tvetervann, Oppsjø, Krysstjern og m.m. I flere av vannene er det muligheter for fisking.
Fra boligen er det kort vei til Høysand som ligger i enden av Skjebergkilen. Her har man en båthavn hvor man kan ta båt til både Ullerøy, Hvaler, Strømstad, Koster og mange andre fine sommerområder. På Høysand er det badestrand med stupetårn, stort gressområde og lekeplass. Like i nærheten av badestranden finner du Skjeberg marina og populære ISI-bar. Baren, Høysands lille perle, tilbyr is i alle fasonger, burgere,"bæggis", chips og mye annet godt. Det ligger også tennisbane og minigolf i samme område.

Tomt

Areal: 760 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass utenfor boligen.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Selveier), byggeår: 2020

Antall soverom

2

Byggeår

2020

Byggemåte

Leiligheten er bygget opp fra råbygg.
Støpt dekke på grunn med varmekabler i inngangsparti og bad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse er gitt.
Ifølge søknaden er det registrert følgende gjenstående arbeider:
- Tomannsbolig med adr. Stasjonsveien 68 A/B.
Gjenstående arbeider skal være utført innen 20.05.2021. Nødvendig sluttdokumentasjon må
sendes kommunen før det kan gis ferdigattest.
Leiligheten vil bli seksjonert. Seksjoneringsarbeidet er igangsatt.

Boligens areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 93 kvm

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i inngangsparti og på bad i 1.etasje og i hele 2.etasje. Balansert ventilasjon. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter på hele bygget er stipulert til kr. 17488,-. Stipulerte avgifter på denne seksjonen vil ligge mellom kr. 8000-10 000,- i året.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke regnet ut av Altinn enda. Dette gjøres vanligvis en god stund etter oppføring og overtagelse.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert.

Offentlige planer

Det gjøres oppmerksom på at det er planlagt én leilighet over den aktuelle eiendommen. Tak på hele bygningen vil bli revet. Det er planlagt et løft for å etablere et bedre fall og tilfredsstillende innvendig høyde. Eksisterende valm tak vil bli erstattet av nytt saltak og belagt med takstein. Tegninger av dette er vedlagt salgsoppgaven.
Ved siden av leiligheten oppføres det en ny tomannsbolig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1953/301793-1/3  Bestemmelse om vannledn.  
29.06.1953 
Vegvesenets betingelser vedtatt
1981/310416-2/3  Forkjøpsrett  
24.11.1981 
RETTIGHETSHAVER: KJÆR WENCHE ELISABETH OG EYSTEIN
 
1997/3083-1/3   ** Prioritetsbestemmelse  
18.04.1997 
PRIORITET VIKES FOR ALLE PENGEHEFTELSER SOM
BLIR OPPTATT PÅ EIENDOMMEN
1997/3083-3/3   ** Diverse påtegning  
18.04.1997 
Forkjøpsretten fraskrives til fordel for Inter Auto AS
1983/310504-1/3  Erklæring/avtale  
07.12.1983 
Vegvesenets betingelser vedtatt
Tilbygg til bakeri.
Overtagelse etter forkjøpsretten evt. er avklart. Forkjøpsretten vil muligens bli avklart og slettet. Dette er under arbeid. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 30 000,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 8 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 2 500,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger stiller garanti etter avhendingsloven for nybygg; paragraf 2-11 som utgjør 5% av salgssum jf. Bustadoppføringslova paragraf 12.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.