#FREDRIKSTAD

Moderne og tidsriktig selveierleilighet fra 2009! Balkong med fantastiske solforhold | Fibernett | Lave felleskostnader!

Gamle Kirkevei 53D , 1617 Fredrikstad

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 68 m²
Bruksareal 71 m²
Bruttoareal 76 m²
Tomt 1 761 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2009
Gårdsnummer 203
Bruksnummer 640
Energimerking B
FINN.no 190800792
Sist endret 25.09.2020 14:03
Prisantydning 2 495 000
Totalpris 2 570 269
Ligningsverdi 799 877,-

Beregnet totalkostnad

2 495 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 75 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 570 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL GAMLE KIRKEVEI 53D!
Denne praktiske selveierleiligheten fra 2009 er meget praktisk med god planløsning og moderne farger på veggene! Fra stuen er det utgang til en solrik og lun balkong. I stuen er det også en fantastisk vedovn som varmer på kalde dager! Det er to soverom av god størrelse, og et delikat og lekkert baderom med opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten har fantastiske solforhold, og nærhet til alt du måtte trenge i hverdagens tjas og mas.
Fra eiendommen har man gangavstand til byens sentrumsgater, flere dagligvareforretninger, barne-, ungdoms- og videregående skoler, barnehage, buss og jernbanestasjon.

Innhold

2.etasje: Vindfang, to soverom, kjøkken, stue, bad og bod.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en imøtekommende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - PEISOVN FOR KALDE DAGER
Stuen er praktisk, og lys og luftig. Her er det utgang til en solrik balkong. Det er en åpen løsning mot kjøkkenet. God plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Det er parkett på gulvene.
KJØKKEN - MED FOLIERTE FRONTER
Leilighetens kjøkkeninnredning er fra byggeår, og har opprinnelige slette hvite skapdører. Dørene er imidlertid foliert av selger i 2019. Innredningen har laminerte benkeplater. Det er fliser på veggen mellom over- og underskapene. Innredningen har montert vifte, og det er en benkebereder i underskapene. Det er plass og opplegg for alt av hvitevarer.
SOVEROM - LUNT OG BEHAGELIG
Det er to soverom i leiligheten av god størrelse med plass til smarte og praktiske garderobeløsninger.
BADEROM - DELIKAT OG FLISLAGT
Det er fliser på overflatene og varme i gulvene. Badet inneholder dusjhjørne med dører, baderomsinnredning, vannklosett for gulv, samt mekanisk vifte. Her er det også uttak for vaskemaskin. Badet fremstår delikat og innbydende med alt du måtte trenge av fasiliteter!
BOD - GOD LAGRINGSPLASS
Det er en innvendig bod innendør på ca. 3kvm en bod utvendig på 5kvm med strøm. Det er også et stort kaldt loft i leiligheten med masse lagringsplass.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malt tapet.
Himlinger: Malte plater.

Beliggenhet

Gamle Kirkevei ligger i et populært boligområde like bak handelssenteret på Wilbergjordet. Her bor du sentralt, uten at det blir for sentralt. Du har kort vei til at du trenger - også skogens ro. Det hyggelige leilighetskomplekset sto ferdig i 2009, er godt vedlikeholdt og har velstelte fellesområder.
Fra eiendommen har man gangavstand til byens sentrumsgater, flere dagligvareforretninger, barne-, ungdoms- og videregående skoler, barnehage, buss og jernbanestasjon. Fredrikstadmarka med lysløype og flott turterreng og bademuligheter er like i nærheten. Området er usjenert og fritt beliggende i barnevennlige omgivelser, med gode solforhold og etablert boligbebyggelse. I Fredrikstad sentrum har man et flust av restauranter, barer og cafeer. Nyoppførte Nygaardsplassen har blitt et fantastisk kvartal med et internasjonalt preg, der man finner flotte restauranter og butikker. Brygga er også et yndet turistmål, og passer til både lunsjmøter og sommermiddager.

Tomt

Areal: 1 761 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger parkeringsplass til leiligheten. Sameiet har også gjesteparkering.

Felleskostnader

2 500 pr. mnd. Kabel-TV fra Viken-Fiber, fellesstrøm, gressklipping, måking og avsetning vedlikehold, regnskap, Kommunale avgifter og eindomskatt.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt etter søknad til styret. Se vedlagte vedtekter og husordensregler.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2009

Antall soverom

2

Byggeår

2009

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på stedlige masser, og oppfylte steinmasser. Bygget har støpt plate på mark. Det er brukt ringmurselementer. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er liggende trepanel på ytterveggene. Vinduene er fra byggeår, det er løse sprosser utvendig på vinduene. Innvendige dører har profiler. Bygget har takkonstruksjon i tre, og selvbærende takstoler. Byggets yttertak er tekket med dobbelkrummet takstein fra byggeår. Det er oppført en balkong i trekonstruksjon, deler av balkongen har takoverbygg. Det er oppført en pipe. I stuen er det montert en vedovn. Les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 23.09.2010.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Gulvvarme på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 799 877 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 879 555 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan og bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2010/322147-1/200  Seksjonering  
05.05.2010 
opprettet seksjoner:
snr: 10
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 70/700

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.
Følgende tilbehør medfølger ikke: Lampe i stue og over kjøkkenet.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.