#HAFSLUNDSØY | 2 SOLGT! Prosjekterte eneboliger i kjede | Skjermet beliggenhet innerst i blindvei | Barnevennlig!

Slalomveien 9-15 , 1734 Hafslundsøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Eierseksjon
Bruksareal 120 m²
Tomt 1 357 m² / Fellestomt
Soverom 3
Gårdsnummer 2094
Bruksnummer 326
FINN.no 177390658
Sist endret 22.05.2020 07:28
Prisantydning 3 450 000
Totalpris 3 457 307

Beregnet totalkostnad

3 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 450 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
1 3 120 m2 3 450 000,- GI BUD
2 3 120 m2 3 450 000,- GI BUD

Beskrivelse

Velkommen til Slalomveien 9 - 15!
Prosjektet består av 4 eneboliger i kjede med skjermet og barnevennlig beliggenhet på Hafslundsøy. Boligene vil være i moderne utførelse med egen utvendig sportsbod og carport, sydvest-vendt terrasse og praktisk planløsning. Boligene går over to plan med blant annet 3 soverom, 2 stuer, og 2 praktiske innvendige boder. Åpen kjøkken/stue-løsning med utgang til terrasse.
Kort fortalt:
- 3 soverom
- Carport og sportsbod
- Varmekabler i 1. etsje
- Balansert ventilasjon
- Kjøkkeninnredning fra Aubo med hvitevarer
- Innvendig bod
- Skjermet og barnevennlig beliggenhet

Innhold

1. etasje: Gang, kjøkken/stue, baderom, soverom, vaskerom/teknisk rom, bod.
2. etasje: Stue, 2 soverom, WC, bod.
Det medfølger også carport og utvendig sportsbod for boligene.

Standard

Hentet fra leveransebeskrivelse:
Ventilasjon:
Det blir montert balansert ventilasjon. Aggregat plasseres i bod.
Sanitær:
Baderomsinnredning fra Vikingbad hvit høyglans bredde 120 cm med speil. WC med innbygget sisterne. Dusjhjørne fra vikingbad i størrelse 90x90 med dusj på vegg.
Ute:
Gårdsplass / adkomst opparbeides og gruses / singles. Øvrige utearealer legges med ferdiggress når årstiden tillater det. Det blir montert 1 utekran.
Oppvarming:
Varmekabler i 1. etasje. Det blir montert stålpipe med peis av type Vision Line Circle i farge sort. Panelovner medfølger ikke.
TV/internett/telefon:
Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon. Eventuelle tilknytninger og abonnement medfølger ikke. Det utføres av nettleverandøren.
Vegger/ gulv / himling:
Alle soverom, garderobe/bod, stue/kjøkken, WC i 2. etasje, bod i 2. etasje og stue i 2. etasje leveres med Eik Roman Plank laminat.  På baderom i 1. etasje vil det bli lagt fliser i størrelse 30x30 (10x10 i dusjsonen) i farge lys grå. I gangen blir det lagt fliser i størrelse 30x60 og i vaskerom/teknisk rom fliser i størrelse 20x20 i farge lys grå. Innvendige vegger av gips sparkles og males med hvit. I vaskerom/teknisk rom leveres våtromsstrie på vegg, og på baderom vil det blir lagt fliser i størrelse 30x60 i farge hvit matt. I himling leveres gips i sparklet og hvitmalt utførelse.  Slett listverk i ferdigmalt hvit fra leverandør. Spikerslag blir sparklet.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres fra Aubo. Hvitevarepakke fra Elkjøp til kr. 25.000,- følger med i leveransen.
Garderobe:
Garderober er ikke medregnet i leveransen.
Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres i hvit slett utførelse. Vinduer fra H-vindu eller lignende.
Elektriske arbeider:
Boligene blir levert med komplett elektrikerarbeid. Det er beregnet taklamper på våtrom og over kjøkkenbenk. I øvrige rom vil det bli montert DSL uttak for taklamper.
Terrasse:
Terrasser på bakkenivå, samt skillevegger, blir bygget med terrassebord og kledning fra Møre Royal.
Det tas forbehold om endring i bruk av leverandører samt produkter som er beskrevet. Selger forbeholder seg retten til å velge andre produkter og løsninger enn beskrevet såfremt dette ikke foringer kvaliteten.

Beliggenhet

Hafslundsøy er et attraktivt område, ca 5 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma.  Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle.
Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Kløverengen familiebarnehage, Hafslundsøy barnehage og Lykkeliten familiebarnehage på Hafslundsøy.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, og golfbane. Videre er flott turløype rundt Øya golfpark. Hafslund Hovedgård ligger en liten kjøretur fra eiendommen og er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken ("Den engelske park") på rundt 100 mål.
Det er også kort vei til Varteig med idyllisk friareal og flotte turområder. Her finnes merkede turløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra som ligger på Hafsludsøy. Her er det også legesenter, baker, blomsterforretning, fotpleier og bensinstasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjeberg senteret, Rema 1000 og Iseveien Senter et rikt og variert utvalg. Sistnevnte har én handelsdel og én helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris, Posten, Euronics og flere andre. Det er for øvrig kort vei til Sarpsborg sentrum, samt Sverige og Nordby Shoppingcenter.
Innenfor gangavstand:       
Dagligvare
Barnehage
Barneskole
Hafslundsøy Legesenter
Bensinstasjon YX
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 2-3 minutter - Tjernparken
Ca. 3-5 minutter - Øya golfbane
Ca. 5 minutter - Hafslundsbanen
Ca. 10 minutter - Isesenter
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Lande senter
Ca. 12 minutter - Kruseløkka ungdomsskole

Estimerte felleskostnader

Hver seksjonseier har alene det hele og fulle ansvar for drift og vedlikehold av all bygningsmasse som tilhører seksjonen. Dette gjelder også kabler og rør som går i grunnen. Kostnader tilknyttet drift og  vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og andre løpende kostnader faktureres hver enkelt seksjonseier direkte. Om sameiet ønsker kollektivavtaler ol. vil det være mulig å fastsette felleskostnader etter overtagelse.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Kommunen fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.

Formuesverdi

Ligningsverdi er foreløpig ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av skatte-etaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er såkalt "primærbolig" (der boligeieren er registrert bosatt i folkeregisteret) eller  "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien utgjør ca. 30 % av den beregnede markedsverdien. For sekundærboliger skal ligningsverdien utgjøre ca. 50% av den beregnede markedsverdien. For øvrig gjøres det oppmerksom på nyere regler for fast-setting av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligen.

Boligens areal

Bruksareal: 120 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 3 soverom, baderom, kjøkken/stue, Stue i 2. etasje, WC.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bebyggelsen

Området vil omfatte 4 boenheter fordelt på 2 x 2 stk kjedet bolig m/ carport og sportsbod.  Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen vil bli offentlig tilknyttet vann, avløp og vei (med privat avkjørsel).
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Betalingsbetingelser

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15% av kjøpesum ihht. Bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og selger i egen avtale. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra selger/ entreprenør/underleverandør.
Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse på prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endringer av fasade og vindusform, samt plassering av vann og avløp og andre tekniske installasjoner.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.