solgt

Færder - Vestskogen , Fasanveien 2

Type Enebolig
Primærrom 107m²
Bruksareal 122m²
Bruttoareal 128m²
Tomt 1 106m²
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1970
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 301
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 3 850 000,-
Totalpris 3 957 649,-
Ligningsverdi 821 030,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 107 649,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 957 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Velkommen til Fasanveien 2!

1. etasje:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré, soveromsgang, 3 soverom, bad med wc, spisestue, stue med utgang til terrasse, kjøkken, vaskerom, kjøkkeninngang og wc.
Sekundærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Matbod og bod.

Dobbel garasje (byggeår 1980):
Bruksareal: 43 m².

Standard

Meget velholdt enebolig som har en praktisk og arealeffektiv planløsning med alle funskjoner på ett plan. Hyggelig overbygget og skiferbelagt inngangsparti. Vindfang, entrè/hall med toalettrom, praktisk kjøkken med Kvik inredning fra 2007. Videre fra kjøkkenet er det et praktisk vaskerom med vinylbelegg på gulv og en større innredet bod på innsiden av vaskerommet, også her vinylbelegg. Spisestue i tilknytning til kjøkkenet med god plass til møblering. Varmepumpe er installert på vegg mellom spisestue og kjøkken. Romslig stue med utgang til stor og solrik terrasse. Boligen ble påbygget i -89 hvorav hele stuen mot vest ble utvidet med ca. 1 meter langs hele veggen. 3 soverom med god størrelse hvorav det ene har skyvedørsgarderobe. Flislagt bad med servant i innredning, dusjnisje og toalett. Boligen har gjennomgående lyse malte overflater og parkett på gulv.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i Vestskogen, med umiddelbar nærhet til sjø, badeplass og flotte turområder med blant annet Teieskogen, idrettsanlegg, golfbane og mye mer.

I nærheten finner du kyststien som går fra Hella til Kjøpmannskjær og flotte Nøtterøy Golfbane med 18 hull og et klubbhus med en sommeråpen restaurant. Her kan alle kose seg med en matbit. På vinteren er det fine skimuligheter i lysløype fra golfbanen. Barnevennlig badestrand, sandstrand og småbåthavn innen kort gåavstand. Herfra er det en liten båttur til Tønsberg brygge og den unike skjærgården som omgir Nøtterøy og Tjøme. Det er kort vei til Skogro, en liten langgrunn kommunal strand som er ypperlig for barn.  

Barneskolen ligger innen gangavstand, med barnehagen rett ved siden av. Forøvrig kort vei til flere skoler på samtlige skoletrinn. I tillegg til Steinerskolen, nyere idrettshall og en helt ny yrkesskole.

Det er kort vei til dagligvarebutikk, bensinstasjon, apotek og legesenter. I tillegg er det 3 kulturhus med variert og spennende program bare få minutter unna. Det samme gjelder treningssenter med badeland, vinmonopol og kommuneadministrasjonen med alle typer servicekontor.

God bussforbindelse i nærheten. Det er kort vei til både Teie torv og Tønsberg sentrum med pulserende uteliv hele sommeren.

Tomt

Areal: 1 106 kvm, Eierform: Eiet tomt
Se vedlagte situasjonskart for nøyaktige tomtegrenser.
Tomten er fint opparbeidet og beplantet.

Garasje / Parkering

Ja, dobbel garasje. Ellers god plass til parkering på egen eiendom.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Vestskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 78132731 Premie: 6717

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1970

Antall soverom

3

Byggeår

1970

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget på ett plan. Byggeår 1970. Boligen hadde opprinnelig flatt tak. Dagens tak med saltaksform ble bygget ca 1988. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men bad og vaskerom har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1970. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Garasje bygget inn til boligen, oppført 1980. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 06.05.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 10. desember 1970 samt ferdigattest for fasadeendring datert 27. oktober 1998.

Boligens areal

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 128 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré/ soveromsgang, 3 soverom , bad med wc, spisestue, stue med utgang til terrasse, kjøkken, vaskerom, kjøkkeninngang og wc.
Sekundærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Matbod og bod.

Dobbel garasje (byggeår 1980):
Bruksareal: 43 m².
Sekundærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Dobbel garasje.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.05.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Kombinert ved og parafinkamin i stuen. Kaminen er tilkoblet oljetank på 750 liter i garasjen. Parafinkaminen har ikke vært i bruk siden 2013. Tilstanden er ukjent. Stortinget har bedt regjeringen innføre forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger fra 2020. Man kan muligens få tilskudd/støtte til utfasing og bytte til mer miljøvennlige oppvarmingskilder - se www.enova.no for mer informasjon.

Termostatstyrte varmekabler i alle gulv unntatt vf, boder og kjøkkeninngang. Luft til luft varmepumpe installert 2013. For øvrig elektriske panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 13 424 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 13 424,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Årlig tv/internettilknytning via Canal Digital.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg. Eiendommen har i dag Sector alarm.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 821 030 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 955 707 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er i kommuneplanen vedtatt 17.06.2015 avsatt til boligbebyggelse og gang/sykkelvei. Området reguleres av reguleringsplan"Vestskogen, østre del" vedtatt 28.11.1966, der reguleringsformålet er boliger. I henhold til vedlagt reguleringsplan ligger boligen inntil offentlig friområde. Reguleringskart med reguleringsbestemmelser er vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Plannavn er "Områdeplan Vestskogen" med planID 729 2016003.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 26.01.1970, dagboknr. 396. Gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. og bestemmelse om gjerde.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det går kommunale VA-ledninger over eiendommen. Se vedlagte kart.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 15.04.2015:
1. Det er utett mellom sotluke og skorsteinsforingen.
2. Det mangler stengeventil på parafinledningen før flottøren i ildstedet Jøtul 711.

Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.

Tilbehør

Følgende hvitevarer medfølger handelen i den stand det er på visning: kjøleskap. Garderobeskap medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Eiendomsmegler
Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

jens@bs-partners.no

VERDIVURDERING