solgt

Tønsberg - Tolvsrød , Dekksguttveien 15

Type Enebolig
Primærrom 217m²
Bruksareal 251m²
Bruttoareal 277m²
Tomt 586m²
14/11/2019 16:51
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1996
Gårdsnummer 139
Bruksnummer 496
Energimerking D
Sist endret
Prisantydning 7 200 000,-
Totalpris 7 385 149,-
Ligningsverdi 1 317 240,-

Beregnet totalkostnad

7 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 171 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 185 149,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 385 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1. etasje: Entrè med adkomst til praktisk garderoberom, separat toalett med servant, stort og velutstyrt kjøkken med stor spiseplass, vinkelstue med peis og utgang til terrasse.
2. etasje: Stue med utgang til balkong, 3 soverom hvorav ett med skyvedørsgarderobe, dusjbad/wc med badekar og servantinnredning.
Sokkeletasje:Trapperom, gang/vaskerom, dobbel garasje. Utleieleilighet: egen inngang/gang, stue, kjøkken, soverom og dusjbad/wc.

Standard

Nydelig eiendom, frittliggende enebolig med dobbel garasje og utleieleilighet! Boligen er vesentlig påkostet og modernisert den senere tid. Selger har benyttet interiørarkitekt og det fremkommer helt tydelig med tanke på utforming, gjennomtenkte løsninger og lekkert interiør. 1. etasje ble ombygget og modernisert i 2011. Utrolig fin planløsning og rominndeling - store, fine og åpne rom. Svært praktisk og velutstyrt kjøkken, type Norema. Tidsriktig og moderne innredning, slett utførelse og grepfritt. Benkeplate i lys eik i kombinasjon med smekker benkeplate, type Corian - supert materiale i forbindelse med for eksempel baking. Interiørarkitekten har tenkt på det meste, det er etablert en fin sitteplass ved kjøkkeninnredningen - ideell plass for lekselesing eller for å ta morgenkaffen mens man nyter den fine utsikten til sjøen. Her er det også laget til en funksjonell grovkjøkkenplass. Det finnes flere gjennomtenkte og smarte løsninger og fine detaljer. Integrerte hvitevarer som dobbelt kjøl-/fryseskap, komfyr og damp i høyden, steketopp og oppvaskmaskin. Stor spiseplass i tilknytning til kjøkkenrommet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Hyggelig vinkelstue med utgang til terrasse. Stilren og tøff peis (innmurt i høyden) med en plassering slik at den kan nytes fra både kjøkken og stue. 2. etasje er totalt oppusset og modernisert i 2018 med nye veggflater i stuen og maling av de øvrige rom. Stuen oppleves som romslig og lys og har fantastisk utsikt mot sjøen og Østfold. Stuen har utgang til stor balkong, her kan man nyte soloppgangen, fin utsikt og nydelige lysforhold. Nytt rekkverk på terrassen og nye garasjeporter med automatisk portåpner.

Interiørmessig gjennomgående lekkert, tidsriktig og moderne. Smekre spotter og ellers mange fine finesser og detaljer. At oppussingen og ombyggingen er plalagt fremkommer helt tydelig - solide materialvalg og meget spennende og gode romlsøninger. Vi har vedlagt plansje fra interiørarkitekten slik at man kan se detaljene. Eiendommen må sees innvendig - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Boligen ligger innerst i blidvei og helt uten gjennomgangstrafikk i Dekksguttveien på Ringshaug. Nydelig beliggende i en attraktiv og populær gate, ned mot sjøen og med fin utsikt. Svært solrikt med fantastiske soloppganger i øst og sol fra tidlig morgen til sen kveld på vestsiden. Kun få minutters gange til Ringshaugstranda. Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand og ligger rett ved eiendommen. Et særdeles hyggelig og rolig villastrøk bestående av eneboliger som ligger sjønært og solrikt til i et boligkvartal grensende til sjøen. I nabolaget er det en flott lekeplass for barn. På Ringshaugstranda er det sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i naturskjønne omgivelser.

Forøvrig er det gangvei til Ringshaug barne- og ungdomsskole. Det er idrettsanlegg i området med fotballbane på Flint og Slagenhallen for innendørs idrett. Ikke langt unna ligger Tolvsrød, med flere forretningstilbud, Meny matvareforretning med Mester Grønn blomsterforretning og post i butikk, populære klesforretninger, bokhandel, bakeriutsalg, apotek, frisør og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. God busskommunikasjon til Tønsberg sentrum.

Tomt

Areal: 586 kvm, Eierform: Eiet tomt

Pent opparbeidet hage som er anlagt med gressplen, busker og rosebed. Stakittgjerde og port ved inngangspartiet. Gangstien inn til huset er belagt med belegningssten. Innkjørselen og gårdsplassen er asfaltert. Nydelig palisade og tilnærmet en hekk bestående av frukttrær som plommer, epler og pærer. Eiendommen er stort sett inngjerdet med hekk slik at hagen fremstår som svært usjenert og lun.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje med elektrisk garasjeåpner.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Forsikring

Frende Forsikring Polisenummer: 843321

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1996

Antall soverom

3

Byggeår

1996

Byggemåte

Frittliggende enebolig med sokkelleilighet. Bygget med sokkeletasje/kjeller, hovedplan og 2. etasje med skråtak. Byggeår 1996.

Selger har bygget om og modernisert 1. etg i 2011. Delevegger ble flyttet slik at etasjen fikk ny rominndeling. Oppgradering av elanlegg, nye overflater på gulv, vegger og himling. Ny peis, ny kjøkkeninnredning med hvitevarer.
- i 2018 ble det lagt ny parkett på stue og soverom i 2. etg
- 2019, nye garasjeporter med motorisert åpner -lukker montert
- 2019, sokkelleilighet godkjent av Tbg kommune.

Boligen er for øvrig hovedsakelig i original stand og er normalt god vedlikeholdt innvendig og utvendig. Det er utført søk med fuktindikator i  våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men badet i har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1996. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 08.03.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bruksendring, oppdeling til to selvstendige boenheter, datert 09.01.2019.

Boligens areal

Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 251 kvm, Bruttoareal: 277 kvm

Underetasje/leilighet:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, stue, kjøkken og soverom.

Kjeller til hoveddel:
Bruksareal: 38  m².
Primærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og gang/vaskerom.
Sekundærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Dobbel garasje.

1. etasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, trappegang, kjøkken, vinkelstue med utgang til terrasse og wc.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderobe.

2. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, 3 soverom og bad med wc.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 08.03.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Egen utleiedel i underetasjen med ferdigattest datert 09.01.2019.

Oppvarming

Innmurt peisovn i stuen i 1. etasje. Termostatstyrte varmekabler i alle gulv i underetasjen. Varmekabler i alle gulv i 1. etasje + på bad 2. etasje. Luft-til-luft varmepumpe installert oktober 2014.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 16 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 16 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Årlig TV- og internettilknytning fra Vikenfiber, ca. kr 629,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 317 240 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 742 064 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjærer man forbi Kilen og rett frem i lyskrysset på Presterød. Ta Ringshaugveien til høyre ved Kiwi på Gauterød. Følg Ringshaugveien ned mot Ringshaugstranden og følg Ringshaugveien videre etter avkjøringen til Ringshaugstranden. Ta så Dekksguttveien til høyre og følg veien helt ned i enden. Eiendommen ligger helt innerst i veien og helt uten gjennomgangstrafikk.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse og uteoppholdsareal. Ved siden av eiendommen er det satt av område regulert for lekearel. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke tinglyst servitutter/heftelser på eiendommen.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Flos lampen over spisebordet medfølger IKKE i handelen. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-  Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.