Tønsberg

Kaldnes Brygge - Ny, lekker hjørneleilighet med 2 balkonger, garasjeplass og flott sjøutsikt.

Rambergveien 39 , 3115 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Jens Roland Pettersen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 93 m²
Bruksareal 97 m²
Bruttoareal 108 m²
Tomt 1 100 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 355
Energimerking C
FINN.no 143743329
Sist endret 15.06.2020 13:35
Prisantydning 7 400 000
Totalpris 7 599 649

Beregnet totalkostnad

7 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 185 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 199 649,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 599 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Rambergveien 39 er en eksklusiv og helt ny leilighet, i tredje etasje med to balkonger og egen garasjeplass. Leiligheten er på 97 kvm og har en meget god beliggenhet med flott utsikt mot bryggene og Slottsfjellet. Utsikten kan nytes fra stue og kjøkken, samt to flotte, overbygde balkonger. Innvendig fremstår leiligheten som tidsriktig og moderne og innehar vannbåren varme i gulv, stilren enstavs eikeparket, lyse slette veggflater med listefri overgang til himling, samt store vindusflater som slipper inn mye naturlig sollys! 
I felles garasjekjeller disponeres en garasjeplass og det er direkte adkomst til leiligheten via heis. Det er gjort betydelig oppgraderinger i forhold til standard leveransen.
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og har et moderne design med integrerte hvitevarer.
Kort oppsummert:
- Strøken, påkostet leilighet i 3.etasje
- 2 balkonger
- 2 soverom
- Flott sjøutsikt
- Moderne 1-stavs eikeparkett
- Heisadkomst opp til leilighetsplan
- Garasjeplass
- Gjennomgående med mye lys
- Oppvarming via vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg
- To påkostede bad - delikate fliser
- Flott påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer
- Flytt rett inn!

Innhold

3.etasje: inneholder: gang, to soverom, to bad, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong i hver ende av leiligheten.

Standard

Helt ny, moderne og stilren leilighet beliggende i flotte omgivelser ytterst på Kaldnes Brygge. Her bor du behagelig og urbant med kort vei til alt Tønsberg har å by på. Sjø og sentrum i flott harmoni! Det er friskt og rent i alle kroker og alt er nytt og ubrukt - det å flytte til en flunkende ny leilighet hvor ingen har bodd før deg er en helt egen følelse.
Innvendig fremstår leiligheten som svært arealeffektiv og funksjonell. Kombinasjonen av høyt under taket og vinduer som strekker seg fra gulv til himling skaper et flott skue mot Tønsberg by, brygge og Slottsfjell. En svært delikat og lys leilighet med et flott bomiljø.

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten.
Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid.  En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året.
Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restaurantene "Kverneriet" like ved.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 1 100 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Ja, leiligheten disponerer bruksrett til 1 garasjeplass.
Forøvrig gratis å parkere på de kommunale parkeringsplassene i tidsrommet fra kl:18:00 til kl: 09:00.

Felleskostnader

3 273 pr. mnd. Canal Digital TV/bredbånd(grunnpakke), revisjon, forretningsførsel , konsulent & forvaltningstjenester, styrehonorar, drift - vedlikehold og felles utvendig bygningsforsikring.

Sameie

Sameiet Sjøfront II, org.nr. 922 178 615
Styreleder i sameiet er Marianne Omtvedt.
Forretningsfører i sameiet er OBOS Tønsberg ved Gro Rundhaug.
Sameiet er nyetablert og det kan derfor forekommer endringer i felleskostnader samt endringer av vedtekter i fremtiden.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7119141

Regnskap

Helt nytt bygg og det foreligger ikke noe regnskap for sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.02.2019 for eiendommen.
Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 108 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 93 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  gang, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom og 2 bad.
Innvendig bod i gangen og en bod i bakkant av garasjeplassen.
To balkonger på henholdsvis 10 og 11 kvm.
De oppgitte arealer er hentet fra oppmåling den 28.03.2019 utført av takstmann Tore Rønning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Eiendommen har ikke separat utleieenhet.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv, med unntak av baderom som har elektriske varmekabler.
Boligene varmes opp av miljøvennlig fjernvarme og det er balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Leiligheten er nyoppført, opplysninger om strømforbruk foreligger derfor ikke.

Kommunale avgifter

Kr. 7 990 pr. år
Oppvarming fra fjernvarme (vannbåren varme og tappevann) faktureres direkte til eier på egen faktura fra BKK Energitjenester etter målt forbruk.
Eiendommen har felles vannmåler, prisene per m3 er: Vann: 7,94 pr m3 - Avløp: 14,04 pr m3. Det betales etter målt forbruk og vil komme i tillegg til de opplyste kommunale avgifter.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i ett område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og andre typer bebyggelse og anlegg - nåværende (Småbåtanlegg). Kommunedelplan - Sentrum - Byplan 2014-2026 vedtatt 03.02.2016.
Eiendommen ligger i et regulert område med planid: 704 20110035, plannavn: Kaldnes, delfelt M,N,K m.fl (25.4.2012). Reguleringsformål:
ras- og skredfare, trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser, boligbebyggelse-blokkbebyggelse, småbåtanlegg i sjø og vassdrag.
Det eksisterer planforslag som berører eiendommen. Planid: 704 90019, plannavn: Sentrum, byplan 2018-2030.
Det opplyses forøvrig om at Kaldnes er et område under utvikling og det vil blant bli bygd ett nytt leilighetsbygg med navn "Beddingen" som vil bli plassert sør for dagens bygg. For ytterligere informasjon kontakt megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser/avtaler som følger eiendommen:
1877/900095-1/91  Erklæring/avtale  08.01.1877 
 Åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser.
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1899/900073-1/91  Erklæring/avtale 07.02.1899 
 Forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann over d.e.
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1900/900223-1/91  Bestemmelse om gjerde 30.01.1900 
Overført fra gnr 1003 bnr 241
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1915/900185-1/91  Bestemmelse om vannrett 12.10.1915 
Overført fra gnr 1003 bnr 35
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1921/900370-1/91  Bestemmelse om bebyggelse 26.07.1921 
 Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1977/7546-1/91  Best. om adkomstrett 22.12.1977 
Div. betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra Munkerekkveien 2 til Fylkesveien
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1977/7547-1/91  Erklæring/avtale 22.12.1977
Div. betingelser vedtatt i anledning utkjørsel fra Ramberg- veien 36 til Fylkesveien
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1977/7663-1/91  Best. om adkomstrett 29.12.1977
Div. betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra
Rambergveien 28B til Fylkesveien
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1978/6075-1/91  Erklæring/avtale 10.10.1978 
Rett til anlegg og vedlikehold av avløpsledninger
RETTIGHETSHAVER: TAU
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1995/11817-4/91  Best. om vann/kloakkledn. 27.09.1995 
 Bestemmelse om ledninger for el.strøm, telekommunikasjon og gass
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Plikt til grunnavståelse til ev. veiutvidelse, fellersareal m.v.
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere.
1995/13077-2/91  Erklæring/avtale 23.10.1995 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Bestemmelse vedr. frisiktsone
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1998/2573-1/91  Best. om adkomstrett 05.03.1998 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1003 Bnr:297  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere
1998/11070-1/91  Elektriske kraftlinjer 16.09.1998 
 Tønsberg Energi overtar det høyspente fordelingsnettet som eies av Tønsberg næringsutvikling på Kaldnes industriområde og påtar seg ansvar for drift og vedlikehold m.v. av nevnte nett
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere.
2016/467364-6/200  Best. om adkomstrett
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:4
Adkomst via felles nedkjøring for parkering i garasjekjeller
Overført fra: 0704-1003/356
Gjelder denne registerenheten med flere.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei og via privat adkomstvei.
Offentlig vann og avløp.
Opplysninger er gitt av Tønsberg kommune.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.