solgt

Tønsberg - Tolvsrød , Dekksguttveien 4

Type Enebolig
Primærrom 108m²
Bruksareal 109m²
Bruttoareal 121m²
Tomt 367m²
Oppholdsrom
Soverom 4
Byggeår 1997
Gårdsnummer 139
Bruksnummer 487
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 4 390 000,-
Totalpris 4 511 249,-
Ligningsverdi 853 733,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 120 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 121 249,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 511 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Eiendommen har en flott, opparbeidet og påkostet tomt med flere uteplasser og denne boligen tror jeg vil imponere deg med sine delikate
detaljer og ikke minst en god og innholdsrik planløsning. Det koselige og velholdte huset inneholder bl.a. hele 4 soverom og 2
bad. Alle boligens rom gir et lyst og tiltalende helhetsinntrykk med moderne og solid standard. Bilen parkerer du trygt i egen garasje i
tillegg til på stenlagt gårdsplass.

Standard

Lys og delikat bolig med gjennomgående bra standard. Man kommer inn i en romslig hall med tilliggende romslig bad med opplegg for vaskemaskin. Videre er det stor åpen stue med utgang til stor terrasse hvor morgenkaffen kan nytes. Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning til stuen og har bre med skap- og benkplass. I tillegg er det et romslig hovesoverom i denne etasjen. Her er det plassbyggde skapløsninger. Praktisk kott under trappen,

I boligens 2. etg er det hele 3 soverom, bad, bod og en romslig loftstue med flott utsikt over Oslofjorden. Garasjen er frittliggende og har en isolert bod/gjesterom med skyvedørsgarderobe.

Her har du en velholdt og koselig bolig med bra standard der du kan flytte rett inn. I tillegg er det kun en liten gå tur ned til sjø og strand og flotte friområder der både morgen bad og kveldsbad kan nytes. Velkommen!

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et meget barnevennlig boligområde i Dekksguttveien på Ringshaug i Tønsberg kommune, ca. 10 min kjøring fra Tønsberg sentrum. Innerst i Dekksguttveien er det ett lite friareal og dessuten en liten gangsti ned til Båtsmannsveien - herfra kan man gå til venstre eller høyre - og velge mellom hhv. Skallevoldstranda og Ringshaugstranda. Både store og små trives kjempegodt i dette området - hvor man føler en veldig nærhet til sjø og strand og natur- året rundt. Flott kyststi fra Ringshaugstranden mot Skallevold og Karlsvika. Fantastiske friområder for de som setter pris på turer i skog og mark - grilling i friluft og fisking av krabber. Her finnes utallige muligheter for den aktive.

Ringshaug er et meget attraktivt og velansett villaområde - som passer perfekt for alle aldre. Kort vei til alt man trenger som barnehager, barne- og ungdomsskole, Tolvsrødsenteret med alt av sentrumsfunksjoner, apotek, legesenter,  frisører, café, gode shoppingmuligheter mm. Nydelige tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet. Kort vei til Vallø småbåthavn. Populær og velutstyrt lekeplass ("Leikvin") i umiddelbar nærhet. Ellers god busskommunikasjon med Tønsberg sentrum. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Idrettslaget har tilbud innen fotball, håndball, tennis, friidrett, bordtennis og amerikansk fotball m.m. Her er det også mosjonsgrupper og barneidrett. Det finnes en rekke lokale gress- og grusbaner i området, samt Slagenhallen ved Presterød ungdomsskole som huser en rekke arrangementer gjennom året.

Tomt

Areal: 367 kvm, Eierform: Eiet tomt
Nydelig og usjenert tomt pent opparbeidet med flere lune og solrike uteplasser. Hele gårdsplassen er belaggt med sten og fremstår attraktivt.

Garasje / Parkering

Frittstående garasje med grunnflate på ca. 29 kvm. Det er innlagt lys/strøm. Oppført av tre på støpt plate. Parkering for 1 bil. I bakkant av garasjen er det innredet et isolert rom m/inngang via. separat dør fra hagen mot vest. I dette rommet er det bl.a. montert skyvedørsgarderobe. Gulvet lagringsloft i bygningen med adkomst fra himlingsluke. Leddet garasjeport av tre med elektrisk garasjeporåpner.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Forsikring

Eika Polisenummer: 4880724

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1997

Antall soverom

4

Byggeår

1997

Byggemåte

Enebolig i kjede. Oppført i tre på støpt betongplate i 1997. Boligen er oppført i to plan samt kryploft. Garasje med bod oppført i tre (kjedet). Antatt oppført i 1998. Frittliggende sport-/redskapsbod oppført i tre. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 1997. Forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse (ikke tilfredsstillende fall til sluk). Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 1997. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk - er motfall til sluk fra deler av gulv utenfor dusjens nedslagsfelt. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 19.06.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen datert 07.03.1997.

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 121 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, 3 soverom og bad/wc.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Loft: Arealet er ikke måleverdig i hht takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 19.06.2019 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i hall, bad og kott i 1. etasje. Ved. Panelovner for øvrig.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 10 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 10 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Canal Digital.
Det er lagt inn fibernett, men ikke koblet opp.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 853 733 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 073 438 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjærer man forbi Kilen og rett frem i lyskrysset på Presterød. Ta Ringshaugveien til høyre ved Kiwi på Gauterød. Følg Ringshaugveien ned mot Ringshaugstranden og følg Ringshaugveien videre etter avkjøringen til Ringshaugstranden. Ta så Dekksguttveien til høyre. Boligen ligger på venstre hånd.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn Ringshaug, gnr. 139 bnr 24 m. fl., vedtatt 12.10.1994. I kommuneplanen vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Taklampen i spisestuen.
- Taklampe i hallen.
- Taklampe i loftsstue.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Elisabeth Bakke
Daglig leder / Eiendomsmegler
Elisabeth Bakke

90 05 54 88

elisabeth@bs-partners.no

VERDIVURDERING