Vestskogen

Nøtterøy/Vestskogen - Nydelig eiendom med innglasset hagestue. Fantastisk hage og fin sjøutsikt!

Hellalia 32 , 3142 Vestskogen

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 110 m²
Bruksareal 146 m²
Bruttoareal 155 m²
Tomt 369 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1994
Gårdsnummer 124
Bruksnummer 91
Energimerking F
FINN.no 179069462
Sist endret 04.06.2020 15:17
Prisantydning 4 290 000
Totalpris 4 411 269
Ligningsverdi 785 929,-

Beregnet totalkostnad

4 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 121 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 411 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder foruten overbygget og hyggelig inngangsparti:
1. etasje: innbydende entre med skyvedørsgarderobe, gang med trapp opp til 2. etasje, dusjbad/wc med servant og opplegg for vaskemaskin, hyggelig kjøkken med plass, stor og lys stue med spisestueavdeling og utgang til innglasset hagestue og hage.
2. etasje: Oppgang/gang, dusjbad/wc med servant i innredning, 2 soverom hvorav hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og ett av soverommene kan enkelt deles til to soverom. Stor og praktisk bod.
Integrert enkelgarasje. Ved inngangspartiet er det en praktisk sportsbod med innlagt lys og strøm.

Standard

Svært smakfull og innbydende eiendom! Nydelig hage og herlig hagestue! Koselig enebolig beliggende i Hellalia på Nøtterøy sin vestside med store friområder rett utenfor døren! I luftlinje er det kun ca. 250 meter til Vestfjorden med sin livlige båttrafikk og mange flotte badeplasser. Boligen ble oppført i 1994 og går over to etasjeplan - virkelig en arealeffektiv og innholdsrik bolig. Den koselige boligen byr bl.a. på et hyggelig kjøkken med plass til spisebord ved vinduet. Lys og romslig stue med direkte utgang til innglasset hagestue. I stuen er det også en naturlig plass til spisestue mellom stue og kjøkken. Gjennomgående duse og lyse farger som bidrar til en lun og god atmosfære - dette vil appellere til de aller fleste! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende meget attraktivt til på Nøtterøys vestside med gangavstand til flotte tur- og fritidsterreng med båthavn og badestrand. Som nærmeste "nabo" har du et flott skogsterreng med kilometerlange turstier langs kyststien fra Hella. Området hvor boligen ligger i, er oppført med et helhetspreg som gir klare assosiasjoner til "Sørlandsidyll" med hvitmalt bebyggelse og små koselige hager! Dagligvarehandel kan gjøres på Kiwi Vestskogen som ligger ca. 1 km fra eiendommen. Det er omtrent tilsvarende avstand til Borgheim sentrum med bl.a. bakeri, REMA 1000, kulturhus og Nøtterøy golfklubb. Det er også kort vei til koselige Teie torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, cafeer, apotek, vinmonopol og bakeri. Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger også i nærheten og byr på god rekreasjon året rundt. På Rosanes, like ved Teie sentrum ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden. Velkommen!

Tomt

Areal: 369 kvm, Eierform: Eiet tomt
Nydelig hage som nærmest fremstår som en oase. Meget pent opparbeidet og rikt beplantet, her bugner av ulike godsaker, bærbusker og flotte busker av ulike slag og utallige blomster som blomstrer fra tidlig vår til sen høst. Hagen er et skue i seg selv og her kan man oppholde i solrike omgivelser. Eiendommen byr på flere fine sitteplasser og her kan man sitte i solen fra tidlig morgen til sen kveld. Utsikten mot Vestfjorden må fremheves og solnedgangene må oppleves. Velkommen!

Garasje / Parkering

Ja, garasje i tilknytning til boligen.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Vestskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1994

Antall soverom

2

Byggeår

1994

Byggemåte

Enebolig med garasje oppført i halvannen etasje uten kjeller. Byggeår 1994. Boligen fikk ny kjøkkeninnredning med hvitevarer i 2002. For øvrig er boligen i hovedsak i original stand med de samme gulvoverflater og innredninger fra 1994. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men bad og vaskerom har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid.
Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1994. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 14.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig datert 28.07.1993.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 155 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/vaskerom/wc, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: utvendig bod, garasjerom, sommerstue på terrassen.
2. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, bad/wc og 2 soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.05.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Termostatstyrte varmekabler i bad/vaskerom og bad 2. etasje. Innmurt peisovn i stue. For øvrig elektriske panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge Skagerak energi ca. 17 991 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Telenor utgjør ca. kr. 778 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 4 487.
årlig betaling for snømåking utgjør ca. kr. 1 500.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 785 929 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 829 344 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg følger man veien over kanalbroa mot Nøtterøy. Følg Kirkeveien utover og ta til høyre inn i Kjernåsveien (skiltet mot Vestskogen). Følg så Kjernåsveien helt frem Amundrødveien, og ta deretter inn til venstre mot Hellalia etter ca. 800 meter. Eiendommen ligger som hjørnetomt med adkomst inn en liten stikkvei for husene Hellalia 48-54 til venstre. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger i henhold til reguleringsplanen for Hella boligområde vedtatt 17.02.1993.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om veg, m.m. tinglyst 17.12.1993, dagboknr. 16016 - gjelder: pliktig medlemskap i velforening, samt vedlikeholdsplikt av fellesareal sammen med de øvrige beboere. Gjelder også ledningsanlegg og vei frem til offentlig anlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei.
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.