Tønsberg

Splitter ny og lekker leilighet med heis, 2 balkonger og garasjeplass - Vannbåren varme og energieffektiv.

Reservatveien 2 C , 3118 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Jens Roland Pettersen Eiendomsmegler
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 79 m²
Bruksareal 84 m²
Bruttoareal 91 m²
Tomt 1 768 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 566
Energimerking C
FINN.no 165471531
Sist endret 29.04.2020 15:26
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 023 549
Ligningsverdi 904 785,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 900,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 756 000,-)) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 33 549,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 023 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Flott leilighet i 4. etasje som sto ferdig i 2018 og fremstår som ny. Her har man gjennomgående gode kvaliteter og leiligheten er utstyrt med vannbåren varme, gasspeis, integrerte hvitevarer, ventilasjon og sprinkelanlegg. Leiligheten har en sentral beliggenhet, gode solforhold og en fantastisk sjøutsikt. Velkommen!

Innhold

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder: Entré (med utgang til balkong), ett bad, 2 soverom og stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til 2 balkonger. Leiligheten disponerer en garasjeplass (plass nr. 66), samt en bod (nr. 75).

Standard

Velkommen til Reservatveien 2C, en gjennomgående lys og lekker leilighet i 4. etasje. Du kommer inn i romslig entré med parkett på gulvet og hvite malte vegger. Her er det god plass til sko og ytterklær. I tilknytning til entréen finner du to gode soverom hvorav hovedsoverommet har egen walk-in-closet. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, med store vindusposter med flott utsikt. Fra stuen er det utgang til stor balkong med gode solforhold. Moderne kjøkkeninnredning av type HTH Scandinavien Classic med struktur og sort laminat benkeplate. På badet er det innredningen fra HTH. Topplate med nedsenket hvit servant og ettgreps servantbatteri, overskap, speil og lyslist med stikk. Vegghengt klosett i hvit porselen og elektriske varmekabler på gulv. Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Kilen i Tønsberg. Leiligheten er et ypperlig utgangspunkt dersom man vil ha nærhet til sentrum og flotte turområder i nærheten. Kyststien går fra Kilen og ut mot Husvik og helt til Slagen, samt inn mot byen og videre til Nordbyen og Ilene. Hva med å spasere inn til byen og ta en bedre middag på brygga eller bare nyte livet på sommeren?
Området er under stor utvikling og det er bygget flere boligkomplekser her den siste tiden. Det er i området stort utvalg av varehandel og  dagligvarbutikker. I umiddelbar nærhet finner man Kilden kino med flere fritidstilbud og matserveringsmuligheter. Det er er en lekeplass og fotballbane over gaten for sameiene for de som har barn eller barnebarn.
Eiendommen ligger også svært sentralt til store arbeidsplasser som Sykehuset i Tønsberg. Kort vei til jernbane og buss, samt kun 20 minutters kjøretur til Torp Flyplass. Brygga i Tønsberg, sjø og skjærgård kan nås innen få minutter.

Tomt

Areal: 1 768 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Tomten er meget pent opparbeidet og velholdt av sameiet. Strandman anleggsgartnerfirma har vedlikehold av arealene. Det er plener, stier og beplantning og fin lekeplass.

Etasje 4 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass (nr. 66) i felles garasjeanlegg.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Sandeåsen skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

2 406 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer: Kabel-TV, garasjeplass, bygningsforsikring, strøm fellesarealer, vaktmester- og renholdshonorar fellesarealer.
Fra 01.01.2020 vil felleskostnadene øke til kr. 2 523,- pr. mnd.
Akonto varmtvann og varme blir avregnet en gang i året etter faktisk forbruk.

Sameie

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.
Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
Det er er en lekeplass og fotballbane over gaten for sameiene for de som har barn eller barnebarn.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planlagt økning av felleskostnadene fra 01.01.2020. Ny felleskostnad vil bli kr. 2 523,- pr. mnd.
Ved innflytting ønsket mange beboere innglassing av terrasser. Det er laget et eget punkt i vedtektene vedrørende dette og regler på hvordan markiser/screens, paraboliantenne, foilering skal foregå. Se vedtekter vedlagt.
Styrene i blokk A, B og C har drøftet en sammenslåing av styrene. Dette kan ikke gjøres noe med foreløpig, da formelle sider ved de tre eiendommene ikke er ferdigbehandlet.
I henhold til opplysninger fra forretningsfører er det ingen nye planer om vedlikehold pt.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 87996005

Regnskap

Regnskapet for 2018 viser et overskudd på kr. 225.735,-.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det ikke krav om styregodkjennelse av ny eier.
I følge vedtektene er det krav om at styret v/forretningsfører skal ha skriftlig beskjed om hvem til enhver tid benytter seg av seksjonen (gjelder ved utleie).

Husdyrhold

Husdyrhold skal i følge vedtekene / husordensreglene godkjennes av styret.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Byggemåte

Selveierleilighet i 4. etasje, boligblokk over 6.etasjer. Ferdigstilt i 2018 (byggeår registrert som 2016 og bygget iht forskrifter gjeldene den gang). Leiligheten i original stand med overflater og innredninger fra byggeår. Ingen vesentlige feil eller mangler ble påvist.
Til leiligheten hører en garasjeplass i felles garasjeanlegg + en bod på 5 kvm ved parkeringsplassen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 23.10.2018.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 91 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, 2 soverom og bad.
De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 10.12.2019 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Ved utleie av leiligheten skal styret v/forretningsfører også ha skriftlig melding om hvem som til enhver tid benytter seg av seksjonen.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes ihht TEK10. Oppvarming i leiligheten er vannbårent anlegg med gulvvarme i stue og oppholdsrom. Elektriske varmekabler på bad. Gasspeis i stuen. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank i energisentralen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke oppgitt. Helt ny leilighet.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis direkte av hver seksjonseier.

Løpende kostnader

Leiligheten har aldri vært bebodd og oversikt over løpende kostnader foreligger derfor ikke.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 904 785 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 257 226 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kart for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, ras- og skredfare i henhold til reguleringsplan "Kilen sørøst, gbnr. 151/4 m.fl", vedtatt 19.03.2014. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 12.04.1991, dagboknr. 4183 - gjelder: Erklæring om gjensidig fri adkomstrett med flere. Kan ikke slettes uten samtykke fra Tønsberg kommune.
Erklæring/avtale - tinglyst 31.07.1992, dagboknr. 9417 - gjelder: Gjensidig adkomstrett for gbnr. 151/530, 566 og 567 over hverandres eiendommer.
Erklæring/avtale - tinglyst 12.02.2018, dagboknr. 429722 - gjelder: Jordskifesak
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 50.000,- ink. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, intetnettannonsering kr. 10.990,-  Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.