Tønsberg

Solvang Terrasse - lyst og delikat innredet - velkommen til en lun og fin leilighet! Heis, garasjeplass og bod.

Trudvangveien 59 , 3117 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 102 m²
Bruksareal 106 m²
Bruttoareal 110 m²
Tomt 7 775 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2002
Gårdsnummer 1011
Bruksnummer 202
Energimerking D
FINN.no 172311420
Sist endret 27.05.2020 09:12
Prisantydning 4 500 000
Totalpris 4 621 519
Ligningsverdi 959 654,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 121 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 621 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 3. etasje, har adkomst vi trapp eller heis og inneholder følgende:
Stor entrè med skyvedørsgarderobe, praktisk bod, bad med dusjhjørne, vegghengt toalett og servant, stue med gasspeis og utgang til vestvendt, delvis overbygget balkong, hyggelig kjøkken med spiseplass, 2 soverom hvorav det ene soverommet har garderoberom og direkte adkomst til eget bad. Badet har servant i innredning, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin.
Bod i kjeller. Parkering i felles garasjeanlegg.

Standard

Svært praktisk og fin leilighet som har en meget god planløsning! Leiligheten fremstår som meget ordentlig og velholdt. Du kommer inn i en romslig entré med stor skyvedørsgarderobe. I tilknytning til entréen ligger et dusjbad, perfekt for gjester. Stuen har god romløsning og gode møbleringsmuligheter. Spisestuen ligger i forbindelse med stuen og i tilknytning til kjøkkenet, her kan man dekke langbord til hyggelige lag for famille og venner. Stuen har også en gasspeis og utgang til solrik, delvis overbygget balkong. Her er det god plass til utemøbler. Pent og velholdt kjøkken med kjøkkeninnredning i bøk utførelse og fliser over benken. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass. Ved vinduene er det plass til en hyggelig spiseplass. Leiligheten har 2 gode soverom, begge med plass til stor seng. Det ene soverommet har direkte adkomst til garderoberom og eget, romslig bad. Begge bad er flislagt med stilrene og klassiske fliser på gulv og vegger. Begge bad har veggmontert toalett og det ene badet er utstyrt med møbelservant med sideskuffer og underskap. Interiørmessig en lys og pen leilighet! Bo trygt og lettstelt i Solvang Terrasse - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Leiligheten har en solrik og sentral beliggenhet på Solvang med kort vei til rekreasjonsmuligheter, offentlig kommunikasjon og servicetilbud.
"Rett over veien" ligger flotte park- og turområder på Messområdet hvor det er idrettshaller, tennisbaner, friidrettsanlegg og ishall, samt akebakke og utendørs skøytebane på vinterstid. Fra Messeområdet går det stier og turveier videre over til skogsområder på Eik. Her er det fine skiforhold om vinteren med lysløype på kveldstid. Ideelt også for gåturer, løping og sykling. Nabobeliggenhet til treningssenter ved Tønsberg gressbane.
Fin sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum. Meny dagligvareforretning og post i butikk på Heimdal. Ypperlig beliggenhet for skolebarn da det er få skritt til Byskogen barne- og ungdomsskole og Greveskogen videregående skole på Eik ligger også rett i nærheten. Kort gangvei til bussholdeplass og til togstasjonen samt Tønsberg brygge med yrende uteliv.

Tomt

Areal: 7 775 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

3. etasje.

Garasje / Parkering

Ja, garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

4 171 pr. mnd. Internett og tv fra Canal Digital, akonto gass og strøm, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.
Sameiet har avregning (kontobeløpene avregnet mot virkelig forbruk) for strøm 2 ganger i året (30/6 og 31/12) og for gass 1 gang i året (30/11).

Sameie

Sameiet Solvang Terrasse er et veldrevet sameie bestående av 78 seksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
organisasjonsnummer 886477392, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse:
Trudvangveien 45-51
Trudvangveien 55-65
Gårds- og bruksnummer :
1011 202.
Sameiet har egen hjemmeside:
http://www.solvangterrasse.no/

Fellesgjeld / lånevilkår

Per 15.01.2020 har ikke sameiet lån.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

NEMI forsikring Polisenummer: 32271331

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt med husdyr, men eier må påse at de ikke er til sjenanse for andre.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2002

Antall soverom

2

Byggeår

2002

Byggemåte

Selveierleilighet i Solvang terrasse hvor denne leilighet ligger i 3. etasje i 4 etasjes boligbygg. Byggeår 2002. Leiligheten er i original stand med overflater og innredninger fra byggeår. Bygningen er fundamentert med betongsåler på løsmasser. Parkeringskjeller med boder i kjelleretasjen. Armerte betongdekker mellom etasjene. Yttervegger av armert betong. Utvendig kledd med liggende trekledning. Bærekonstruksjoner av betong i ytterveggene. Utfyllende bindingsverk, ut i fra byggeår antatt isolert med 15 cm mineralull. Innvendig platet eller panelt, vesentlig malte overflater. Vinduer med faste karmer i stuen, for øvrig 3 punkts vippevinduer, alle med 2 lags isolerglass. Det er utført søk med fuktindikator i begge baderom. Ingen unormale fuktverdier ble påvist, men badene er 18 år gamle og har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 20.01.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligblokker på gbnr. 1011/202 datert 09.09.2010.

Boligens areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 110 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, wc/ med dusj, 2 soverom, mellomgang, bad med badekar og nisje til vaskemaskin, stue med utgang til terrasse og kjøkken.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 16.01.2020 utført av takstkonsulent Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vann fra felles varmtvannstank i bygget. Gasspeis i stuen. Termostatstyrte varmekabler i begge bad. For øvrig elektriske panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 959 654 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 454 754 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Kjør Stenmalveien fra sentrum mot Eik. Ta så Trudvangveien til høyre i lysregulert kryss ved Tønsberg Gressbane. Innkjøring til leilighetene er med en gang til venstre igjen, inn på parkeringsplass. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig, kjørevei og annet spesial område (privat parkering og Støyvoll skråning) i henhold til reguleringsplanen for "Tønsberg Gressbane" vedtatt 11.10.2000. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale/seksjonering - tinglyst 12.02.2003, dagboknr. 1754 - gjelder: seksjonen har tilleggsdel (garasje).
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,10 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900, tilrettelegging. kr. 12 500, internettannonsering kr. 10.990. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.