Vestskogen

Nøtterøy - Lys og romslig enebolig! Flat, stor & vestvendt tomt - Garasje

Grågåsveien 28 , 3142 Vestskogen

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 186 m²
Bruksareal 213 m²
Bruttoareal 235 m²
Tomt 1 159 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1968
Gårdsnummer 10
Bruksnummer 159
Energimerking G
FINN.no 168691854
Sist endret 04.06.2020 14:37
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 124 639
Ligningsverdi 1 035 537,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 120 620,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 134 639,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 124 639,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Eneboligen inneholder følgende:
1. Etasje: Yttergang , entré, trappegang til loft og kjeller, soveromsgang, bad med wc, 3 soverom , kjøkken, stue med utgang til terrasse og trappegang øst.
Kjelleretasje: Kjellernedgang øst, vaskerom, bad med wc, badstue, trimrom, kjellerstue, åpent lagerrom/hobbyrom og bod.
Loft: Praktisk lagringsloft - Takhøyde under 1,9 meter, derfor ikke måleverdig areal.
Forøvrig flere gode lagringsrom i:
- Garasje
- Lekestue
- Sykkelbod

Standard

Særdeles innholdsrik og tiltalende enebolig på stor og solrik tomt. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på Nøtterøy i Vestskogen, med umiddelbar nærhet sjø, badeplass og flotte turområder.
Innvendig fremstår eneboligen som lys, romslig og appellerende. Stuen og spisestuen er i åpen løsning og innehar god plass til stuemøblement samt spisestuemøbler. Her har du god plass til lystige lag for venner og familie. Den klassiske peisen i stuen sørger for lun varme og sjarmerende knitring på kalde høst og vinterdager. Fra stuen er det utgang til overbygget og vestvendt uteområde med plassbygd utepeis og beplantning som sørger for en usjenert lunge. Kjøkkenet er stort og innholdsrikt med solid og lys innredning. Her er det flust av skap og benkeplass som innbyr til kokkelering. Det medfølger hvitevarer som: stekeovn med steketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Forøvrig plass til frokostbord/mindre spisebord på kjøkkenet. - Perfekt for raske måltider på travle hverdager.  Bad i første etasje er velutstyrt og innehar downlights i himling, varmekabler i gulv, mørke gulvfliser som står i flott kontrast til de lyse veggflisene, badekar, dusjhørne med krommet dusjarmatur, vegghengt toalett, plassbygget benk for servant og smekkert speil med overlys fra downlights. Forøvrig bad med wc og badstue i kjelleretasjen. Egen soveromsfløy er riktig plassert i motsatt ende av oppholdsrommene. Her har man 3 gode soverom, hvorav det ene fremstår som et naturlig valg av hovedsoverom.
Stor kjellerstue som er perfekt for barn eller ungdommen til å boltre seg på. Vis a-vis kjellerstuen er det et trimrom/bordtennisrom som er populært brukt av både unge og voksne.
Om man ønsker å skape sitt drømmehjem med litt modernisering?  -  Eller man vil flytte rett inn? - Dette er boligen for deg!

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i Vestskogen, med umiddelbar nærhet til sjø, badeplass og flotte turområder, golfbane og mye mer.
I nærheten finner du kyststien som går fra Hella til Kjøpmannskjær og flotte Nøtterøy Golfbane med 18 hull og et klubbhus med en sommeråpen restaurant. Her kan alle kan kose seg med en matbit. På vinteren er det fine skimuligheter i lysløype fra golfbanen. Barnevennlig badestrand, sandstrand og småbåthavn innen kort gåavstand. Herfra er det en liten båttur til Tønsberg brygge og den unike skjærgården som omgir Nøtterøy og Tjøme. Og det er mindre enn 400 meter til Skogro, en liten langgrunn kommunal strand som er ypperlig for barn.
Barneskolen ligger bare 150 meter fra boligen, med barnehagen rett ved siden. Forøvrig kort vei til flere skoler på samtlige skoletrinn. I tillegg til Steinerskolen, nyere idrettshall og en helt ny yrkesskole.
Til dagligvarebutikk, bensinstasjon, apotek og legesenter er det omkring 500 meter. I tillegg er det 3 kulturhus med variert og spennende program bare få minutter unna. Det samme gjelder treningssenter med badeland, vinmonopol og kommuneadministrasjonen med alle typer servicekontor.
God bussforbindelse rett utenfor, med 3 avganger hver vei i timen. Det er kort vei til både Teie torv og Tønsberg sentrum med pulserende uteliv hele sommeren.

Tomt

Areal: 1 159 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat, solrik og lettstelt tomt.

Garasje / Parkering

Ja, frittliggende garasje.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Vestskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

IF Polisenummer: 2093102

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1968

Antall soverom

3

Byggeår

1968

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget med ett hovedplan + kjeller. Byggeår 1968. Tilbygg mot øst oppført i 2012. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Utvendig har boligen det opprinnelige yttertaket som er hollandsk glasert takstein fra byggeår. Likeledes for utvendig veggkledning. Noe misfarging av takbord på loftet. Dette skyldes at utlufting av loftsrommet er for dårlig. Det må lages 5 cm brede luftespalter i gesimskassene og over isolasjonen for å gi tilfredsstillende utlufting av loftsrommet. Etasjeskilleren mot loft og skrå yttertak har lite isolasjon. Tilleggsisolering anbefales. Eldre dører og vinduer på vestveggen. Øvrige vinduer er skiftet i perioden 1987 - 2012. Innvendig ble badet i 1. etg modernisert i 2005. Ny kjøkkeninnredning med hvitevarer ble montert i 1988. Oppgradert i 2012 med nye benkeplater og ny platetopp. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men badene og vaskerommet i har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1968. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Tilstanden til garasjen, lekestue og sykkelbod er ikke vurdert. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 14.01.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse for enebolig datert 27.08.1970 med følgende bemerkninger:
1. Trapp ved terrassedør mangler.
2. Himling i garasje må kles med B-15 plater.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. Jfr. byggemeldte tegninger innhentet fra kommunen så samsvarer ikke deler av dagens planløsning/innredning i kjelleretasjen med hva som er beviselig byggemeldt/omsøkt i sin tid.  Dette gjelder rommet som er oppført som matbod, dette er i dag benyttet som baderom og badstue.

Boligens areal

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 235 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 105 m².
Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: kjellernedgang øst, vaskerom, bad med wc, badstue, trimrom og kjellerstue.
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: åpent lagerrom/hobbyrom og bod.
1. etasje:
Bruksareal: 108 m².
Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: yttergang, entré, trappegang til loft og kjeller, soveromsgang, bad med wc, 3 soverom , kjøkken, stue med utgang til terrasse og trappegang øst.
Loft: Takhøyde under 1,9 meter, derfor ikke måleverdig areal.
Garasje:
Bruksareal: 19 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 19 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasjerom.
Lekestue:
Bruksareal: 11 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 11 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: lagerrom/lekestue.
Sykkelbod:
Bruksareal: 11 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 11 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.01.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Åpen peis i kjellerstuen. Innmurt peisovn i stuen med parafinbrenner. Termostatstyrte varmekabler på begge bad og i kjellerstuen. For øvrig elektriske panelovner. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Nedgravd brenseltank på tomten som må fjernes/saneres, ny eier overtar ansvar for denne.
Tanken er antatt fra byggeår og bygget av stål. Stortinget har bedt regjeringen innføre forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger fra 2020. Man kan muligens få tilskudd/støtte til utfasing og bytte til mer miljøvennlige oppvarmingskilder - se www.enova.no for mer informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca 20.000 kWh pr. år.
Energiforbruk vil variere fra husstand og bruksmønster.

Kommunale avgifter

Kr. 15 267 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Kvartalsvis internettilknytning utgjør kr 3.531,- pr kvartal. ( Oppgradert hastighet.)
Forsikring er levert av IF, og utgjør kr 5.271,- pr år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 035 537 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 727 931 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN.no-annonse. - Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan: "Fugleveiområdet", vedtatt 02.09.1965. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale - tinglyst (16.06.1967 ), dagboknr.(811 ) - gjelder: Bestemmelse om bebyggelse, forkjøpsrett og hjemmel til eiendomsrett.
Følger vedlagt i salgsoppgaven. - Denne erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler ved spørsmål.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det er septiktank/slamtank på eiendommen, det kan forekomme pålegg om å fjerne denne i fremtiden.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.990,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.