Tolvsrød

Arkitekttegnet enebolig m/utleie - Fantastisk eiendom - Tøff arkitektur og smakfullt interiør! MÅ SEES!

Rosenlundveien 22 A , 3150 Tolvsrød

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 195 m²
Bruksareal 258 m²
Bruttoareal 282 m²
Tomt 705 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1998
Gårdsnummer 139
Bruksnummer 467
Energimerking D
FINN.no 179707367
Sist endret 03.06.2020 08:30
Prisantydning 6 800 000
Totalpris 6 991 019
Ligningsverdi 1 618 007,-

Beregnet totalkostnad

6 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 175 000,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 191 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 991 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen inneholder:
1. etasje: Hoveddel: entrè med garderobeskap, hall med trapp opp,  bod/praktisk garderobe, 2 soverom, dusjbad med wc, badstue og vaskerom.
2. etasje: Trappegang, stue med vedovn og utgang til uteplass, kjøkken med kjølerom, stor spiseplass og bod/spisskammers, soverom med direkte adkomst til eget dusjbad/wc med servant i innredning.
Loftsetasje: Oppgang og stue.
Hybel over garasjen og med egen inngang på nordsiden av huset. Leieinntekter pt. kr 6.700,- per mnd.
Kjeller: Bod, verksted/lager, samt dobbel garasje.

Standard

Arkitekttegnet enebolig - tøff og spennende arkitektur. Nydelige vindussammensetninger - stuen i hovedetasjen må fremheves - med sine store og flotte vinduer som bidrar til at det strømmer herlig lys inn i boligen og man kan nyte den fine sjøutsikten.
Innholdsrik og praktisk enebolig med flere, gode bruksalternativer. Stuen i hovedetasjen, et herlig rom - stuen ligger i tilknytning til kjøkkenet - rommene tilsammen danner en lun og fin oppholdsavdeling. Stuen har også utgang til terrasse på to sider, enkel tilgang til utearealer.
Svært hyggelig kjøkken med stor spiseplass. Her kan man dekke bord til hyggelige lag for familie og venner. Funksjonell og praktisk kjøkkeninnredning, kjølehjørne og bod/spisskammers, hvor man kan lagre kjøkkenmaskin og ekstra utstyr.
Interiørmessig gjennomgående inspirerende og appellerende -  boligen har virkelig noe ved seg og oser av nydelig og god atmosfære. Eiendommen bør sees! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig boligområde på Ringshaug. Eiendommen ligger høyt og fritt og med flott utsikt til sjøen og vår vakre skjærgård. Beliggenheten/utsikten må oppleves inne fra boligen! Kun få minutter til sjøen og Ringshaug badestrand. Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand med ideelle forhold for vannsport som bl.a. brettseiling. Det er sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Flott kyststi fra Ringshaugstranden som strekker seg videre mot Skallevoldstranden og Karlsvika. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Ellers finner man en velutstyrt lekeplass (Leikvin) rett ved Ringshaugstranden. I tillegg er det kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, og til Slagenhallen for innendørs idrett. Fine barnehager og barne- og ungdomsskole i umiddelbar nærhet. Kort vei til Tolvsrødsenteret med rikelig av servicefunksjoner samt hyggelig kafé som serverer nydelig kaffelatte. Kort vei til Vallø småbåthavn med bowling, restaurant og uteservering samt Skallevold badestrand m.m. Flotte tur- og friluftsområder i nærområdet - ideelt for gåturer, løping og sykling. God busskommunikasjon med Tønsberg sentrum. Ringshaug er et populært boligområde - perfekt for alle aldre! Her vil man trives! Velkommen!

Tomt

Areal: 705 kvm, Eierform: Eiet tomt
Nydelig tomt på toppen og med huset plassert perfekt inn i terrenget. Flere fine og lune uteplasser. Utrakt bruk av nydelig skifter og stentrapper. Lesstelt og herlig hage som har flott fjell opp i dagen. Rikelig med flotte busker og bed. Terrassen på vestsiden - virkelig en herlig uteplass som er delvis overbygget og her er murt opp en flott utepeis - her kan man sitte i helt usjenerte og solrike omgivelser. Terrassen på sydsiden må også fremheves. Gårdsplassen og innkjørselen er belagt med fin belegningssten. På skrått bak huset er det en liten lekeplass - perfekt for barnefamilier. Velkommen til en fantastisk flott eiendom og tomt!

Garasje / Parkering

Ja, dobbel garasje.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Frende Polisenummer: 821048

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1998

Antall soverom

4

Byggeår

1998

Byggemåte

Frittliggende enebolig med hybel. Bygninger ble oppført i 1998 og er bygget over fire plan. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men vaskerom og baderom har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid og er derfor gitt TG 2. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1998. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 22.04.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge kommunen foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Dog det foreligger godkjente tegninger enebolig med hybel og garasje. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 258 kvm, Bruttoareal: 282 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, verksted/lager og dobbel garasje.
1. etasje/underetasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: HOVEDDEL: gang/hall med trapp, 2 soverom, badstue, bad med wc og vaskerom. HYBEL: entrè, stue, bad/vaskerom/wc og soverom.
Sekundærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder.
2. etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trappegang, bad med wc, kjøkken, stue med utgang til terrasse og soverom.
Loft:
2. etasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang og stue.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 21.04.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Nåværende leietager har en leiekontrakt med 3 mnd oppsigelse. Kontrakt vil bli sagt opp dersom kjøper ikke ønsker å overta avtalen.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i gang underetasje, på vaskerom og bad. For øvrig elektriske panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 23 865 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 771 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og kabel-tv fra Altibox utgjør ca. kr. 1 099 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 7 656.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 618 007 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 824 826 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man gjennom Kilen og rett frem i rundkjøringen på Presterød. Ta Ringshaugveien til høyre i rundkjøringen vis à vis Kiwi på Gauterød og følg denne ned mot sjøen. Ta så Rosenlundveien til venstre og opp stikkvei til venstre. Eiendommen ligger rett opp på toppen - se etter til salgs skilt og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 03.09.1997, dagboknr. 11653 - gjelder: gbnr. 139/467 og 19/500 har felles vann, spillvann og overvannskopling fra Rosenlundveien og frem til siste T-rør. Eierne er solidarisk ansvarlige for drift og vedlikehold av den del av anlegget de forbruker.
 
Bestemmelse om veg, tinglyst 03.09.1997, dagboknr. 11656 - gjelder: eiendommen gbnr. 139/467 har gitt gbnr. 139/500 har rett til å kjøre over sin eiendom i veitrase. 
Bestemmelse om garasje/parkering, tinglyst  12.09.2003, dagboknr. 12327 - gjelder: gbnr. 139/500 har rett til å benytte en parkeringsplass i østre hjørne på eiendommen gbnr. 139/467.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra Rosenlundveien (offentlig vei) og via privat adkomst (gbnr. 139/66).
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld.
I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr.3.300,-, garantipremie kr.2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.