Tønsberg

Råflott leilighet på bakkeplan - Lyst, delikat og moderne - 2 soverom - Koselig uteplass - Flytt rett inn!

Døsserødveien 72A , 3118 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 65 m²
Bruksareal 73 m²
Bruttoareal 81 m²
Tomt 2 401 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2014
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 369
Energimerking B
FINN.no 179240931
Sist endret 04.06.2020 17:36
Prisantydning 3 380 000
Totalpris 3 487 019
Ligningsverdi 895 783,-

Beregnet totalkostnad

3 380 000,- (Prisantydning) 20 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 400 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 87 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 487 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entré, bod, bad/vaskerom, 2 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til hyggelig markterrasse. Utvendig sportsbod.

Standard

Strøken leilighet på bakkeplan - flytt rett inn! Eiendommen gir et meget godt førsteinntrykk, her er alle fasadene nymalt og inngangspartiet er asfaltert. Du kommer inn i en romslig entré/gang med fliser og varmekabler i gulvet. (Det er forøvrig varme i alle gulv i leiligheten, med unntak av soverommene.) I tilknytning til entréen bod er det gode oppbevaringsmuligheter. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, i et svært tiltalende og luftig rom meg store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Lekkert kjøkken med lys glatt kjøkkeninnredning fra Sigdal. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Fra rommet er det utgang til pent opparbeidet og stor syd-vestvendt uteplass som går rundt husveggen. Her er det gode møbleringsmuligheter og plass til flere soner! Hyggelig stuedel med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Leiligheten har i alt 2 gode soverom, hvorav hovedsoverommet er malt i mørk og behagelig farge og godt med skapplass. Lekkert flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet er innredet med servant med underliggende servantskap, dusj i hjørne og vaskemaskin med ny innredning.
For ytterligere lagringsplass disponerer leiligheten en utvendig sportsbod.
Virkelig en flott og praktisk leilighet på bakkeplan. Kort vei til matbutikker og kollektivtrafikk, skoler og barnehager. Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boområde, svært rolige og solrike omgivelser. Fra leiligheten er det kort vei til Olsrød Park med treningssenteret Level, lege-/helsesenter, klesforretning, bank og apotek. Det er også kort vei til den flotte Meny-butikken på Tolvsrød og Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Nydelig blomsterforretning rett i nabolaget, som byr på rikt utvalg av planter, blomster og andre gaveartikler.
For deg som er opptatt av sjøliv er det kort avstand til områdets badestrender, hvor det er ca. 5 minutter med bil til bl.a. Vestfold kanskje flotteste badestrand, "Ringshaugstranda". Vestfolds største småbåthavn på Vallø ligger også innenfor ca. 5 minutter med bil! I nærområdet ligger også Slagenhallen, Flint idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter, samt flotte friområder. Det er gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum.

Tomt

Areal: 2 401 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet fellesarealer med gressplen, busker og asfalterte internveier.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Sameiet har til sammen 20 vanlige og 3 HC oppstillingsplasser for parkering. Ingen har faste plasser med unntak av eventuelle sameiere med nedsatt funksjonsevne som har full disposisjonsrett til disse tre plassene.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandeåsen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

2 039 pr. mnd. Tv og internett (grunnpakke) fra Telenor Fiber, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, styrehonorarer.

Sameie

Sameiet Presterødgrenda, org.nr. 913 376 463, består av 14 seksjoner.
Styreleder i sameiet er Ida Sandviken. Styret har e-postadresse: presterødgrenda@styrerommet.net.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Meget velholdt og ryddig sameie med god økonomi. På grunn av coronasituasjonen er det ikke avholdt årsmøte i sameiet, megler har derfor kun fått inn årsberetning for 2019, der det opplyses om saker fra 2018. Det er planlagt digitalt årsmøte i uke 21, kun lovpålagte saker vil bli tatt opp på møtet. Behandling av andre saker vil bli tatt opp på ekstraordinært årsmøtet på høsten.
Sameiet har avtale med et firma om gressklipping og snøfresing på fellesarealer. Brannveiene ut av leilighetene må ikke dekkes til og beboere har selv ansvaret for at disse veiene er ryddet for snø og andre ting. Det blir avholdt dugnader på våren. Det står kasse med strøsand som er til alles bruk ved trappen ved nr. 72.
Fellesgjelden på leiligheten er pga. maling av fasader, gjort av Engers Malerfirma. Det ble også satt inn nye dekodere og routere til alle beboerne. En beboer oppdaget en feil i seksjoneringer i fire leiligheter, disse er blitt reseksjoner hos kartverket.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei/Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel fellesgjeld

20 000

Andel formue

14 065

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6647152

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 278 622,-.
Kostnader: Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 240 720,-.
Resultat: Årets resultat på kr 38 501,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter og husordensregler.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde husdyr, men det må søkes om til styret. Forutsetning er imidlertig at dyrene skjøttes på forsvarlig måte, slik at de ikke er til sjenanse for øvrige sameierne. Ved klage avgjøret styret om dyreholdet må opphøre. Dyrene må føres i bånd på fellesarealer. Se husordensregler punkt. 6 for bestemmelser om dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2014

Antall soverom

2

Byggeår

2014

Byggemåte

Seksjonert halvpart av horisontaldelt tomannsbolig. Oppført i tre på støpt betong i 2013/-14. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra 2014. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gi et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 11.05.2020.
Selger opplyser om dette i egenerklæringsskjema:
- Montert innredning på bad/våtrom i 2017 ved egeninnsats.
- Montert smarthussystem med appstyring av lys og varme. Arbeid utført av Pet Installasjon AS.
- Kan forekomme noe lydgjennomgang mellom etasjene men at dette ikke oppleves som sjenerende.
- Har vært enkelte sukkermaur.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Døsserødveien 72 A, B, C og D - 4 leiligheter. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Sports-/redskapsbod:
Bruksareal: 5 m².
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 11.05.2020 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

I henhold til vedtektene § 5 kan seksjonseierne fritt leie ut sine seksjoner. Bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsførere med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i bad, hall, stue/kjøkken. El-kasett i ventilasjonsanlegg. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Nåværende eier har installert smarthussystem. Det vil lys og temperatur styres fra telefonen. Her slipper man for eksempel å bekymre seg om man har skrudd av kaffetrakteren! Meget økonomomisk da man skrur ned oppvarming i perioder man ikke er hjemme, og kan skru temperaturen opp igjen i god tid før man kommer hjem.
Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksel.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 12 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 12 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 619 pr. år De kommmunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett grunnpakke fra Telenor Fiber, inkludert i felleskostnadene.
Alarm og innboforsikring kommer i tillegg og tegnes privat.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 895 783 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 224 818 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum og ved rundkjøringen på Presterød - Ta opp Åsenveien og sving til venstre ved Døsserødsvingen. Følg Døsserødsvingen helt ned til Døsserødveien og ta til venstre. Leiligheten ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og høyspenningsanlegg med plannavn Olsrød-Døsserød, vedtatt 02.06.1999. Relaterte planer til området er bebyggelsesplaner, Døsserød felt C3 og C4(vedtatt 15.08.2004), mindre vesentlig endring av Olsrød/Døsserød, felt C6 )vedtatt 21.06.2002) og Olsrød/Døsserød, felt C5 (vedtatt 27.09.2002). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vann/kloakkledninger mv - tinglyst 23.03.2011, dagboknr. 232599 - Gjelder: Gbnr. 148/373, 148/373, 148/329, 148/372, 148/367 gis rett til å vedlikeholde vann- og avløpsledninger på eiendommen gbnr. 148/371.
Seksjonering, tinglyst 18.02.2014, dagboknr. 138507.
Reseksjonering, tinglyst 06.02.2019, dagboknr. 153459. Sameiebrøk: 72/1032.
Seksjonen har 13/516 andel i realsameie på gbnr. 148/328. På gbnr. 148/328 er det tinglyst følgende:
Erklæring/avtale, tinglyst 10.01.2012, dagboknr. 26217. Gjelder: Gbnr. 148/370, 148/371, 148/372, 148/373, 148/374, 148/329 og 148/367 gis rett til anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. på eiendommen 148/328.
På gbnr. 148/328 er det tinglyst 25/95 andel i realsameie på gbnr. 148/322.
På gbnr. 148/322 er det tinglyst følgende:
Erklæring/avtale, tinglyst 27.05.2002, dagboknr. 6489, gjelder: Eiendommen gbnr. 148/322 skal defineres som fellesareal og eies av flere boligeiendommer. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Ta kontakt med megler for servitutt.
Erklæring/avtale, tinglyst 22.12.2006, dagboknr. 19581, gjelder: Plikt til drift- og vedlikehold av felles lek på gnr. 148, bnr. 322. Rett til uhindret adkomst til vedlikehold av egen bygning på nabotomt m.m. Best. om adkomst for drift- og vedlikehold av felles ledningsanlegg m.m. Med flere bestemmelser. Servitutten ligger vedlagt i salgsoppgaven.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: rikke@bs-partners.no eller SMS: 40 64 71 53 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris 30 000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10 990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.