Tolvsrød

Rett ved Skallevoldstranden - totaltoppusset - moderne og lekkert også for den kresne! IKKE BOPLIKT!

Solliveien 10 , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 193 m²
Bruksareal 193 m²
Bruttoareal 209 m²
Tomt 630 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1999
Gårdsnummer 137
Bruksnummer 87
Energimerking C
FINN.no 180452077
Sist endret 10.08.2020 10:54
Prisantydning 8 500 000
Totalpris 8 726 519
Ligningsverdi 1 441 581,-

Beregnet totalkostnad

8 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 226 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 726 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
Entrè/gang, gang med skyvedørsgarderobe, vaskerom med utgang ut, separat toalett md servant, dusjbad med badekar og servant i innredning, stor stue med spisestue og tv-stueavdeling og kjøkken.
2. Etasje: Stor kontroløsning med doble dører ut til balkong, stue/tv-stue, 2 soverom med skyvedørsgarderobe, master bedroomavdeling som består av soverom som har utgang til balkong, dusjbad/wc med servant i innredning og praktisk garderoberom, bod.
Frittliggende garasje. Utvendig sportsbod.

Standard

Svært innbydende og lekker eiendom! Huset er vesentlig påkostet og modernisert fra 2016 og frem til i dag. Alle vinduer og dører er byttet. Alle yttervegger er etterisolert. Nytt gulv og rekkverk på balkongen i 2. etasje. Ny, stor terrasseplatting utfra stuen i 1. etasje. Bjelkelag er revet, krypkjeller fylt med lecakuler og det er støpt ny plate med varmekabler. Alle rørføringer er byttet, arbeidene er utført av Henriksen Rørleggerbedrift. Alt av strømføringer er nytt, inkludert nytt sikringsskap. Smarthusløsning fra Sensio Xcomfort. Arbeidene er utført av Fjellelektrikeren AS. Alle snekkerarbeider utført av Rogne Bygg AS. Innvendig totalt ombygget, påkostet og modernisert. I den forbindelse ble alle innervegger i huset er revet, og gjennoppbygd/ombygget. Lekre tregulv fra Timberwise levert av Skogr AS og montert av Norsk Gulvservice AS. Badet i 1. etasje er totalt oppusset og påkostet og fremstår som rålekkert. Carrera marmor på vegg, levert av Skogr. Fåvang skifer på gulv og quartzstein i dusjsone. Spesial bygd dusj med tilhørende smekkert blandebatteri. Frittstående, stilrent badekar. Ny og tøff innvendig trapp opp til 2. etasje. Pulverlakkert stål og trappetrinn i heltre eik fra Vika Montering AS. Alle innevegger i gips, listefritt mot vinduer og tak som gir et stramt og moderne uttrykk. Alle spotter i LED. I stue er det opphøyde spotter. Alt av garderobeskap fra Garderobemannen. Praktisk, funksjonelt og velutstyrt kjøkken. Ny, stilren og moderne kjøkkeninnretdning, med slette froner og type HTH. Alt av integrerte hvitevarer som 2 stekeovner i høyden (hvorav den ene har microfunksjone), ekstra bred steketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, ventilator type Røråshetta og stilig blandebatteri, type Vipp. Alt av hvitevarer av type Siemens og Miele. Spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Master bedroomavdelingen i 2. etasje må fremheves. Avdelingen består av soverom med utgang til balkong, romslig garderoberom og eget bad. Badet er påkostet og modernisert med lekre fliser på gulv og vegger samt tilhørende moderne baderomsinnredning.
Interiørmessig gjennomgående lekkert - dette er virkelig moderne og tidsriktig. Selger er opptatt av interiør og detaljer, dette fremkommer helt tydelig. Dette vil appellere til den bevisste - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Drømmer du om å bo nær sjø og strand? Da er du velkommen til Solliveien 10! Like ved sjøen og stranden på Skallevold ligger denne flotte boligen. Noe av det første som slår en når man kommer til området, er stillheten og idyllen dette miljøet byr på! Dette er et av områdets kanskje mest attraktive plasser med Skallevoldstranden og store friarealer rett utenfor egen stuedør! Her opplever man stranden og sjøen gjennom alle årstider og ser kontrastene fra yrende badeliv til fascinerende høststormer. Skallevold og Karlsvika er et stille og barnevennlig boligområde. Med kun en kort spasertur har man tilgang til populære Skallevoldstranda, Karlsvikabukten og flotte friarealer med blant annet fine fiskemuligheter. Det er også umiddelbar nærhet til Essoskogen; ideelt for gåturer, løping og sykling. Her bugner av hvitveis og blåveis på våren - virkelig idylliske omgivelser og turområder. Skallevold- og Karlsvikaområdet er ideelt for barnefamilier da man har trygg skolevei og kort vei til barnehager og gode idrettstilbud. Herunder Slagenhallen og Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisanlegg og fin sandvolleyballbane. Det er kun få minutters kjøring til Tolvsrødsenteret og Olsrød Park som har et bredt tilbud av forretninger, leger/tannleger og cafeèr. Kort vei også til Vallø småbåthavn. Bussholdeplass kun få meter unna med flere avganger i timen til Tønsberg sentrum. Det er ikke boplikt i området.

Tomt

Areal: 630 kvm, Eierform: Eiet tomt
Lettstelt og fin hage som er anlagt med plen. Tomten er inngjerdet med spesialbestilt, smekkert gjerde i sort utførelse, levert av Lauritzen. Gjerdet har 3 porter ut. Det er nylig anlagt og beplantet fin hekk rundt eiendommen, type Bøk. Stor og fin terrasse mot syd, her kan man sitte i solrike omgivelser og nyte deilige sommerdager. Gårdsplassen og innkjørselen er belagt med belegningssten. Herlig hage med gode muligheter og plass for lek og aktiviteter. Velkommen til en familievennlig hage.

Garasje / Parkering

Ja, garasje.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Volden skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Fremtind/DNB Polisenummer: 2738139

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1999

Antall soverom

3

Byggeår

1999

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen uten kjeller. Byggeår 1999. Selger opplyser at boligen ble totalrenovert innvendig i 2017 med:
- nytt el-anlegg
- nytt vvs -anlegg
- nye dører og vinduer
- nye våtrom
- nytt kjøkken
- nye innvendige overflater på gulv, vegger og tak.
De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Utvendig er boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1999. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Frittliggende garasje oppført i 2015. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 27.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen ble ombygget og påbygget senest i 2003. Her foreligger godkjente byggeteginger dat. 19/6-2003. Her foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest da det ble uteglemt å søke om fra forrige eier den gang da påbygget og ombyggingen ble utført. Nåværende eier vil besørge og bekoste ferdigattest. Søknadsprosessen er iverksatt.

Boligens areal

Primærrom: 193 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 209 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 111 m².
Primærrom: 111 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med garderobe, vaskerom, bad, stue, kjøkken med utgang til terrasse og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue, 3 soverom og bad med wc.
Garasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasjerom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 20.05.2020 utført av Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn i stuen, ny 2017. Termostatstyrte varmekabler i alle rom i 1. etasje, samt på bad i 2. etasje. Luft til luft varmepumpe installert 2018.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 20 487 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 981 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Altibox utgjør ca. kr. 1 099,- per mnd.
Årlig forsikring (ikke innbo) utgjør ca. kr. 5 887.
Årlig medlemskap i velforening utgjør ca. kr. 200 per mnd.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 441 581 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 189 691 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du mot Kilen, og følger skilting mot Åsgårdstrand. Følg veien utover forbi Ilebrekke/Maxbo til neste kryss. Ta til høyre når det er skiltet mot Skallevold. Kjør til Skallevoldstranden og sving til venstre. Solliveien 10 ligger straks på venstre side - se etter til salgs skilt!

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og vei i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 13.01.1966, dagboknr. 500121 - gjelder: ekspropriasjonsskjønn og refusjons - og repartisjonsskjønn i forbindelse med opparbeidelse av vei Solli-Skallevold.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra privat vei.
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det ble gjennomført et tilsyn av fyringsanlegg av Vestfold Interkommunale Brannvesen 07.06.2018. Det ble da etterspurt dokumentasjon av at avstand mellom røykrør og brennbart materiale er i varetatt. Selger er i dialog med Vestfold Interkommunale Brannvesen, og det vil bli sørget for at alt er innsendt av denne dokumentasjonen før overtakelse.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Alle hvitevarer på kjøkkenet.
Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- TV-benk,
-Sonos høytalere over sofa,
- Alle pendlene.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld.
I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr.3.300,-, garantipremie kr.2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.