Nøtterøy

TEIE - Fordelaktig beliggenhet på toppen av Høneberget! Nyoppført halvpart av tomannsbolig. Kort vei til "alt"! MÅ SEES!

Åsveien 1B , 3121 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Jens Roland Pettersen Eiendomsmegler
Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 114 m²
Bruksareal 120 m²
Bruttoareal 211 m²
Tomt 576 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 5
Bruksnummer 273
FINN.no 179612924
Sist endret 03.06.2020 15:44
Prisantydning 5 950 000
Totalpris 6 107 769

Beregnet totalkostnad

5 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 157 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 107 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Høneberget ligger sentralt, men samtidig landlig. Tomtens plassering er høyt oppe på en kolle og i enden av en blindvei, noe som gjør dette til et både rolig og trygt område. Mens tomten har en del eksisterende bebyggelse i øst, noe i syd og en lekeplass i nord, ligger det et fantastisk friareal på tomtens vestside. Her er det lyngvekst og lave furutrær i et landskap som nesten kan minne om svaberg. Herfra er det også en storslått utsikt. I boligsammenheng er det stort sett tre himmelretninger man snakker om; øst for morgensol, syd for dagsol og vest for kveldssol. Nordsiden er ofte den kaldeste, selv om den kan ha et godt lys. Boligen har tre fasader med ulike kvaliteter; nord-fasaden er tenkt som en klimavegg, øst- og sydøst-fasaden er et sted hvor man beveger seg mer fra og til, mens vest- og sydvest-fasaden er området hvor man kan kose seg med ro og nydelig utsikt. Tomannsboligen er i to nivåer med ulike bruksområder. Øvre nivå er egnet for familie, sammenkomster og rekreasjon og det nedre for sjel, ro og søvn. Huset er strukket fra øst mot vest på en tomt som går fra nord til syd. Dette er en bolig som bør oppleves!

Standard

Stuen og kjøkkenet har 1-stavs eikeparkett med varmefolie under parketten. Store vindusflater og takpunkter sikrer godt med lys både morgen og kveld. Det er god plass til møblering i stuen, som ligger i en delvis åpning med kjøkkenet. Her er det også plassert en moderne peisovn for ekstra hygge. Dette gjør at dette er en særdeles funksjonell og inkluderende bolig. Tidsriktig og moderne kjøkken levert av HTH. Fronter i glatt hvit overflate og en pen benkeplate i sort utførelse, noe som gir en pen kontrast. Her er det integrerte hvitevarer og mye benke- og skapplass. En praktisk kjøkkenøy med skap- og skuffeseksjoner. Her kan raske måltider nytes med noen barstoler i enden av kjøkkenøyen. Det er for øvrig god plass til et stort spisebord hvor du kan samle venner og familie til hyggelige lag. Fra kjøkken er utgang til vestvendt, solrik og romslig balkong gjennom skyvedører som kan åpnes - noe som gir en særdeles god kontakt med naturen. God plass til lounge og spisebord, og selvfølgelig grillen om ønskelig.
Badet er i moderne farger med 60x60 fliser på gulv og 30x60 på veggene. Varmekabler i alle støpte gulv for lun temperatur for små og store føtter. Vinduet på badet slipper inn naturlig lys, i tillegg til downlights i taket. Innredningen består av servant med underskap- og skuffer, heldekkende servantplate med hvite, glatte fronter, speil, lys i eller over speil. Dusjarmatur montert på vegg, innsvingbare dusjvegger og veggmontert toalett. Vaskerommet er plassert i første etasje og her er det muligheter for innredning etter ønske.
Det er i alt tre soverom, alle beliggende i samme etasje. God plass til både skap og nattbord. Hovedsoverommet har tilgang til egen vestvendt terrasse, også her er solforholdene meget gode. Alle rommene har 1-stavs eikeparkett og fremstår i lyse nøytrale farger.

Beliggenhet

Høneberget ligger innerst i en rolig blindvei, bare noen minutters kjøretur fra Teie torv. På torvet finnes alt av butikker og servicetilbud du trenger i hverdagen - både Meny og Rema1000, blomster-utsalg, Nøtterøy bakeri, frisører, klesbutikker, apotek og Vinmonopolet. Nærmeste bussholdeplass ligger i 5 minutters gange fra døren din og tar deg både ut til Tjøme og inn til Tønsberg. Byen har et godt utvalg av shopping- og servicetilbud hvor mye er samlet under taket på Farmandstredet, men det finnes også flere hyggelige butikker og kafeèr i smågatene rundt Torvet. Videre nedover til brygga finner du et bredt utvalg av restauranter for enhver smak - her er det hyggelig og stemningsfullt sommer som vinter. Ønsker du å oppleve naturen er det kort vei til Teieskogen med turstier og fine steder du kan ta en pust i bakken og nyte skogens ro. Det er også mange bademuligheter i området, blant annet Fjærholmen og Hellastranda med både rolige svaberg og sandstrender. Vil du heller oppleve kultur og konserter har du Nøtterøy kulturhus bare minutter unna og Foynhagen på brygga i Tønsberg som setter opp mange konserter gjennom året.

Tomt

Areal: 576 kvm, Eierform: Fellestomt
Herlige friarealer og plass til å nyte hverdagen. I tillegg til idylliske privat hage og terrasser har boligen direkte adkomst til et stort, lunt friområde med frodig vegetasjon. Her er det rom for å nyte skogens ro rett utenfor din egen dør. I tilknytning til dette friområdet er det også et lekeområde hvor barna kan ha det gøy og møte nabovenner. Boligene ligger innerst i en rolig blindvei som skaper trygge rammer for både liten og stor.
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Enkel garasje, samt carport.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Teie skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Sameie

Sameiet Åsveien 1 består av 2 eierseksjoner. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk basert på hver seksjons bruksareal.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

DNB Polisenummer: 22455362

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019

Byggemåte

Halvpart av tomannsbolig som går over to etasjer og har vestvendt markterrasse og balkong. De får også sin egen garasje og carport. Store vinduer og ekstra takhøyde slipper inn godt med lys og gjør boligene friske og behagelige. Boligen er bygget i henhold til TEK 17. Fundamentert på avrettet fjell, eller komprimert pukk. Boligen er utført med plate på mark, trekonstruksjon i øvrige etasjer. Ytterveggene er i bindingsverk med isolasjonstykkelse som kreves for TEK17. Overflater er en kombinasjon av trepanel og beslag. Saltak med åpen himling og synlig mønedrager. Takkonstruksjon består av trekonstruksjon med isolasjonstykkelse som kreves for TEK17. Yttertak er kledd med flat grå takstein. Etasjeskiller består av trekonstruksjon. Innervegger utføres med tradisjonelt reisverk som kles med gipsplater. Skillevegger av brann og lyd utføres med dobbelt stenderverk, isolert og doble gipsplater på hver side. Utvendige beslag og taknedløp leveres i aluminium. Platting utenfor 1. etasje har betongheller. Balkonger er lagt med terrassebord tilhørende kledning og glassrekkverk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for tomannsbolig og garasjer datert 12.06.2018.
Det kan søkes om ferdigattest når vei med vendehammer er ferdigstilt.

Boligens areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 211 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom:  54 ². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, 3 soverom og bad.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
2. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: kjøkken og stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i 1.etasje. Varmefolie og peisovn i 2. etasje.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen er nyoppført.
Det er klargjort for å koble til Viken Fiber for internett og kabel-tv.

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over kanalbroa og hold til høyre i Teie veidele. Følg rett frem over Teiehøyden og ta til høyre ved skilt til Teigar ungdomsskole. Ta så andre til venstre inn Frognerveien og følg videre til veien deler seg. Ta så til venstre og kjør helt innerst i Åsveien. Eiendommene ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til "boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse", jf. reguleringsplan: "Åsveien gbnr. 5/270", vedtatt 07.02.2018. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 23.11.2017, dagboknr. 1311877 - rettighetshaver: gbnr. 5/135, 5/138, 5/151 og 5/269. Gjelder: restriksjoner for takterrasser på de av tomtene som er fradelt gbnr. 5/270 som har takterrasse.
Seksjonering, tinglyst 05.09.2018, dagboknr. 1227097.
I tillegg er det vedlikeholdsplikt av kommunens lekeplass i Nord.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Felles privatanlegg med flere eiendommer.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr.3.300,-, garantipremie kr.2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.