Tønsberg

Betydelig påkostet toppleilighet med nydelig utsikt! Nærhet til alt! Denne må sees!

Rambergveien 37 , 3115 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Jens Roland Pettersen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 114 m²
Bruksareal 117 m²
Tomt 1 099 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 355
Energimerking D
FINN.no 180450351
Sist endret 03.08.2020 09:11
Prisantydning 10 950 000
Totalpris 11 232 769

Beregnet totalkostnad

10 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 273 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 950 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 282 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 232 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Rambergveien 37 er en smakfullt oppgradert 3-roms selveierleilighet fra 2019. Leiligheten ligger i sjette etasje, og kan skilte med en misunnelsesverdig utsikt fra store vinduer og to romslige balkonger. Det er umiddelbar nærhet til bryggen og kort vei til alt Tønsberg har å by på av restauranter, shopping og strender. Det medfølger p-plass med elbil-lader i lukket garasje.
Leiligheten er betydelig påkostet, og fremstår meget innbydende. Med kvalitetsmessig tilvalg i byggeperioden på totalt kr 1.335.000,- i tillegg til tinglyst kjøpesum i prosjektet. Leiligheten hadde en totalkost på 10.785.000 ved overtakelse fra Selvaag Bolig. Det er Futurehome smarthus system, gulvvarme i alle rom, balansert ventilasjon og interiør med kjente merker. Stuen har flott gasspeis og nydelig utsikt, kjøkkenet fra HTH har hvitevarer fra Miele, og begge badene har innredning fra Scala og Alessi. Videre er det to soverom, garderoberom og en innbydende entré med skyvedørsgarderobe.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i sjette etasje, og har adkomst via felles oppgang med dørcalling og heis til alle plan. Vel inne er det en innbydende entré med blåmalte, slette vegger, downlights i himlingen og store, hvite marmor fliser på gulv med gulvvarme. Yttertøy, sko og utstyr ryddes pent bort i en stor, plassbygd skyvedørsgarderobe fra HTH med speilfronter. 
Stue
Stuen ligger i åpen løsning med et lekkert kjøkken, og sammen danner de et innbydende og lunt allrom med smakfulle fargevalg og store vinduer. Herfra er det fri utsikt til indre havn og bryggen, samt slottsfjellet, Tønsberg domkirke og byen. De store vindusflatene er utstyrt med appstyrte, innvendige screens, og stuen har integrerte trådløse høyttalere i veggen.
Rommet er malt i en nydelig, dyp blåtone (deco blue) og det er lagt 1-stavs eikeparkett på gulv med vannbåren gulvvarme. Fra stuen er det utgang til en sydvendt balkong med gode solforhold og nydelig utsikt. Videre har stuen en innebygd gasspeis med tre brennere. Gasspeisen gir 13 kwh varme, og blir forsynt med gass fra beholder i skap på balkongen.
Kjøkken
Kjøkkenet fra HTH har et moderne design med kvalitetsmessige tilvalg, gode benkeflater og rikelig med skapplass. Innredningen har sorte, fronter med trestruktur, høye vitrineskap med lys og Corian benkeplate med underlimt matt sort Blanco kum.
Sentralt i rommet er det en kjøkkenøy med ekstra arbeidsplass, barløsning og nedfelt kullfilterventilator ved integrert koketopp. Alle hvitevarene er topproduktene fra Miele. Kjøkkenet har videre et side-by-side kjøleskap fra LG og Miele kaffemaskin, begge fast tilkoblet til vann, stekeovn, kombidamper, vinskap og oppvaskmaskin.
Bad/wc/vaskerom
Leiligheten inneholder to delikate bad - begge betydelig oppgradert med smakfulle detaljer. Det største badet ligger i tilknytning til hovedsoverommet, og innbyr til velvære med deilige farger og moderne løsninger. Rommet har downlights i himlingen, store, mørke fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme.
Baderomsinnredningen fra Scala har mønstrede, glatte fronter og består av en heldekkende topplate med dobbel servant med touch servantbatterier på en skuffeløsning og et stort speil med dimbar integrert belysning. Videre har badet et ovalt badekar, opplegg for vaskesøyle, vegghengt toalett fra Alessi, integrert trådløs høyttaler og et dusjhjørne med innebygd armatur, og innfellbare glassdører.
Bad/wc 2
Det andre badet ligger praktisk plassert ved entreen, og har lekker baderomsinnredning fra Scala. Denne har glatte, lett mønstrede fronter og består av en heldekkende servant med touch blandebatteri på en skuffeløsning og et stort speil med dimbar, integrert belysning. Videre har badet et vegghengt toalett fra Alessi, integrert trådløs høyttaler, gulvvarme og et dusjhjørne med innebygd armatur, og innfellbare glassdører.
Soverom og garderobe
Det er to gode soverom i leiligheten - begge malt i tidsmessige fargetoner som står godt til eikeparkettgulvet. Hovedsoverommet er bygget i suite-løsning, med direkte tilknytning til innredet garderoberom og et eget, delikat bad. Rommet er i tillegg utstyrt med appstyrt kjøleanlegg, og det er utgang til en sydvendt balkong.
Som tilvalg ble både garderoberommet og det andre soverommet innredet med garderobeløsninger i eik. Leiligheten har for øvrig god oppbevaring- og lagringsplass i skyvedørsgarderobe i entreen, i en innebod på ca. 3 kvm og i en disponibel bod på ca. 5 kvm i kjelleren.

Beliggenhet

Eiendommen ligger vakkert til på Kaldnes Brygge i Tønsberg kommune, på historisk grunn der Kaldnes skipsverft lå. I gangavstand er det skoler, barnehage og offentlig kommunikasjon. Stedet er under utbygging og fremstår som en perle, nært både bykjernen og den vakre skjærgården. Her kan du vandre langs bryggekanten, nyte utsikten mot fjorden og Slottsfjellet, eller stikke innom urbane kafeer.
I området er det gode grøntarealer, strandpromenade og fine parkområder. Disse ligger ned mot sandstranden på tidligere Beddingen. Med gangavstand til Oseberg kulturhus er det kulturelle tilbudet også godt ivaretatt. Det er kort vei til Teieskogen med vakre turområder, noe som gir god avkobling året rundt.
På Rosanes, like ved Teie sentrum, ligger naturskjønne Rosahaugparken - en idyllisk perle med store plenområder, dammer og fotballbane. Vinterstid er det fine akebakker til glede for de lekne. På nedsiden av Rosahaugparken ligger både stranda og Teie småbåthavn. Fra Kaldnes Brygge tar det få minutter med bil til Vestfold Golfklubb, samt golfbane på Nøtterøy og Borre.
Tønsberg er en sjarmerende by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med folkeliv og mye på programmet. Langs bryggene er det båtliv og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det tas sikte på å skape en miljøvennlig og levende by gjennom vedtatt gatebruksplan for bysentrum - et delprosjekt i bypakke Tønsberg-regionen.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar Kaldnes, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum alt av bymessige fasiliteter. Her finner du en rekke kafeer, restauranter og puber, samt populære Farmandstredet med godt over 100 butikker.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Kaldnes, som ligger ca. 250meter fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige togavganger til Oslo, med reisetid på 1 time og 13 min til Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Teie, 4 min til Tønsberg sentrum, 19 min til Tjøme, 23 min til Sandefjord lufthavn og 71 min til Oslo S.
Fra eiendommen er det gangavstand til Træleborg barneskole og Færder videregående skole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Byskogen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærheten.

Tomt

Areal: 1 099 kvm, Eierform: Fellestomt
Leiligheten har en fantastisk beliggenhet med fri utsikt til indre havn, bryggen, Slottsfjell og byen. Dette nytes til det fulle via store vinduer i stuen, og på to balkonger - én mot syd og én mot nord.
Den sydvendte balkongen har adkomst fra stuen, og den nordvendte fra kjøkkenet. Begge er utstyrt med overbygg i glass, stemningsfull utebelysning og utestikk. De har dekke i tre, og rekkverket i stål har glassvinduer som ivaretar den flotte utsikten i begge himmelretninger.

Etasje 6 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger biloppstillingsplass i felles, lukket garasjekjeller. Ved plassen er det montert elbil-lader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 767 pr. mnd. Inkluderer: Garasjeleie, kablel-tv og internett fra Telenor T-we (grunnpakke), felles bygningsforsikring, strøm fellesarealer, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

Sameie

Sameiet Sjøfront 2, org.nr. 922 178 615, består av 24 seksjoner.
Styreleder i sameiet er Marianne Omtvedt.
Forretningsfører i sameiet er OBOS Tønsberg v/ Gro Runhaug.
Det er ikke registrert noe lån på sameiet.
Sameiet har avtale med BKK Energitjenester AS om avlesing og fakturering av fjernvarme og varmtvann.
Kommunale avgifter faktureres direkte fra Tønsberg kommune.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

10 550

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7119141

Regnskap

Sameiets driftsinntekter i 2019 var til sammen kr. 815.500,-. Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 617 610,-. Årets resultat på kr. 198 124,- fremkommer i resultatregnskapet og er blitt foreslått overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Det gjøres oppmerksom på at regnskapet for 2019 ikke er godkjent enda, da neste årsmøte er 11/6-20. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2019 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Vedtekter / husordensregler

Ethvert salg eller bortleie skal meldes skriftlig til sameiets styre/forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.
Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område.
2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen.
3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

2

Byggeår

2019

Byggemåte

Seksjonert selveier leilighet som ligger i 6 etasje i lavblokk på Kaldnes brygge. Bygget er oppført i 2019 med betong konstruksjoner og utvendig forblendet med tre imiterte plater. Leiligheten er gjennomgående med store balkonger mot syd og vest nord. Hovedfasade i stue har store glassflater og flott utsikt mot fjorden, brygga og Tønsberg sentrum. Det er kun kort gangavstand til brygge området og byens øvrige fasiliteter.
Det medfølger en bod og en biloppstillingsplass i lukket felles kjeller. Det er heis i bygget og dørtelefon med døråpner inne i leiligheten. Skyvedørsgarderobe er montert i entre. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av begge bad som har varmekabler. Balansert ventilasjon i hele boligen og separat kjøleanlegg på hovedsoverom.
Leiligheten er vesentlig oppgradert i forhold til normal leveranse. Dette gjelder alle hvitevarer som er fra Miele, Korean benkeplate på kjøkken, Scala baderomsinnredninger, Alessi vegghengte toaletter og innbygget dusjarmatur. Eik garderobe innredninger er montert i omkledningsrom og på gjesterom. Det er Futurehome smarthus styring av lys og varme og det er integrerte trådløse høyttalere i himlinger på begge bad og i vegg i stue. Gasspeis med 3 brennere som samlet gir 13 kwh varme er montert i vegg i stue. Innvendige elektriske screens på store stuevinduer.
Leiligheten fremstår som oppgradert og pent innredet uten synlige skader.
Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.
Takstmann har ikke fått opplysninger om ev.angrep av sopp, skadedyr, lekkasjer, eller råteskader ut over hva som ev. fremkommer i rapporten. Det er videre ikke opplyst om det foreligger offentlige bygningsmessige eller tekniske påbud på eiendommen ut over det som ev. fremkommer i rapporten. Det er ikke innhentet offentlige søknader eller godkjennelser på eiendommen.
Bygget er oppført i 2019 med betong konstruksjoner og utvendig forblendet med tre imiterte plater. Vinduer og terrassedører av tre med tre lag isolerglass og utvendig aluminium. Balkonger på begge sider av boligen. Begge er oppført med støpt dekke som er overdekket med tredekke. Rekkverk av glass og stål og overbygget glasstak på begge. Kasse for gassbeholder er montert på balkong mot syd.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av boliger datert 10.10.2019.

Boligens areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 117 kvm
6. etasje:
Bruksareal: 117 m².
Primærrom: 114 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjøkken/stue, 2 soverom, entre, bad/vaskerom, omkledningsrom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
I tillegg følger en bod i kjeller og garasjeplass.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.02.2020 utført av Bolig og nærings taksering v/Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Samt må dette avklares med sameiets styre.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av elektriske varmekabler på begge bad. Dette suppleres med fyring i gasspeis i stuen. Gasspeisen har tre brennere som tilsammen gir 13 kwh varme, og gassflasken er montert i skap på balkongen. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og er plassert i entreen. Det er balansert ventilasjon fra sentralanlegg på tak i hele leiligheten, samt et separat kjøleanlegg på hovedsoverommet.
Videre har leiligheten Futurehome smarthus-system for styring av lys og varme, og det er montert innvendige screens på de store vinduene. Disse er elektriske, og kan styres med fjernkontroll eller app på mobilen. På begge bad og i stuen er det installert integrerte trådløse høyttalere. Leilighetens trådløse nett er forsterket.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 6 000 kwh strøm.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 6 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 619 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og bredbånd fra Telenor (grunnpakke) er inkl. i felleskostnadene.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til "boligbebyggelse -blokkbebyggelse, ras - og skredfare, trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser og uteoppholdsareal", jf. reguleringsplan: "Kaldnes, delfelt M, N, K, m.fl." vedtatt 25.04.2012.
Området som eiendommen er beliggende i, omfattes også av følgende relaterte planer:
- Kaldnes, felt "O" med tørrdok og tilhørende torg, vedtatt 01.02.2006.
- Kaldnes - felt K og N, vedtatt 10.09.2008.
Det er pågående bygging på Kaldnes.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
- Erklæring/avtale, tinglyst 08.01.1877, dagboknr. 900095 - gjelder: åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser.
- Erklæring/avtale - tinglyst 07.02.1899, dagboknr. 900073 - gjelder: forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann over d.e.
- Bestemmelse om gjerde, tinglyst 30.01.1900, dagboknr. 900223.
- Bestemmelse om vannrett, tinglyst 12.10.1915, dagboknr. 900185.
- Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 26.07.1921, dagboknr. 900370.
- Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 22.12.1977, dagboknr. 7546 - gjelder: diverse betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra Munkerekkveien 2 til Fylkesveien.
- Erklæring/avtale, tinglyst 22.12.1977, dagboknr. 7547gjelder: diverse betingelser vedtatt i anledning utkjørsel fra Rambergveien 36 til Fylkesveien.
- Erklæring/avtale, tinglyst 10.10.1978, dagboknr. 6075 - gjelder: rett til å anlegg og vedlikehold av avløpsledninger.
- Bestemmelse om vann/kloakkledninger mv - tinglyst 27.09.1995, dagboknr. 11817- gjelder: bestemmelse om ledninger for el.strøm, telekommunikasjon og gass. Rett for kommunen til å anlegge og  vedlikeholde ledninger, m.m. Plikt til grunnavståelse til eventuell veiutvidelse, fellesareal, m.m.
- Erklæring/avtale, tinglyst 23.10.1995, dagboknr. 13077 - gjelder: regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Bestemmelse vedr. frisiktsone.
- Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 05.03.1998, dagboknr. 2573.
- Elektriske kraftlinjer, tinglyst 16.09.1998, dagboknr. 11070 - gjelder: Tønsberg energi overtar det høyspente fordelingsnettet som eies av Tønsberg næringsutvikling på Kaldnes industriområde og påtar seg ansvar for drift - og vedlikehold.
- Erklæring/avtale, tinglyst 01.12.2015, dagboknr. 1122219 - gjelder: bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m.
- Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 26.05.2016, dagboknr. 467364 - gjelder: adkomst via felles nedkjøring for parkering i garasjekjeller.
- Reseksjonering, tinglyst 06.03.2019, dagboknr. 273809.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Adkomst fra offentlig vei og via privat vei (gbnr.1003/79) ifølge opplysninger fra kommunen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: LG kjøl og frys. Integrerte hvitevarer fra Miele.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,10 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld.
I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr.3.300,-, garantipremie kr. 2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 1.875,- pr. visning (2 stk inkl.). Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.