Husøysund

Interiørmessig moderne og lekkert! Nær Fjærholmen badeplass og båtforening! PERFEKT FOR STORFAMILIEN!

Nilsåsveien 48 , 3132 Husøysund

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 233 m²
Bruksareal 247 m²
Bruttoareal 269 m²
Tomt 836 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1993
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 196
Energimerking E
FINN.no 180453181
Sist endret 03.07.2020 12:54
Prisantydning 6 500 000
Totalpris 6 673 519
Ligningsverdi 1 602 337,-

Beregnet totalkostnad

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 173 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 673 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig oppført i tre på mur.
1. etasje: Stor hall med stor skyvedørsgarderobe og trapp opp til hovedetasjen, stort og praktisk vaskerom med rikelig med skapplass og utgang ut, dusjbad/wc med badekar, servant og toalett, 3 soverom hvorav det ene er ekstra romslig.
2. etasje: Stue/spisestue med vedovn type Rais, TV-stue med utgang til flott uteplass/terrasse, kjøkken med stor spiseplass og utgang til balkong, gang, stue/soverom, separat wc med servant.
3. etasje: Oppgang/gang med lagringskott, loftstue med fastbygget dobbeltseng, romslig soverom, dusjbad/wc.
Dobbel garasje, lekestue og hagestue.

Standard

Arkitektonisk stilrent og tøft! Romslig, arealeffektiv og særdeles innholdsrik enebolig - perfekt for storfamilien! Interiørmessig fremstår boligen som tidsriktig og moderne! Tøffe vindussammensetninger og høyt under taket i stuen - denne kombinasjonen bidrar til at masse lys slipper inn og man får en luftig og god romfølelse!. Kjøkkenet er modernisert med ny kjøkkeninnredning, type Ikea - praktisk og funksjonell innredning, slette fronter og med et moderne uttrykk.  Alt av integrerte hvitevarer som induksjon platetopp, stekeovn i høyden, oppvaskmaskin samt side by side kjøl-/fryseskap med vanndispenser og isbitmaskin. kjøkkenet er et herlig rom som sammen med den store spiseplassen danner et hyggelig allrom. Kjøkkenet er selve hjertet i huset - her lages mat, gjøres lekser og her samles alle til hyggelig og sosiale sammenkomster. Badet i 1. etasje er påkostet og modernisert i 2018. Tidsriktige fliser på gulv og vegger, tilhørende moderne baderomsinnredning, alt av arbeid utført av håndverkere. Ny, stilren og tøff vedovn i stuen. Ny inngangsdør. Huset er nylig malt utvendig. Interiørmessig gjennomgående delikat og smakfullt - dette vil appellere til de aller fleste! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Stille og rolig beliggende i enden av stille blindvei med umiddelbar nærhet til flotte skogs- og turområder. Særdeles barnevennlig og hyggelig villastrøk. Kort vei til Føynland barneskole, barnehage og Føynlandsenteret med butikker. Umiddelbar nærhet til populære og vakre Fjærholmen familiecamping med fasiliteter som badestrender og båtplasser. Kort vei til friområder i Føynlandskogen og korthulls golfbane på Husøy. Gode bussforbindelser til Tønsberg og Teie Torv med forretninger, kafeer, restaurant, pol, bank og post. Rett over Føynlandsbrua i vest, ligger Nøtterøy med flotte turområder, ridesenter, kulturhus, 18 hulls golfbane og alle kommunale service- og aktivitetstilbud. Nøtterøy er et idyllisk øyområde beliggende seks kilometer utenfor Tønsberg by, og er muligens mest kjent for sin vakre skjærgård. Føynland er et av disse øysamfunnene med sine drøye 1400 innbyggere. En liten kjøretur unna Nilsåsveien ligger dessuten en av Norges flotteste golfbaner, Nøtterøy Golfbane. Det er ca. 4 km til Teie torv og 6 km til Tønsberg sentrum. Via effektive E18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang.

Tomt

Areal: 836 kvm, Eierform: Eiet tomt
Nydelig eiendom, solrik og herlig tomt som grenser til friarealer. Tomten er lett kupert hage bestående av noe naturtomt, med tidlig morgensol på balkongen utfra kjøkkenet og sen ettermiddags- og kveldsol på terrassen, utfra stuen. Terrassen på vestsiden er en herlig, overbygget uteplass med flott peis - godt skjermet for vær og vind! Her kan man sitte helt usjenert i en herlig egen oase, uten innsyn fra naboer. Dette er nærmest stue nr. 1 på vår- og sommerstid! Her kan man nyte lange og deilige sommerkvelder. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og hekkbeplantning. Stor asfaltert og steinsatt innkjørsel/gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Tomten innbyr de fleste uteaktiviter hele året! Velkommen!

Garasje / Parkering

Ja, dobbel garasje.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Føynland skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

DNB forsikring Polisenummer: 5075250

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1993

Antall soverom

6

Byggeår

1993

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje + kjeller. Byggeår 1993. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Selger har i løpet av de senere år utført følgende oppgradering på boligen:
- 2019, ny ovn montert i 2. ett.
- 2019, ny hoveddør montert i 1. etg
- 2018, fornyet baderommet i 1. etasje
- 2018, montert ny varmtvannsbereder
- 2017, montert skyvedører i utestuen
- 2014, montert nye Ikea innredning med hvitevarer
- 2014, nytt parkettgulv i kjøkken
Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1993. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Frittliggende garasje oppført i 1993. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 22.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig datert 18.08.1993.

Boligens areal

Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 247 kvm, Bruttoareal: 269 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 90 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: hall med tapp, 3 soverom, bad med wc og vaskerom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
2. etasje:
Bruksareal: 108 m².
Primærrom: 97 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapperom, wc /baderom, kjøkken, spisestue/stue med utgang til balkong og soverom.
Sekundærrom: 11 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: hagestue.
3. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trappegang, 2 soverom og bad med wc.
Garasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: dobbel garasje.
Utebod/lekestue:
Bruksareal: 4 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: lekestue.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 19.05.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vedovn i hall 1. etasje. Peisovn i stue 2. etasje (ny november i 2019).  Termostatstyrte varmekabler i hall, vaskerom, bad i 1. og 2. etasje. Varmekabler også i deler av soverom sør 1. etasje. For øvrig elektriske panelovner. I tillegg er det en luft til luft varmepumpe som er defekt. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 19 500 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 295 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett fra Viken Fiber utgjør ca. kr. 568 per mnd.
Årlig betaling for snømåking utgjør ca. kr. 486.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 602 337 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 768 414 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og holder til venstre mot Teie og skilt mot Foynland. Følg Smidsrødveien gjennom Teie sentrum og videre
utover. Ta til venstre i Ekeneskrysset mot Husøy og Fjærholmen. Ta Fjærholmveien til høyre ved Mathiasbakken og Nilsåsveien følger til høyre etter
ca. 1 km. Eiendommen følger i enden av blindvei mot nord i byggefeltet. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan: "Vest for Fjærholmveien", vedtatt 24.11.1987. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat adkomstvei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Felles private stikkledninger med andre eiendommer.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert 1 avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 19.12.2019.
Avviket iht. Vestfold Interkommunale Brannvesen er som følger:
1. Tak: Det mangler sklisikring for husstige slik at sideforskyvning og utglidning unngås.
Kjøper overtar ansvaret for forholdet. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave. Selger opplyser om at pålegget er rettet, da det er montert sklisikring for stige i mai 2020.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
-Robotgressklipper.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr.3.300,-, garantipremie kr.2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.