Nøtterøy

Meget hyggelig rekkehus over 2 plan med stort potensiale! Stor solrik balkong - 3 soverom - Garasjeplass - Barnevennlig

Vestliveien 6B , 3128 Nøtterøy

BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 110 m²
Bruksareal 117 m²
Bruttoareal 130 m²
Tomt 3 062 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2000
Gårdsnummer 129
Bruksnummer 446
Energimerking D
FINN.no 182577777
Sist endret 03.07.2020 09:53
Prisantydning 2 190 000
Totalpris 2 454 009

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) 256 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 446 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 454 009,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten går over 2 plan og inneholder:
1. etasje: Entré, mellomgang, 2 soverom, bad, bod/teknisk rom.
2. etasje. Romslig stue med utgang til stor balkong, separat kjøkken, soverom og toalettrom.

Standard

Velkommen til Vestliveien 6B, et meget hyggelig rekkehus over 2 plan. Boligen byr på flere spennende løsninger og har et stort potensiale!
Du kommer inn i en romslig entré med belegg og varmekabler i gulvet og ellers plass til å henge fra seg ytterklær og sko. I mellomgangen er det god plass til garderobeløsning. Trapp opp til flott annen etasje!
Her har du stor og luftig stue med vinduer fra to sider, godt med naturlig lys inn til rommet. I stuen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, samt spiseplass. Fra rommet er det utgang til balkong. Balkongen må fremheves, virkelig en deilig og solrik plass i rolige omgivelser. Balkongen er meget romslig og har gode møbleringsmuligheter til flere soner.
Hyggelig separat kjøkken med godt med skap- og benkeplass. Ved vinduet kan man ha et hyggelig spisebord. Det er plass til frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Det er til sammen 3 soverom i boligen, et i 2. etasje og to i 1. etasje. Det naturlige hovedsoverommet i 2. etasje har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning, samt at det har et sideliggende toalettrom. De to andre soverommene gjør seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor.
Badet ligger i 1. etasje. Stort og flislagt med varmekabler i gulvet. Badet er stort sett fra byggeår og inneholder dusj i hjørnet, servant med underliggende skap og frittstående toalett.
I 1. etasje er det en romslig bod med teknisk rom på innsiden.
Garasjen ligger i tilknytning til boligen, under dens store balkongen. På innsiden er det en stor og praktisk redskapsbod/utebod. '
Et godt vedlikeholdt rekkehus med mye potensiale! Her kan man skape drømmeboligen i idylliske og barnevennlige omgivelser. Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i en rolig blindvei, i et idyllisk og meget barnevennlig boligområde nær Munkerekka i Nøtterøy kommune, ca. 3,8 km fra Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, bussholdeplass, samt et utvalg av servicetilbud og fasiliteter.
Det er umiddelbar nærhet til turområder som fører til Teieskogen. Munkholmen ligger en spasertur unna - Her er det populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark.
Videre er det kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper og svømmehall, samt golfbane på Borgheim.
Ved ungdomsskolen ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km, som prepareres så fort forholdene tillater det.

Tomt

Areal: 3 062 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten er fellesareal, der man bruker det som naturlig tilhører leiligheten. Liten koselig gressplen foran huset. Videre er det pen asfaltert gårdsplass og noe steinsatt ved inngangspartiet.

Garasje / Parkering

Ja, en garasjeplass i tilknytning til boligen. På innsiden av garasjen er det praktisk redskapsbod. Utendørs parkering på utsiden av garasjen.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Vestskogen skole.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Felleskostnader

6 953 pr. mnd. Kommunale avgifter, TV og internett (grunnpakke) fra Altibox, nedbetaling av fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel og løpende drift- og vedlikehold.

Borettslag

Vestliveien Borettslag, org.nr. 980 80 1500, består av 8 andelsleiligheter.
Forretningsførselen er utført av OBOS.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

På grunn av Coronasituasjonen har det ikke blitt avholdt årsmøte 2020, for året 2019. Megler har derfor kun fått årsmøte og protokoll fra årsmøte 2019, for året 2018.
Det vil bli avholdt generalforsamling neste uke (uke 27). Det er ikke planlagte økninger i felleskostnader, ifølge styreleder. Det planlegges å male hele bygningsmassen i 2021. Det vil bli innhentet anbud fra forskjellige firmaer, dette planlegges å bli bekostet via egenkapitalen til borettslaget.
Dette er et lite og veldrevet borettslag. Det blir avholdt dugnader der alle ordner på fellesarealer, samt at man hjelper hverandre litt med diverse småjobber. i 2018 ble alle nettinger over garasjeporter er utbedret og festet og samtlige terrassedører med tilhørende sprosser er malt med 2 strøk Drywood maling.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett og styregodkjennelse. Se pkt. 3 i vedtektene.
Dersom en kjøper tar boligen på forkjøpsrett blir kjøper belastet med kr. 7 325,- i tillegg til salgssum og kjøpsomkostninger. Innmeldingsgebyr i Obos er kr. 500,-. Forkjøpsretten avklares i etterkant av salget. OBOS har i henhold til lov om borettslag, §4-15, 20 dager til å gjøre forkjøpsrett gjeldende.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Det er ikke IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 256 000,- pr. 01.06.2020.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 33 656,- pr.31.12.2019.
Sameiets lån utgjør totalt kr. 2 044 594,- pr. 01.06.2020, og er tatt opp i Handelsbanken.
Renten på lånet utgjør 2,02% pr. 01.06.2020.
Nedbetalingstid er satt til 6 år og 1 mnd.
Fellesgjelden (renter og avdrag) betjenes via fellesutgiftene.

Andel fellesgjeld

256 000

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 561612

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 619 488.
Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 267 522.
Årets resultat er på kr 311 291 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til
egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene ligger vedlagt i salgsoppgaven. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter.

Husdyrhold

Ved anskaffelse av dyr, er det et krav om å søke styret på skjema, "Søknad om dyrehold", fra Obos.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2000

Antall soverom

3

Byggeår

2000

Byggemåte

Rekkehus/andelsbolig oppført i tre over grunnmur i 2000. Garasje i boligen underetasje. Boligen selges som dødsbo. Det foreligger av denne grunn begrenset med opplysninger om boligens tilstand. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2000. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Spor etter fukt (skjolder) i himling ved drager i soverom i underetasje. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator. Ingen fukt registrert. Boligen gir et "vanlig godt" inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport:
- Veranda i tre (ca. 30 m2).
- Bad i 1. etasje, antatt fra år 2000.
- Spor etter fukt i bunnplate i benkeskap.
- Ventilator.
- Varmtvannsbereder på 200 l. (fra 2000).
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 19.06.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for 4 stk. tomannsboliger (gbnr. 129/446) datert 07.07.2003. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Bygningstegninger mottatt fra kommunen fraviker noe i forhold til faktisk romfordeling idag. På tegningene er det i 1. etasje tegnet inn en bod mellom soverom og bad, denne boden eksisterer ikke i boligen idag.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 130 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall m/trapp, 2 soverom, bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
2. etasje:
Bruksareal: 59².
Primærrom: 59². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Stue, kjøkken, soverom og toalettrom.
Garasje:
Garasjen var ikke åpnet på befaringsdagen og er derfor ikke målt opp.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 19.06.2020 utført av takstann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, hall og bad. Peisovn i stuen. Panelovner for øvrig.
Vestfold interkommunale brannvesen inspiserte fyringsanlegget den 09.05.2016. Det ble ikke avdekket avvik på fyringsanlegget i boenheten da tilsynet ble utført.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oppstilling over årlig estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.
Borettslaget har Altibox TV Basis fellesavtale via Viken Fiber AS, som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Formuesverdi

Megler har ikke lykkes med å innhente ligningsverdien på boligen.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum og over kanalbroen: Sving til høyre rett etter broen og følg så Banebakken. Kjør rett frem i rundkjøringen og følg Solveien. Kjør rett frem også i neste rundkjøring. Kjør Kaldnesgaten som går over til Ramdalgaten som igjen går over til Munkerekkveien. Sving til venstre til Midtåsveien og deretter til høyre i Vestliveien. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger og felles lekeareal med plannavn Vestliveien 6-8-10, vedtatt 04.11.1998 (Plan-ID 3811 294). I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Det planlegges ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy (ved Kaldnes/Rambergåsen) til Smørberg. For innsikt i videre prosess henvises det til: https://bypakketonsbergregionen.no/delprosjekter/ny-fastlandsforbindelse-fra-faerder/reguleringsplan-for-ny-fastlandsforbindelse/ og https://bypakketonsbergregionen.no/delprosjekter/ny-fastlandsforbindelse-fra-faerder/

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:
Bestemmelse om vann/kloakkledninger mv - tinglyst 13.03.2017, dagboknr. 220647 - Gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gbnr. 129/194 har rett til, med fri adgang, å gjøre nødvendige vedlikehold og reparasjonsarbeider på ledninger. Gbnr. 129/446 forplikter seg til å ikke utføre arbeider som kan skade eller gjøre ledningene utilgjengelige. Ta kontakt med megler for kopi av servitutt. 
På andelen har OBOS BBL tinglyst et pantedokument pålydende 150 000,- Det er pant i alle leilighetene i forbindelse med et husbanklån på totalt kr. 2 204 122,- På denne andelen, så er pantet på kr kr 255 576,- pr. 01.06.20. Dette pantet vil medfølge salget.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 30 000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10 990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Selger opplyser om at det har vært røyket i deler av boligen.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.