Vestskogen

Vestvendt, sjønært, vidstrakt utsikt og båtplass i tøffelavstand! Familievennlig og attraktivt boligområde!

Amundrødveien 69B , 3142 Vestskogen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 284 m²
Bruksareal 330 m²
Bruttoareal 360 m²
Tomt 808 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1965
Gårdsnummer 128
Bruksnummer 190
Energimerking G
FINN.no 189920267
Sist endret 04.09.2020 12:35
Prisantydning 9 390 000
Totalpris 9 640 769
Ligningsverdi 1 388 403,-

Beregnet totalkostnad

9 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 234 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 390 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 250 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 640 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stor og innholdsrik enebolig med dobbel garasje som inneholder følgende:
1. Etasje: Vindfang, sluse, hall, kjøkken/spisestue, peisstue, vinterhage, 3 soverom/kontor, gang m/trapp, bad/ wc, wc og 2 garasjerom
2. Etasje: Stue, 2 soverom, bad/wc,  2 Boder/loft og kott.
Kjeller: Trapperom/gang, kjellerstue/soverom, vaskerom kjølerom og teknisk rom/fyrrom
- Loft

Standard

Velkommen til denne velholdte og innholdsrike eneboligen med beliggenhet som bader i lys, luft og herlig sol fra morgen til den seneste kveldssol går ned i vest.
Utvendig har eiendommen flere flotte uteområder og soner som vil appellere, i 1. Etasje er det utgang til stort uteområde på ca. 92 kvm og med adkomst fra 2. Etasje har man ytterligere ca. 24 kvm med veranda som ligger særdeles solrikt til.
Innvendig fremstår boligen som lys, tiltalende og romslig og har flere soner slik at denne passer godt til storfamilien. Lekker stue med god plass til stue og tv-møblement, store vindusflater mot vest sørger for mye naturlig lys, fra stuen er det adkomst til flott vinterstue med varmekabler i gulv, varmepumpe og store glasskyvedører. - Perfekt for selskaper og lystige lag med familie og venner. Fra vinterstuen er det utgang til det store utearealet med blant annet plassbygget peis, benkeflater til supplering ved grilling, overbygget område for spisegruppe, Jacuzzi og hagen forøvrig.
Kjøkkenet er hjertet av hjemmet og er nytt i 2016. Meget delikat utført med lyse slette flater som står i flott kontrast til de mørke gulvene. Fraværet av overskap gir et luftig inntrykk. Det er utstrakt bruk av downlights i himling, og ledbelysning ved sokkellist. Godt med lagringsplass i de brede kolonialskuffene og høyskapene. Det medfølger integrerte hvitevarer og innredning som: vinskap, oppvaskmaskin x 2,  kjøleskap med frysedel, stekeovn, mikrobølgeovn, steketopp med integrert avtrekksvifte og underlimt kom med lekkert krommet armatur. Vis-a-vis kjøkkenet er det god plass til større spisegruppe. - Praktisk kjølerom i underetasjen som kommer godt med som suppleringsrom til matvarer.
Peisstuen i 2. Etasje må fremheves med sin unike utsikt mot Vestfjorden og himling med synlige takbjelker. Perfekt sone for å kunne trekke seg tilbake på travle hverdager og nyte roen og skuet.
Alle soverommene i boligen er av god størrelse og det er romslige baderom i 1. og 2. Etasje, samt toalettrom i 1. Etasje.
Gode lagringsmuligheter flere steder i boligen samt praktisk dobbelgarasje med elbillader av dobbel type fra 2019.
Boligen har virkelig en god atmosfære! Eiendommen må sees - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i Vestskogen, med umiddelbar nærhet til sjø, badeplass og flotte turområder, golfbane og mye mer.
I nærheten finner du kyststien som går fra Hella til Kjøpmannskjær og flotte Nøtterøy Golfbane med 18 hull og et klubbhus med en sommeråpen restaurant. Her kan alle kan kose seg med en matbit. På vinteren er det fine skimuligheter i lysløype fra golfbanen. Barnevennlig badestrand, sandstrand og småbåthavn innen kort gåavstand.  Herfra er det en liten båttur til Tønsberg brygge og den unike skjærgården som omgir Nøtterøy og Tjøme.
Barneskolen ligger i kort vei fra boligen, med barnehager rett ved siden. Forøvrig kort vei til flere skoler på samtlige skoletrinn. I tillegg til Steinerskolen, nyere idrettshall og en helt ny yrkesskole.
Til dagligvarebutikk, bensinstasjon, apotek og legesenter er det omkring 500 meter. I tillegg er det 3 kulturhus med variert og spennende program bare få minutter unna.  Det samme gjelder treningssenter med badeland, vinmonopol og kommuneadministrasjonen med alle typer servicekontor.
God bussforbindelse med 3 avganger hver vei i timen. Det er kort vei til både Teie torv og Tønsberg sentrum med pulserende uteliv hele sommeren.

Tomt

Areal: 808 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja, dobbel garasje

Barnehage / skole i området

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

Frende Forsikring Polisenummer: 1034298

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1965

Antall soverom

6

Byggeår

1965

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1965. Boligen ble til-/påbygd i 1986/-87 samt tilbygd vinterhage i 2008. Boligen er oppført i halvannen etasje samt kjeller (under del av boligen) og loft. To garasjer i tilknytning til boligen hvorav den ene garasjen har interndør mellom garasjen og boligen. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk. Sprekk/riss i et par gulvfliser. Rommets overflater er fra 1992 i flg. opplysninger i tidligere boligsalgsrapport. Et av slukene er fra 1965. Rommets forventede levetid betraktes i ferd med å bli oppbrukt. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 1987 i flg. opplysninger i tidligere boligsalgsrapport. Dusjkabinett er installert. Dette forlenger trolig rommets forventede levetid. Boligen har vært gjenstand for diverse oppgraderinger ved forskjellige anledninger som f.eks. dels oppgradert/fornyet elektrisk anlegg, omlagt taktekking i 2008, skiftet diverse vinduer/dør i 2015/-16, skiftet kjøkken i 2016, fornyet toalettrom i 1. etasje i 2013, fornyet tverandaer i 2013/-14 m.m. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema.
Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 26.08.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.
 
Det gjøres oppmerksom på at innredede beboelsesrom i kjeller ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen til slik bruk, noe som er et krav ved bruksendring. Det er uklart om det aktuelle rom oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldende tekniske forskrift. Det er uvisst når innredning har funnet sted.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 284 kvm, Bruksareal: 330 kvm, Bruttoareal: 360 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, kjellerstue/soverom og vaskerom.
Sekundærrom: 11 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjølerom og teknisk rom/fyrrom
NB! P-areal / rombenevnelse er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes anbefaling eller krav til oppholdsrom. Takhøyde ca 1,93 m - 2,07 m.
1. etasje:
Bruksareal: 207 m².
Primærrom: 172 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, sluse, hall, kjøkken/spisestue, peisstue, vinterhage, 3 soverom/kontor, gang m/trapp, bad/wc og wc
Sekundærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 garasjerom.
Boder/loft og kott er ikke måleverdig i hht takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
2. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, 2 soverom og bad/wc.
Loft:
Arealet er ikke måleverdig i hht takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 20.08.2020 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i begge bad, kjellerstue/soverom i kjeller samt toalettrom, vinterhage og vindfang i 1. etasje.
Sentralfyr (radiatorer) med luft til vann varmepumpe. 2 Luft/luft varmepumpe. Ved.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Anslag over strømforbruk pr.år (kWh): Fra 22 000-42 000. Boblebad trekker ca 3500. 42 000 er ut fra at varmepumpe bruker ren elstrøm og kompressor skrus av, dvs el uten bruk av varmepumpe. Kompressor fornyet i 2020, så forventet forbruk ca. 30 000 med bruk av varmepumpe og boblebad.

Kommunale avgifter

Kr. 14 331 pr. år

Løpende kostnader

Årlig tv/ internettilknytning Telenor utgjør ca. kr.8400,- (men avhengig av bredbåndhastighet; nå kampanje med 500 hastighet). Tuner medfølger dersom abonnement fortsettes, ellers må det returneres.
Forsikring villa hos Frende - kr 6.692,- pr.år.
Alarm Sector kr.383,- pr.mnd.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 388 403 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 998 251 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over Kanalbrua og rett frem i rundkjøringen. Ta til venstre inn Vestskogen og følg Kjærnåsveien helt frem til enden. Da er du i Amundrødveien. Ta til venstre og følg veien ett lite stykke bortover. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til "frittliggende småhusbebyggelse" og "felles avkjørsel" i henhold til reguleringsplanen for "Et område ved Amundrødveien og Tørkopp (26.6.2002)" 3811/300  vedtatt 26.06.2002.
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse nåværende  i henhold til kommuneplanens arealdel (vedtatt 31.01.2018).

Offentlige planer

Det skal bygges mot nord og sør for eiendommen ifølge selger - men dette skal kun ha positiv betydning for området generelt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale - tinglyst 20.09.1950, dagboknr.903805 - gjelder:Forkjøpsrett for gnr.128 bnr.46 ( Svartorveien 2) til ett jordstykke. Servitutten er overført fra hovedbølet gnr.128 bnr.17 og gjelder antatt ett jordstykke nord for Svartorveien 2 og ikke eiendommen som nå selges.
Jordskiftesak - tinglyst 14.11.2003, dagboknr.16265 - gjelder: blant annet ordning av bruksforhold på strandområde på Tørkoppstranda- herunder vedtekter for bryggelag, klargjøring av rettighetshavere mv.  Med eiendommen følger båtplass nr. 14 i Bryggelaget på Tørkopp SA. De som sitter i styret betaler ikke for plass, men ellers er det årskontigent på 5000,- dersom man ikke deltar i dugnad og 4000,- med dugnad. Denne båtplassen kan omsettes mot eiendommer med sovende rettigheter (6 stykker), som ved omsetting betyr at eiendommen dermed har sovende rettighet til båtplass som kan kjøpes av en av de andre båtplasseiere ved seinere tidspunkt. Framleie er også lov.
Eiendommen har tinglyst rett til båtplass fra 1965 (sees i sammenheng med senere jordskiftesak) og veirett over bnr.17 (tidligere hovedbøl i området).

Vei/vann/avløp

Adkomst fra privat stikkvei fra Amundrødveien. Tilknyttet offentlig vann og avløp - felles stikkledninger med andre eiendommer.
Jfr. situasjonskart så ligger deler av opparbeidet innkjøring tilsynelatende utenfor eiendommens grenser. Forrige eier inngikk i 2007 avtale med naboeiendom 69A om vederlagsfri avståelse av areal 6 kvm til fordel for 69B- for å lette adkomst og manøvrering til garasje. Avtalen er ikke tinglyst og det ser heller ikke ut til å være foretatt grensejustering. Arealet ser uansett ut til å være tatt i bruk som del av innkjøring til eiendommen. Se vedlegg.

Offentligrettslig pålegg

Det er pålegg på pipe som utbedres før overtagelse

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Elbillader av dobbel type fra 2019 og gir opp til 7 kW for en bil og 3.5 kW per bil når to lades samtidig
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.