Tolvsrød

Nyere, tøff bolig beliggende nær sjø og strand - 4 sov - 2 bad - 2 stuer - Anneks - dobbel garasje!

Hytteveien 9B , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 195 m²
Bruksareal 253 m²
Bruttoareal 280 m²
Tomt 740 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2011
Gårdsnummer 137
Bruksnummer 305
Energimerking B
FINN.no 190299176
Sist endret 08.10.2020 09:28
Prisantydning 9 200 000
Totalpris 9 446 019
Ligningsverdi 1 615 613,-

Beregnet totalkostnad

9 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 230 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 200 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 246 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 446 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lekker og moderne bolig som holder gjennomgående høy standard! Her har du vannbåren gulvvarme, aluminiumsbeslåtte vinduer, nær vedlikeholdsfri kledning, 2 gasspeiser, 4 soverom, 2 bad, vaskerom og 2 stuer. Store og solrike terrasser med sjøutsikt! I tillegg dobbel garasje med isolert snekkerbod/hobbyrom. Samt frittliggende anneks perfekt for hjemmekontor, treningsrom eller til gjester.

Innhold

1. etg: Stor hall med walk-in garderobe, stort vaskerom med teknisk rom, klesbod med hyller og oppbevaring, 2 soverom, bad og stue med gasspeis. (Til info stemmer ikke godkjent plantegning med virkelighet. Planløsning viker fra tegning).
2. etg: 2 soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad. Stue og kjøkken i åpen løsning, gjestetoalett. Stor takhøyde og mye vindusflater gjør rommet meget lyst og luftig. Stor foldedør ut til stor og solrik terrasse! Her kan man åpne helt opp og få stuen ut på terrassen! En lekker og moderne bolig der du kan flytte rett inn!

Standard

Eiendommen holder en meget god standard med løsninger og materialvalg av høy kvalitet. Det er vektlagt at eiendommen skal være mest mulig
vedlikeholdsfri. Fasaden er tekket med vedlikeholdsfri Royal panel og vinduer er av aluminium utvendig. Gårdsplass og gangveier er stensatt. Av kvaliteter kan nevnes sentralstøvsuger, gasspeis i begge stuer tilkoblet separat nedgravet gasstank, vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom tilkoblet luft til vann varmepumpe, ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, el bil lader i garasjen, robottklipper og en utstrakt bruk av downlights og solskjerming. Boligen er malt i lyse og tidsriktige farger. På gulv i hall, vaskerom og bad er det moderne og lyse fliser i 60X60 utførelse, øvrige rom har parkett samt at det er vannbåren varme i gulv. Begge bad og bod i garasje har varmekabler. Bad i hovedetasjen er i tilknytning til et av soverommene, dette har en fritthengende dusj utenpå fasaden. Begge bad har eksklusive flisvalg og baderomsinnredninger. Separat wc i hovedetasjen. Kjøkken er i åpen løsning med stuen. Kjøkkeninnredning er i lys slett utførelse med integrerte hvitevarer som stekeovn, dampovn, vinskap, platetopp og fritthengende ventilator. Fra kjøkken er det utgang til terrasse med morgensol og utsikt mot sjøen. Stuen oppleves som lys og luftig med ekstra høy takhøyde og store vindusflater. Det er  utgang til stor flislagt terrasse via foldedør som kan åpnes i sin hele bredde. Meget solrik terrasse fra morgen til sen kveld.  (i juni ca. kl 22). Det er 4 soverom i boligen, hvorav tre av de har store og gode skyvedørsgarderober. I hall er det også walk-in garderobe. I tilknytning til boligen er det dobbelgarasje med 2 porter med elektriske portåpnere og samt separat inngang samt isolert bod med varmekabler. På eiendommen finnes også eget separat kontor bygg hvor det er innlagt internett og varmekabler i gulv. Perfekt for gjester, treningsrom eller hjemmekontor. Her har det blitt byttet et vindu av selgerne, og det må males på nytt innen 2 år.
Her har du en meget lekker og moderne bolig med arealeffektive løsninger. Perfekt planløsning med tanke på en travel barnefamilie! Flytt rett inn!

Beliggenhet

Drømmer du om å bo nær sjø og strand? Da er du velkommen til Hytteveien 9B! Like ved sjøen og stranden på Skallevold ligger denne flotte boligen. Noe av det første som slår en når man kommer til området, er stillheten og idyllen dette miljøet byr på! Dette er et av områdets kanskje mest attraktive plasser med Skallevoldstranden og store friarealer rett utenfor egen stuedør! Her opplever man stranden og sjøen gjennom alle årstider og ser kontrastene fra yrende badeliv til fascinerende høststormer. Skallevold og Karlsvika er et stille og barnevennlig boligområde. Med kun en kort spasertur har man tilgang til populære Skallevoldstranda, Karlsvikabukten og flotte friarealer med blant annet fine fiskemuligheter. Det er også umiddelbar nærhet til Essoskogen; ideelt for gåturer, løping og sykling. Her bugner av hvitveis og blåveis på våren - virkelig idylliske omgivelser og turområder. Skallevold- og Karlsvikaområdet er ideelt for barnefamilier da man har trygg skolevei og kort vei til barnehager og gode idrettstilbud. Herunder Slagenhallen og Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisanlegg og fin sandvolleyballbane. Det er kun få minutters kjøring til Tolvsrødsenteret og Olsrød Park som har et bredt tilbud av forretninger, leger/tannleger og cafeèr. Kort vei også til Vallø småbåthavn. Bussholdeplass kun få meter unna med flere avganger i timen til Tønsberg sentrum. Det er ikke boplikt i området.

Tomt

Areal: 740 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbel garasje integrert i boligen. Ellers bra med parkering på egen gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Volden skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

JBF Polisenummer: 1820254

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2011

Antall soverom

4

Byggeår

2011

Byggemåte

Enebolig oppført i tre på støpt betong i 2011. Boligen er oppført i to etasjer. Dobbel garasje i tilknytning til boligens 1. etasje. Frittliggende sidebygning oppført i tre og mur i 2012. Det er utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 2. etasje. Registrert mulig fukt i del av yttervegg under vindu mot nord. Det er usikkerhet knyttet til registreringen. For øvrig ingen fukt registrert. Rommet er fra 2011. Det er utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 1. etasje og på vaskerom. Ingen unormal fukt registrert. Selger opplyser at eiendommen har blitt oppgradert med dels ny hagemur. Boligen gir et godt inntrykk. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 03.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med integrert garasje datert 11.07.2014.
Det foreligger også ferdigattest for bod datert 23.05.2014.

Boligens areal

Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 253 kvm, Bruttoareal: 280 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 141 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, 2 soverom/kontor, stue, bad/wc, samt vaskerom/teknisk rom.
Sekundærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderobe/bod og garasjerom.
2. etasje:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc og wc.
Sidebygning:
Bruksareal: 15 m².
Primærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trimrom/kontor.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 31.08.2020 utført av takstmann Tore Rønning i Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom ( luft til vann) På begge bad og bod i garasjen er det varmekabler. I begge stuer er det gasspeis med nedgravet gasstank på 2,7 m3. Ikke oppvarming i bod i 1.etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 19 000 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 758 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Altibox utgjør ca. kr. 1 000 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 5 416.
Alarm fra Verisure utgjør ca. kr. 540 per mnd.
Årlig medlemskap i velforening utgjør ca. kr. 200.
Årlig betaling for snømåking/vedlikehold vei utgjør ca. kr. 400
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 615 613 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 816 205 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du mot Kilen, og følger skilting mot Åsgårdstrand. Følg veien utover forbi Ilebrekke/Maxbo til neste kryss. Ta til høyre når det er skiltet mot Skallevold. Kjør til Skallevoldstranden og sving til venstre i bitte liten rundkjøring. Hytteveien går inn til venstre og boligen ligger innerst på høyre side i blindvei.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra privat vei.
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende medfølger handelen:
- Kjøleskap og integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
- Robotgressklipper.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.