solgt

Fredrikstad - Begby , Martin Lillebys vei 34

Type Tomannsbolig
Bruksareal 121m²
06/05/2019 19:44
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 602
Bruksnummer 102
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 3 695 000,-
Totalpris 3 708 025,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

3 695 000,- (Prisantydning) Omkostninger 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 13 025,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 708 025,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

121 / m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Tomannsbolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Lillebytunet!
Herfra er det kort vei til barnehage, skole, idrettsplasser, golfbane, skog, sjø og by. Fra vestvendt terrasse skimtes golfbanen og man har daglivarebutikken som nærmeste nabo.
Boligen er over to plan, hvor grunnplanet inneholder soverom, stue, kjøkken, vaskerom og bad. I andre etasje finner man to soverom, to boder og loftstue. Den ene boden kan leveres som bad nr. 2. Boligen har et tidløst utseende og en utforming som passer til husstander i ulike livssituasjoner.
Hjemmeside: www.lillebytunet.no

Innhold

«Solberg» er en tomannsbolig på 121 m², fordelt over to plan. Boligtypen er godkjent for finansiering i Husbanken. På grunnplanet finnes ett soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken- og stueløsning. I 2. etasje finner man ytterligere to soverom, loftstue og to boder. Den største boden kan gjøres om til bad. Boligen har store vindusflater som gir mye lys og god utsikt.

Standard

Solberg er en klassisk boligtype som passer for flere ulike livssituasjoner. Boligen har et soverom i første etasje og to i andre etasje. Løsningen legger til rette for at man kan bo med alle nødvendige rom på én flate, eller skape naturlige avskilte soner dersom man har behov for det. I større familier kan loftstuen være en fin lekesone eller en plass for å trekke seg tilbake.
Boligen har god standard med lys og innbydende helhet og er prosjektert med høy prioritet på sol og utsikt. Boligen leveres med  vestvendt terrasse. Tomten leveres med tilsådd gress, kantstein og gruset gårdsplass. I landskapsplanen for prosjektet er det anvist tre lekeplasser. To av lekeplassene har direkte kontakt mot golfbanen mens den siste, og minste, ligger mer sentral i området. Alle lekeplassene ligger i tilknytning til det interne stisystemet og gir god kommunikasjon for barn på kryss og tvers. De to største lekeplassene har tatt opp i seg elementer fra den tilgrensende golfbanen.
Det medfølger en carport og en parkeringsplass til hver bolig.

Beliggenhet

Lillebytunet ligger i et svært sentralt og populært boligstrøk på Begby i Fredrikstad kommune. Det er en fin blanding av eneboliger, tomannsboliger og noen rekkehus i området. Det er kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole og bussforbindelse. Ny stor dagligvarebutikk blir liggende ca. 100 meter fra boligene. Området innbyr i rikt monn til fritidsaktiviteter. Prosjektet grenser til hull 5 på Gamle Fredrikstad Golfklubb. Dette er en relativ ny 18-hulls golfbane av god standard. For den golfinteresserte vil våre boliger være "hole in one" i forhold til beliggenhet. Idrettsanlegg, lysløype, skog og mark finnes i gangavstand. Er man interessert i båtliv, sjø og fiske så er veien til havet kort. Ønsker man en smak av det urbane, kan sykkel til Fredrikstad sentrum være et godt alternativ. "Brygga" i Fredrikstad er viden kjent for sitt yrende liv gjennom hele sommeren - "Sommer'n er herlig i Fredrikstad, når du bare kan tælle og vele omkring". Fredrikstad er også kjent for sitt gode kulturtilbud. Her kan man få med seg mange kulturopplevelser av forskjellige slag gjennom hele året. Hva med en sykkeltur til Gamlebyen hvor de gamle bygningene huser mange små butikker hvor man kan kjøpe design, kunst, håndverk, møbler, mat og mye annet. I Gamlebyen finner man også Skandinavias største modelljernbanesenter.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger

Boligens areal

Bruksareal: 121 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Det er varmekabler i hele 1. etg. Varmepumpe.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse).

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Henriette Knold Andersen

466 35 292

henriette@mollerpartners.no

VERDIVURDERING