Vikane / Fredrikstad

Romslig hytte med hele 4,8 mål eiet tomt - Solrik tomt med fantastisk utsikt mot Hankø sundet og Færder fyr. Båtplass

Stillausveien 28 , 1621 Gressvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Karl Robert Hansen
Karl Robert Hansen Eiendomsmegler
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 125 m²
Bruttoareal 140 m²
Tomt 4 887 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1970
Gårdsnummer 66
Bruksnummer 472
FINN.no 122072720
Sist endret 10.08.2020 15:26
Prisantydning 2 995 000
Totalpris 3 083 862

Beregnet totalkostnad

2 995 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 74 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 995 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 862,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 083 862,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 5 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Stillausveien 28 !
Hytta ligger på Fiskeberget/Skjellumfjellet i Vikane.
Eiendommen ligger usjenert og høyt med panoramautsikt mot ytre Oslofjord i syd og vest. På denne eiendommen kan du avlutte kvelden i blinket fra Færder fyr.
Tomten har meget gode solforhold og flere uteplasser slik at man kan skjerme seg for vind eller flytte seg etter sola.
Hytta er romslig og godt utstyrt og innehar normal hytte standard med blant annet nytt bad, store stuer og store soverom. Anneks
 Det er ca. 8-10 min gange fra egen parkering med plass til 2 biler.
Strandrett med båtplass på Vikane videreføres i forbindelse med salget.
På Vikane er det restaurant,nærbutikk, marina og fergeforbindelse til Hankø med spahotell.

Innhold

Stue, spisestue, kjøkken, lite grovkjøkken med vaskemaskin, varmtvanns tank og vask, nytt bad med varmekabel, dusj, toalett og vask. Parabolantenne med Canal Digital dekoder og 27 tommer Philips flatskjerm. 
Anneks med plass til 2 køyesenger. Innlagt strøm. 2 frittstående boder for hageredskap pluss diverse.

Standard

Stor hytte med meget fine uteplasser. Normal hyttestandard. Bad er nylig oppusset med dusj, WC og servant.
Oppsummering:
Ny takpapp på tak og nytt pipebeslag.
3 utvendige terrasser. 1 stor ( Ca. 106 m2) og flislagt terrasse på støpt dekke og smijerns rekkverk i tilknytning til anneks og med rom for hagemøbler. 1 terrasse i tilknytning til stue. Ca. 16 m2. 1 terrasse i tilknytning til- og adkomst fra kjøkken Ca. 60 m2. Egen vareheis (løpestreng) med 5 HK Briggs & Stratton motor.
Hytta er tilknyttet offentlig vann og kloakk. 3 fase strøm tilknytning til hoved sikringsskap. Nytt sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Det er nylig innstallert aquastopp m/sensor på kjøkken og vaskerom.
Tinglyst egen båtplass i Vikane båthavn. Vedlikeholdsutgifter pr. år. kr. 500,- Egen privat parkeringsplass (Kjøpt rettighet, ingen utgifter) på Skjellumfjellet med plass til 2 biler (5 x 7 m). Medlem i Skjellumfjellet Vel. Årlig kontigent kr.1.000,-. Adkomst till hytta. Ca. 8-10 min. Adkomst til båtplass og sjøen (Vikane) Ca 5-7 min.
Selges møblert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fint til med meget privat tomt i et rolig og etablert hytteområde. Utsikt mot Færder fyr (sydvest). Flott skjærgård i umiddelbar nærhet. Meget flotte turområder.

Tomt

Areal: 4 887 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på privat parkeringsplass, plass til to biler. Parkering skjer ca. 10 min. gange fra hytten.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1970

Antall soverom

3

Byggeår

1970

Byggemåte

Hytten står på fjell og grunnmur av betong, søyler og lettklinkermur. Byggemåte skal være bindingsverk. Vegger skal etter byggemåte være isolert med 10 cm mineralull. Stående tømmermannskledning. For en grundigere gjennomgang av eiendommens byggemåte, se vedlagt tilstandsrapport

Boligens areal

Primærrom: 125 kvm, Bruttoareal: 140 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Vedovn og parafinovn i stue.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt selger.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 803 pr. år Hvorav 6.134,- utgjør eiendomsskatt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er omfattet av kommuneplan Kystsoneplan for Fredrikstad 2011-2023 med formål 5100 - LNRF - tiltak for stedbunden næring godkjent 17.06.2011.
Det e rikke registrert reguleringsplaner innenfor den aktuelle eiendommen.

Offentlige planer

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Det er lagt inn kommunal vann og kloakk gjennom et privat anlegg

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til karl.robert@mollerpartners.no eller SMS: 92 05 24 80 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,- og markedspakke kr. 9.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.