solgt

Fredrikstad - Begby , Martin Lillebys vei 18

Type Leilighet
Bruksareal 121m²
Tomt 458m²
06/05/2019 21:47
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 602
Bruksnummer 103
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 3 790 000,-
Totalpris 3 803 752,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 13 752,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 803 752,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Etasje

. etasje.

Oppvarming

Det er varmekabler i hele 1. etg. Varmepumpe.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Beskrivelse

Møller & Partnes presenterer Martin Lillebys vei 18, en halvpart av en tomannsbolig som er klar for innflytting. Kort vei til barnehage, skole, idrettsplasser, golfbane, skog & mark samt sjø & by, og dagligvarebutikken som nærmeste nabo. Boligen er en del av siste byggetrinn på populære Lillebytunet og er en siste mulighet til å flytte inn i noe helt nytt uten å måtte vente på ferdigstillelse.
Salget er videreomsetning av kontraktsposisjon.

Innhold

«Solberg» er en tomannsbolig på 121 m², fordelt over to plan. På grunnplanet finnes ett soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en romslig vestvendt terrasse. I 2. etasje finner man ytterligere to soverom, loftstue og to boder. Den største boden kan gjøres om til bad. Boligen har store vindusflater som gir mye lys og god utsikt. Det følger også med en plass i carport og en biloppstillingsplass.

Standard

Solberg er en klassisk boligtype som passer for flere ulike livssituasjoner. Boligen har et soverom i første etasje og to i andre etasje. Løsningen legger til rette for at man kan bo med alle nødvendige rom på én flate, eller skape naturlige avskilte soner dersom man har behov for det. I større familier kan loftstuen være en fin lekesone eller en plass for å trekke seg tilbake.
Boligen leveres med god standard med lys og innbydende helhet.
Kjøkken:
Type Aubo hvit innredning, en klassisk og tidløs innredning med takhøye skap og mye plass. Det er gjort klart for intergrerte hvitevarer, disse medfølger ikke.
Bad:
Moderne preg med større hvite fliser på vegg, grå på gulv. Hvit innredning, vegghengt wc og dusjkabinett.
Vaskerom:
Grå fliser på gulv, malte plater på vegg, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Øvrige overflater:
Malte gipsplater på vegg, Pergo gulv i grå utførelse, grå fliser i gangen, malte tak.

Beliggenhet

Lillebytunet ligger i et svært sentralt og populært boligstrøk på Begby i Fredrikstad kommune. Det er en fin blanding av eneboliger, tomannsboliger og noen rekkehus i området. Det er kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole og bussforbindelse. Ny stor dagligvarebutikk blir liggende ca. 100 meter fra boligene. Området innbyr i rikt monn til fritidsaktiviteter. Prosjektet grenser til hull 5 på Gamle Fredrikstad Golfklubb. Dette er en relativ ny 18-hulls golfbane av god standard. For den golfinteresserte vil våre boliger være «hole in one» i forhold til beliggenhet. Idrettsanlegg, lysløype, skog og mark finnes i gangavstand. Er man interessert i båtliv, sjø og fiske så er veien til havet kort. Ønsker man en smak av det urbane, kan sykkel til Fredrikstad sentrum være et godt alternativ. «Brygga» i Fredrikstad er viden kjent for sitt yrende liv gjennom hele sommeren - «Sommer'n er herlig i Fredrikstad, når du bare kan tælle og vele omkring». Fredrikstad er også kjent for sitt gode kulturtilbud. Her kan man få med seg mange kulturopplevelser av forskjellige slag gjennom hele året. Hva med en sykkeltur til Gamlebyen hvor de gamle bygningene huser mange små butikker hvor man kan kjøpe design, kunst, håndverk, møbler, mat og mye annet. I Gamlebyen finner man også Skandinavias største modelljernbanesenter.

Estimerte felleskostnader

.
Estimerte felleskostnader er satt kr. 1.000,-. Dette kan endres av sameierne på sameiermøte.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er ferdig. #Feil!Object variable or With block variable not set!¤ fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra #Feil!Object variable or With block variable not set!¤

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger)..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Boligens areal

Bruksareal: 121 kvm

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eienommen omfattes av regulerinsplan Lilleby, vedtatt 2011

Vei/Vann/Avløp

Kommunalt

Betalingsbetingelser

Selger har ikke innbetalt fullt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakt.
Betalingsbetingelser for kjøper blir dermed hele kjøpesummen ved overtagelse.
Selger kan ikke kreve utbetaling av merverdien for kontraktsposisjonen allerede ved inngåelse av kontrakten, men vil få denne utbetalt ved overskjøting til ny eier.

Endringsarbeider

Selger har bestilt endringsarbeider på kjøkken og det elektriske som vist i tilbud vedlagt prospektet.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Henriette Knold Andersen

466 35 292

henriette@mollerpartners.no

VERDIVURDERING