solgt

Begby / Lillebytunet , Martin Lillebys vei 84

Type Rekkehus
Primærrom 130m²
Bruksareal 134m²
Bruttoareal 163m²
Tomt 757m²
14/10/2019 19:17
Oppholdsrom
Soverom 4
Byggeår 2017
Gårdsnummer 602
Bruksnummer 95
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 4 900 000,-
Totalpris 5 036 622,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 750,- (Dokumentavgift) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 136 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 036 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Martin Lillebys vei 84, en nyoppført (2017) enebolig i rekke med fantastisk fin utsikt over Gamle Fredrikstad Golfklubb. Boligtypen har vært den mest populære i prosjeket Lillebytunet med sin gode planløsning, store terrasser og lekre fasader kledd i en miks av sedertre og murpuss. innvendig er det store vinduer i alle rom, så hele bolig føles lys og romslig. Det er bad i hver etasje og muligheter for 4 soverom. Terrassen ut fra stuen er et av boligens høydepunkt både med tanke på størrelse og utsikt, men plattingen nede kan bli en lun favorittplass når vårens første varme soltråler titter frem. Boligen har en av feltets beste plasseringen på enden med stor eiet tomt.
Hole in one: Gå rett ut på hull 5. For den golfinteresserte vil denn boligen være «hole in one» i forhold til beliggenhet.
Innholdsrik med god standard: Boligen har blant annet 4 soverom, 2 bad, åpen stue kjøkkenløsning og alt er fra 2017.
Livet blir enklere: Kort vei til barnehage, skole, idrettsplasser, golfbane, skog & mark samt sjø & by, og med dagligvarebutikken som nærmeste nabo har man alle muligheter for en meningsfylt, men likevel enkel hverdag.
Vi ønsker velkommen til visning.

Innhold

1. etasje: Gang/hall, bad, vaskerom, tre soverom og bod. Det ene soverommet kan brukes som TV stue.
2. etasje:  Kjøkken, bad, stue og soverom.
Carport på ca. 17 kvm og bod på ca. 7 kvm.

Standard

Boligen fremstår som ny og har god standard på innredninger og utstyr.
Bad: Begge badene er utstyrt med dusjkabinett, servant og vegghengt wc. Varmekabler i gulv.
Kjøkken: Moderne hvit innredning fra Aubo med integrerte hvitevarer, gråmelert laminat benkeplate og overskap med lys under. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen, men praktisk tilbaketrukket i en u-form og med spisebordet plassert ved utsikten.
Stue: Fra stuen er det flott utsikt utover golfbanen med utgang til stor solrik uteplass som er delvis overbygd. Plass til sofagruppe og stort spisebord.
Soverom: 4 stk. soverom hvorav tre i 1. etasje og ett soverom i 2. etasje. Det ene soverommet i 1. etasje kan brukes som TV stue og har utgang til hage.
Utstyr:
- Oppført etter Tek 10 med energikarekter B.
- Balansert ventilasjon med varmeveksler.
- Fiber
- Yale Doorman kodelås på ytterdør.

Beliggenhet

Lillebytunet ligger i et svært sentralt og populært boligstrøk på Begby i Fredrikstad kommune. Det er en fin blanding av eneboliger, tomannsboliger og noen rekkehus i området. Det er kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole og bussforbindelse. Ny stor dagligvarebutikk blir liggende ca. 100 meter fra boligene. Området innbyr i rikt monn til fritidsaktiviteter. Boligen grenser til hull 5 på Gamle Fredrikstad Golfklubb. Dette er en relativ ny 18-hulls golfbane av god standard. For den golfinteresserte vil våre boliger være «hole in one» i forhold til beliggenhet. Idrettsanlegg, lysløype, skog og mark finnes i gangavstand. Er man interessert i båtliv, sjø og fiske så er veien til havet kort. Ønsker man en smak av det urbane, kan sykkel til Fredrikstad sentrum være et godt alternativ. «Brygga» i Fredrikstad er viden kjent for sitt yrende liv gjennom hele sommeren - «Sommer'n er herlig i Fredrikstad, når du bare kan tælle og vele omkring». Fredrikstad er også kjent for sitt gode kulturtilbud. Her kan man få med seg mange kulturopplevelser av forskjellige slag gjennom hele året. Hva med en sykkeltur til Gamlebyen hvor de gamle bygningene huser mange små butikker hvor man kan kjøpe design, kunst, håndverk, møbler, mat og mye annet. I Gamlebyen finner man også Skandinavias største modelljernbanesenter.

Tomt

Eiet stor tomt på ca 757 kvm. Opparbeidet med gressplen og busker. På fremsiden er gårdsplassen gruset. Tomten har fantastisk utsikt ut mot golfbanen og Fr. stad sentrum. Sol fra morgen til kveld.

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Felleskostnader

1 000 pr. mnd. Husforsikring (ikke innbo), Kollektiv tv/internettavtale med Get, hver seksjon står fritt til å øke hastighet og legge til tv pakker utenpå den kollektive avtalen.

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

4

Byggeår

2017

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Boligens areal

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 163 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinner. Varmekabler på begge bad samt hele 1. etasje. Boligen har energikarakter B og har således lite oppvarmingsbehov.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 12.400 kw/t pr. år.

Kommunale avgifter

Kr. 17 758

Regulering

Eiendommen  er regulert til Bolig. Plan: 01061002 Lilleby, Formål: 220 - Gul sone T-1442 1112 - Boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse
 
Godkjent/vedtatt: september 8, 2011
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Det er planer om utbygging av 3 eneboliger på nabotomt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,30 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Dag Thomas Svendsen

959 66 139

dag.thomas@mollerpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
92%

eier sin egen bolig

57%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

34%

er barnefamilier

49%

er gift