Amjørnrød

Innholdsrik enebolig med nyere kjøkken og vaskerom - beliggende på vestvendt utsiktstomt

Grevlingstien 8 , 1615 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

85%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

49%

har bolig på over 120 kvm

57%

av boligene er eldre enn 20 år

57%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 139 m²
Bruksareal 176 m²
Bruttoareal 187 m²
Tomt 487 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1993
Gårdsnummer 213
Bruksnummer 304
FINN.no 187601527
Sist endret 15.09.2020 10:39
Prisantydning 4 500 000
Totalpris 4 613 842
Ligningsverdi 852 957,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 113 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 613 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Grevlingstien 8, en typisk familiebolig beliggende i et barnevennlig område på Ambjørnrød. Her har du barnehager, skoler, lekeplass, turområder og masse barn i gatene, ja det meste en barnefamilie setter pris på. Terrassen ligger vendt mot sydvest og har fin utsikt over grøntområder.
- Nyere kjøkken og vaskerom
- 4 soverom og 2 bad
- Garasje med disponibelt rom
- Solrik og usjenert terrasse
- Barnehager, skoler og idrettsplass i nærområdet
- Kort vei til både marka og sentrum

Innhold

Rett innenfor gangen ligger et nyere vaskerom praktisk innredet med mye skapplass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her ligger også det store familiebadet med direkte tilknytning til hovedsoverommet. Videre inn er stue og kjøkken samlet i et romslig allrom med fin planløsning og store vindusflater. Det lyse rommet står i fin kontrast til den mørke moderne kjøkkenninnredningen. I spisestuen kan foldedørene trekkes helt til siden slik at inne- og utesoner flyter fint sammen. I husets andre etasje er det ytterligere tre soverom og et bad.
I bakkant av garasjen er det et innredet rom som benyttes som kontor.

Standard

Kjøkken:
Kjøkkenet ble pusset opp i ca 2017 med en moderne mørk innredning fra Ikea og fine detaljer. Kjøkkenøya har mye lagring i skuffer og det er godt med benkeplass. Integrerte hvitevarer som 80 cm induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, og kjøl/fryseskap. Åpent mot spisestue/stue.
Bad - 1.etg:
Et romslig familiebad med malte fliser på vegger og gulv, malt panel i tak. Dusj, wc og innredning med vask. Sluk i dusj og i gulv utenfor. Ventilasjon i tak. Varmekabler. Badet har inngang både fra gangen og fra hovedsoverommet.
Bad - 2.etg:
Fliser på vegger og gulv, panel i tak. Innebygd boblekar, wc og vask. Ventilasjon bare i vindu. Varmekabler.
Vaskerom - 1.etg:
Nytt/pusset opp ca 2016 i følge eier. Malte vegger, fliser på gulv, malt panel i tak. Ikea innredning med skyllekum. Ventilasjon i tak. Sluk under
innredningen.
Det meste av overflater på rom er pusset opp fra 2015 og fremover.
Diverse utstyr:
Varmepumpe fra 2017.
Sentralstøvsuger i garasjen, denne er ikke i bruk.
Alarm med kamera.
Se vedlagt tilstandsrapport for utfyllende info.

Beliggenhet

Ambjørnrød er et område med masse barnefamilier, og en fin miks av boliger for store og små familier. På en liten høyde i et meget hyggelig nabolag ligger Grevlingstien 8 med fin utsikt over området. Grøntområder rett utenfor eiendommen sikrer ro og nærhet til naturen, samtidig som det er hyggelig å ha et tett og godt naboskap i et av Fredrikstads mest respektable boligfelt. I nærområdet ligger barnehager, barneskolen på Ambjørnrød og ungdomsskolen på Kvernhuset og det er kort vei til matbutikker på Christianslund, idrettsplass, marka og kun 6 minuttter med bil til Fredrikstad sentrum. Gode bussforbindelser.

Tomt

Areal: 487 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten grenser mot grøntarealer og har gode solforhold gjennom hele dagen. Stenbelagt gårdsplass og inngangsparti med morgensol. Hagen mot syd er opparbeidet med plen, busker, bed og en skjermet uteplass. Fra terrassen mot vest er det både utsikt og kveldssol. Plattingen og deler av gressplen ligger utenfor tomtegrensen og i friareal.

Garasje / Parkering

Ja

Barnehage / skole i området

Barnehage:
Lyngmo barnehage - 0,9 km
Ambjørnrød barnehage - 1,2 km
Veum familiebarnehage - 1,3 km
Skoler:
Ambjørnrød skole (1-7 kl.) - 1,2 km
Kvernhuset ungdomsskole (8-10 kl.)¨- 1,8 km
Frederik II videregående skole - 3,4 km
Glemmen videregående skole - 4,3 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1993

Antall soverom

4

Byggeår

1993

Byggemåte

Grunn og Fundamenter:
Huset står sannsynligvis på fjell/steinfylling til fjell. Huset virker stabilt.
Grunnmur:
Betongmur. Betongdekke i hele 1.etg
Drenering:
Ukjent, sannsynligvis ingen. Ingen rom under terreng.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader :
Byggemåte skal være bindingsverk. Vegger skal etter byggemåte være isolert med 15 cm mineralull. Liggende kledning, denne er stort sett i bra stand. Noe synlig eldre farge pga. krymp. Konstruksjon er ikke sjekket.
Vinduer og dører:
Dobbel inngangsdør med sidefelt, tolags isolerglass. Terrassedør og vinduer med tolags glass. Noe flassing. Stort sett normal slitasje ut fra alder ellers. Stor dør som kan åpnes helt opp i tilbygg stue fra 2016. Tolags glass. Aluminiumsbeslått ute.
Takkonstruksjon:
Saltak. Konstruksjon er innelukket så den er ikke sjekket. Plasten er ikke tett overalt utenfor knevegger, kan kondensere noe i konstruksjon om vinteren på grunn av dette (plasten i tak/vegg utenfor knevegger skal være tett). Det er ikke tilgang utenfor knevegger over alt så alt er ikke sjekket. Noe fukt på sutakplater i graden på tilbygg som er synlig fra inngang i gavl fra soverom.
Taktekking:
Sutakplater, sløyfer, lekter og betongtakstein. Taktekke er bare sjekket fra bakken, normal slitasje. Stein i grader tilbygg er ikke skjært og det er en lekkasje i graden mot loftside.
Renner, nedløp og beslag:
Renner og nedløp i stål. Helbeslag på pipe, dette flasser endel. Normal slitasje ellers.
Terrasse, balkonger og utvendige trapper:
Skiferlagt trapp ved inngangen. Inngangen er overbygd.
Terrasse på ca 32 m2. Rekkverk med liggende spiler. Dette er ikke pent og fagmessig utført. Mye skjevheter. Støtter under har sunket og har ikke
støtt/ordentlig underlag.
Piper og ildsteder:
Elementpipe. Pipen har blitt rehabilitert av Varmefag Fyr og Flamme AS fra Halden v/å sette inn et rør i pipen i følge eier. Peisovn i stue, noe sprukken ildfast stein innvendig.
Etasjeskillere:
I tre. Undertegnede oppdaget ingen vesentlige skjevheter/knirk under befaringen.
Innvendige overflater:
Mye overflater er pusset opp fra 2015 og fremover. Det står igjen noe belistninger her og der.
Tapet, malt panel og malte vegger. Parkett i gang. Fliser på bad. Laminat gulver ellers. Panel/malt panel og malt MDF panel i taker.
Innvendige trapper:
Malt tretrapp mellom etasjer, rekkverk på ene siden.
VVS:
Kommunalt vann og kloakk. Innvendige vannrør i kobber, avløpsrør i plast. Varmtvannstank er bygd inn i hjørne på badet i 2.et.
Elektrisk anlegg:
El.skapet står på vaskerommet. 40 amp hovedsikring. 14 kurser, automatsikringer. Jordfeilbrytere.
Garasje:
Steinlagt og noe betongdekke i garasjen. Lecakant rundt. Liggende kledning. Saltak tekket med betongtakstein, renner og nedløp i stål. Vedlikeholdsfri leddport med el.åpner. Boddør på siden. Bygd på et rom i bakkant på ca 8,5 m2 som eier brukes som kontor (dette er sannsynligvis ikke byggemeldt). Arbeider med dette er ikke pent og fagmessig. Utbygget har sunket i bakkant pga. for dårlig fundamentering.
Se vedlagt tilstandsrapport for utfyllende info.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på opprinnelig bygg, datert 04.05.1993.

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 187 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, kjøkken, bad, vaskerom, stue, og soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Hall, bad, og tre soverom.
Garasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 0 m². 
Garasje med bod/innredet rom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmepumpe
Peis
Sotluke defekt - Får ikke åpnet sotluke på rehab rør, da ny sotluke treffer gammel element innerør.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 780 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 852 957 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 070 646 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.