Strömstad

Hällestrand - Et steinkast fra Strømstad sentrum - Stor fritidsbolig med flott utsikt på generøs tomt.

Dynekilsvägen 5 , 45290 Strömstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 267 m²
Bruksareal 294 m²
Bruttoareal 334 m²
Soverom 6
Byggeår 1992
Gårdsnummer
Bruksnummer
FINN.no 151635744
Sist endret 27.04.2020 17:11
Prisantydning 9 800 000
Totalpris 10 046 342

Beregnet totalkostnad

9 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 246 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 046 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Dynekilsvagen 5, beliggende i idylliske Dynekilen! Stor eiendommen med plass til alle, beliggende med nydelig utsikt ut over sjøen i et fredelig og idyllisk område. Hällestrand har en en meget sentral plassering og har en rekke fasiliteter med direkte nærhet til strand, vakker natur, lekeplass, vollyballbane, tennisbane og minigolf. Båtplass kan man leie på felles liten båthavn. 10 min kjøretur til Strømstad sentrum.
Hovedbygget består av to etasjer med god planløsning med bl.a. kjøkken, som er nytt fra 2015, bad, vaskerom og 4 gode soverom. Deler av eiendommen er oppusset og påbygget i 2000. Til eiendommen tilhører også et anneks med stue og kjøkkenkrok, bad og to soverom. Ypperlig for overnattingsgjester. Eiendommen er plassert i førsterekke mot sjøen og har gode solforhold. Flere romslige uteplasser vendt både mot sjøen og baksiden.
Nyt stillheten, utsikten, bad i sjøen, gå turer i skog og mark. Vi ønsker velkommen til Hällestrand.

Innhold

U. etasje: Hall, vaskerom/bad, wc, stue, og to soverom. Bod, gang/bod og kjølerom.
 
1. Kjøkken, bad, stue og to soverom.
Anneks:  Stue med kjøkkenkrok, bad og to soverom. Utgang til terrasse fra stue.
Uthus beregnet som lager.

Standard

På jakt etter en fritidsbolig hvor man har plass til hele familien? Dynekilsvägen har absolutt dette og kan by på både flott beliggenhet, sjøutsikt, idylliske områder og generøs tomt. Standard på innredninger og overflater holder normal standard. Stort kjøkken med ny innredning i 2015, integrerte hvitevarer, granitt benkeplate og godt med skap og benkeplass. Romslige bad i hver etasje hvorav badstu i u. etasjen. Vannbåren varme. Annekset er plassert på tomtenes vestre side og er fult utstyr med kjøkken, bad, stue og soverom. Flere store uteplasser både vendt mot sjøen og på baksiden.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Hällestrand ca. 10 minutter fra Strømstad. Strømstad er Sveriges vestligste by med populære severdigheter og en yndet turistmål sommerstid. Her kan du oppleve de flotte Kosterøyene (via ferge), besøke skjærgården med båt eller nyte en god middag på bryggepromenaden. Strømstad er perfekt når du vil kjenne litt på byfølelsen og du kan trekke deg tilbake til rolige Hällestrand når solen går ned.
Det finnes ikke så mye som slår vestkysten og vi anbefaler alle og besøke dette område. Hällestrand er et idyllisk lite kystområde med brygger, svaberg og strender. Det er god vannkvalitet i område. Meget god innfrastruktur med 4 feltsvei helt til Oslo.

Tomt

Stor eiet tomt. Opparbeidet med gressplen, busker og planter. Steinlagt gårdsplass. Tomten er mulighetenes tomt med sin størrelse. Her kan man feks. kunne bygge et svømmebasseng?

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1992

Antall soverom

6

Byggeår

1992

Boligens areal

Primærrom: 267 kvm, Bruksareal: 294 kvm, Bruttoareal: 334 kvm, Grunnflate: 132 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, vaskerom/bad, wc, stue, og to soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, bad, stue og to soverom.
Anneks:
Bruksareal: 46 m2
Primærrom: 46 m2. Stue med kjøkkenkrok, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.