solgt

Sarpsborg - Skjeberg , Olabakken 21

Type Fritidseiendom
Primærrom 77m²
Bruksareal 91m²
Bruttoareal 98m²
Tomt 2 235m²
Oppholdsrom
Soverom
Byggeår 1921
Gårdsnummer 1108
Bruksnummer 80
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 3 690 000,-
Totalpris 3 793 197,-
Ligningsverdi 0,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 102 500,- (Dokumentavgift) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 103 197,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 793 197,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

På en stor, eiet, solrik, usjenert tomt rett ved stranda ligger denne idylliske hvitmalte hytta oppført i 1921.

Eiendommen er omfattende oppgradert og påbygget midt på 90 tallet med bla. nytt tak, nye vinduer, ny kledning utvendig.

Innvendig er hytta lyst innredet med kjøkken og bad fra samme periode.

Hytta inneholder vinkelstue med plass til spisestue, kjøkken, bad og ett soverom i 1 etg. 2 etg inneholder gang og 2 soverom. Romslig uthus for lagring. Usjenerte, solrike uteområder.

Tomten ligger svakt skrånende mot sør, skjermet med trær mot sørvesten. Tomten består av 2 bnr og har potensiale for videre utvikling.

Eiendommen er tilnyttet offentlig vann/avløp og har bilvei frem.

Innhold

Hytten er trivelig å komme til, lyst og fint både utvendig og innvendig. Stor hage og tomt på hele 2235 m2, med masse potensiale, for det rette øyet. Den solfyllte verandaen ble bygd i 1994, tilbygget utvendig som er en praktisk bod ble bygd i 1995, mens tak kledningen er ny fra 1996. Det er også satt inn nye vinduer. 

Videre inn i hytten, møter hallen deg med pent furu gulv, som er en gjenganger i hytten, og lyse vegger og tak av panel. Hallen tar deg videre til det romslige hovedsoverommet, med vindu som gir godt med lysinnslipp. I enden av hallen har du badet. Badet har belegg på gulv, panel på vegger og tak, klosett, dusj og servant, samt opplegg til vm.

Videre har hytten et pent kjøkken i god stand, med hvitprofilert innredning som er pent brukt og lys benkeplate i eik laminat. Det er også utstyrt med integrerte hvitevarer. Ved kjøkkenet er det også en spiseplass som er tilknyttet både kjøkken og stue. Vinkelstuen har innstallert en pen peisovn som er et møbel i seg selv. I tillegg har du en utgangsdør i enden av stuen til den flotte verandaen hvor både frokost og middag nytes best ute med godt sellskap.

2 etasjen består av to pene soverom hvor det ene har en ekstra bod, som alltid kommer godt med på en hytte. Det er også en bod nr. 2 i andre etasje.

Standard

Eiendommen fremstår meget velholdt og er innredet i lyse farger.
Eiendommen ble omfattende oppgradert og påbygget midt på 90 tallet.
Det ble lagt ny kledning, nye vinduer og nytt tak utvendig. Nytt bad og kjøkken innvendig.
Kjøkkenet er oppgradert med ny benkeplate og integrerte hvitevarer de senere år.
Nytt el skap.
Uthus med enkel standard med potensiale.

Beliggenhet

Hytten fremstår som en hytte skal være, ved idylliske Høysand, hvor sene sommerkvelder kan nytes. Hytten har fin utsikt og ligger solrikt til på en stor og usjenert tomt, med en fantastisk terrasse.

Høysand er et attraktivt hytteområde, med masse mennesker og god stemning på sommeren, og en nydelig skjærgård, hvor en båttur alltid er like hyggelig, og vakkert for øyet.
Like ved hytten finner du også minigolf, badestrand og den berømte "Isi bar", hvor isen alltid smaker like godt.

Noen minutter å gå til flott badestrand, 5 min gange til minigolf, tennisbane og restaurant.
Mange aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet.

Tomt

Areal: 2 235 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering for flere biler på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1921

Byggeår

1921

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 98 kvm, Grunnflate: 60 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, bad, spisestue, stue og soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 21 m².
Primærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Oppgang/gang og to soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Peis i stue, forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 259,24 Eiedomsskatt utgjør 8775,46

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig- og fritids- bebyggelse. Se vedlegg.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp, ikke vannlag.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: karl.robert@mollerpartners.no eller SMS: 92 05 24 80 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 7.500,-, markedspakke kr. 17.500,- Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.