Fredrikstad sentrum

Stor innflytningsklar sentrumsleilighet med 3 romslige soverom og 2 stuer. Lave felleskostnader, helt nyoppusset.

Brønneløkkveien 6 1. etg , 1604 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Margareth Cielicki
Margareth Cielicki Eiendomsmegler MNEF
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig
Type Leilighet / Selveier
Primærrom 103 m²
Bruksareal 103 m²
Bruttoareal 108 m²
Tomt 426 m² / Festet fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1920
Gårdsnummer 208
Bruksnummer 13
FINN.no 182309904
Sist endret 23.09.2020 15:25
Prisantydning 3 590 000
Totalpris 3 688 742

Beregnet totalkostnad

3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 98 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 688 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret. Disse er inkludert i de kommunale avgiftene. Det kan skje en endring på dette når eiendommen blir seksjonert.

Beskrivelse

Bo sentralt, romslig og nytt! Lekker stor leilighet med 3 soverom i 1. etasje i Brønneløkkveien 6.
Tiltalende selveier-leilighet i tomannsbolig med sentral beliggenhet ved jernbanestasjonen.
Lekkert og moderne utført, med en fin og annerledes planløsning - en hyggelig plass å bo, eller et meget godt utleie-objekt der du raskt kan få til et par rom til (for studenter for eksempel).
Eiendommen er under seksjonering, men fram til seksjonering vil det være mulig å kjøpe leiligheten i 2. etasje også, så fremt denne ikke er solgt.
Eiendomsmegler Margareth Cielicki v/ Møller& Partners ønsker velkommen til visning og en hyggelig boligprat.

Standard

Hele leiligheten er nyoppusset med nye overflater og innredninger. Downlights i stue og kjøkken.
Det ligger nytt bjelkelag i etasjeskille over 1. etgs kjøkken, spisestue, bad og gang, - med 20 cm isolasjon, samt nedhengte lydbøyler og lekt før panel undertak, i følge eier.
Det vil bli montert isolasjon og stubbloftsplater i krypkjeller. Det er også montert 36 mm trinnlydsplater i gulvet i 2. etasje. Det er nye vedlikeholdsfrie vinylvinduer i hele leiligheten.
Leiligheten har både åpen peis og vedovn.
KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med sorte slette skapdører og laminert benkeplate. Det er montert integrert platetopp, vifte, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-fryseskap.
BAD:
Badet har fliser på gulvet, og våtromsplater på veggene. Det er nedsenket dusjnisje. Badet har baderomsinnredning, vegghengt vannklosett og uttak for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Himlinger med hvit mdf panel.
Vegger med malte plater.
Gulv med parkett og fliser på bad.
VVS: Det er montert 200 liters varmtvannsbereder. Berederen står i krypkjelleren. Vannrør er utført i kobber og rør-i-rør. Innvendige kloakkrør er i pvc.
EL-ANLEGG:
I el-skapet er det automatsikringer.
ANNET:
Det foreligger avvik knyttet til ildstedene fra feiervesenet. Forrige inspeksjon var gjort før renovering (2016), og er utbedret i følge eier.

Beliggenhet

Brønneløkkveien 6 ligger fint til på Guldberg i Fredrikstad, mellom Kapellfjellet og Riverside, med Bydalen og Cicignon som nærmeste bydeler. Dette er et område med eldre eneboliger, nærhet til jernbanestasjonen, kort vei til sentrum, kort vei til elva, en perfekt pendlerbeliggenhet dersom du tar toget.
Her er det mange hyggelige veier til sentrum, men samtidig en rolig bydelsfølelse.

Tomt

Areal: 426 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2111, Festeavgift: 2610, Reguleres hvert 10. år, neste gang i 2029.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Felleskostnader

1 500 pr. mnd.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Selveier), byggeår: 1920

Antall soverom

3

Byggeår

1920

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på jord eller leire. Den eldste delen av boligen har ringmur i granitt, tilbygget har ringmur i murblokker. Det er observert noen sprekker mellom granittblokkene. Det er ingen synlig drensløsning rundt ringmuren over terreng. Ettersom det er en del fukt på gulvene i krypkjelleren, så tyder dette på sviktende drenering. Det er eldre koblede vinduer i kjelleren, disse er ikke utbedret da de sørger for god utluftning i kjelleren i følge eier.
Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk. Det er liggende dobbelfalset kledning på ytterveggene.
Leiligheten har innadslående vinduer i vinyl med 3-lags glass. Innvendige dører er med profiler.
Takkonstruksjonen er utført i tre, og som masardtak. Det er dobbeltkrummet takstein på yttertaket. Disse har en slitt overflate og antas å ha en eldre årgang.
Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng.
Det er oppført en terrasseplatting utenfor stuen med takoverbygg, og i denne er det luke i gulvet for nedgang til kjeller.
Det er oppført en pipe med tilhørende vedovn.
Etasjeskille i trekonstruksjon og det er skjevheter i etasjeskillet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.
Endringer på fasade og planløsning i forbindelse med renoveringen er byggemeldt.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 108 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 103 m².
Primærrom: 103 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, bad, gang 3 soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 500 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er uregulert men avsatt til bebyggelse i kommunedelplanen for Fredrikstad byområde.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til margareth@mollerpartners.no eller SMS: 47 02 52 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.