Kråkerøy

En av byens beste adresser! - Lekker 3-roms leilighet med 45 kvm stor terrasse, heis og garasjeplass.

Gamle Beddingvei 11 , 1671 Kråkerøy

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

67%

eier sin egen bolig

76%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

29%

har bolig mellom 60-120 kvm

67%

av boligene er nyere enn 20 år

26%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 77 m²
Bruksareal 77 m²
Bruttoareal 82 m²
Tomt 4 307 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 423
Bruksnummer 179
FINN.no 181624492
Sist endret 07.08.2020 13:07
Prisantydning 6 000 000
Totalpris 6 173 992
Ligningsverdi 864 389,-

Beregnet totalkostnad

6 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 165 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 173 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 173 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Joda, det finnes flere lekre leiligheter i sentrum med utsikt mot elva. Men det er få som har en privat terrasse på 45 kvm å trekke seg tilbake på når bypulsen skal byttes ut mot ro og skjermet privatliv. I femte etasje i Gamle Beddingvei 11 ligger leiligheten for deg som er på jakt etter en fresh leilighet med moderne og praktiske løsninger, en enkel hverdag med alle fordelene som følger av å bo sentralt og som ønsker et stort privat uteområde uten vedlikeholdsbehov. Vendt vekk fra bryggepromenaden er det både solrike plasser, og lune varme områder under tak. Leiligheten er svært lite brukt og fremstår som ny.
I nærområdet har du alt du trenger av kafeer, restauranter, utesteder, handlegate og kjøpesenter. Det er heller ikke langt til fine turområder.
Eiendomsmegler Henriette Knold Andersen ønsker velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten har enkel adkomst via heis enten fra hovedinngangen eller fra felles garasjekjeller. Når man kommer inn i leiligheten føles det åpent og samtidig som det er naturlige soner for stue, spisestue og kjøkken. Store vindusflater mot syd gir mye lysinnslipp og når skyvedøren åpnes opp til terrassen, er det store arealer å boltre seg på. Kjøkken, stue og spisestue er et åpent og sosialt rom, her slipper kokken å stå alene på kjøkkenet mens resten har det hyggelig i stua. Hovedsoverommet er romslig og det er laget walk-in garderobe i den opprinnelige boden. Det andre soverommet blir benyttet som gjesterom og garderobe.
I kjelleren medfølger det en parkeringsplass utstyrt med El-bil lader 3-fas 400V smart-lader og en bod.

Standard

Selve leiligheten holder meget god standard, nåværende eier gjorde flere oppgraderinger mens bygget fremdeles var under oppføring. Blant annet Elko Plus med glassrammer på brytere og kontakter, dimmere på alle lyskilder, Smarthome funksjon som gir deg mulighet til å styre varme og lys via telefon og gulvene er av type Eik tobakksgrå sauvage 1-stavs parkett. Parkeringsplassen er etablert med el-bil lading. Leilighten er lite brukt siden den stod ferdig i 2017, så her er alt nytt og fresht med moderne løsninger og et tidsriktig preg.
Kjøkken:
Innredning med takhøye slette grå fronter fra Sigdal modell "Horisont", marmormønstret laminat benkeplate, underlimt vask, integrert stekeovn, induksjons platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskapalt, fra den Italienske produsenten Smeg. Microovnen er fra Miele.
Stue/spisestue:
Den åpne løsningen gir et luftig rom, men det er også en god planløsning for plassering av spisebord og sittegruppe. Når terrassedøren skyves opp glir inne og uteområdene sammen og stuen utvides med 45 kvm. Overbygget på terrassen sørger for god solskjerming i spisestuen, det er også lagt opp strøm til utvendig screens dersom man ønsker ytterligere skjerming.
Bad/vaskerom:
Flislagt bad med Grohe massasjedusj, vegghengt toalett, innredning med servant, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon i taket.
Soverom:
Det er to soverom. Innenfor hovedsoverommet fungerer boden som en walk in garderobe. I det andre soverommet er det satt inn garderobeskap for ekstra oppbevaringsplass.
Øvrig utsyr:
- Vannbåren varme i alle gulv.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Porttelefon med kamera
- Sprinkelanlegg
- Heis

Beliggenhet

Vi vet nesten ikke hvor vi skal starte når vi skal beskrive beliggenheten til denne leiligheten. For hva vil du sette størst pris på? Beleiligheten ved å ha alt innen noen fottrinns rekkevidde? Følelsen av å bo midt i smørøyet i et av byens mest attraktive områder? Den store terrassen som ligger vendt mot solen og et roligere område? Uansett hvem du er og hva du ønsker for din neste leilighet så er vi nesten sikker på at du får det her.
Leiligheten har en utmerket beliggenhet på Værste Brygge, i et område som virkelig er langt fremme når det kommer til byutvikling. Her er nabolaget preget av moderne arkitektur, gjennomtenkte løsninger og et eksklusivt preg. Ikke minst har du nydelig utsikt mot vannet, båtlivet, bylivet og folkelivet.
Rett utenfor ligger fergeleiet til byfergen som tar deg gratis til sentrumssiden, Smertu, Isegran og Gressvik.
Beliggenheten er sentral og behagelig, uten at man rammes direkte av sentrumsstøy. Eller som det ble skrevet av utbygger den gangen prosjektet ble lansert: "Ved Fredrikstads elvekant opplever du det hele på nært hold, men med innsynets behagelige avstand. Du kan selv velge når du vil være en aktiv del av sentrums yrende liv, eller trekke deg tilbake til en velutstyrt leilighet på Kråkerøy. En elegant gangbro binder de to hverdagene sammen."

Tomt

Areal: 4 307 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 5 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass etablert med el-bil lading i felles garasjeanlegg.
Selger disponerer 1 parkeringsplass og en bod til som kan kjøpes i tillegg.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Fotspor barnehage - 4 min gange - 0,3 km
Kråkeby barnehage - 5 min gange - 0,4 km
Domkirken barnehage - 10 min gange - 0,7 km
Skoler:
Trara skole (1-7 kl.)  - 15 min gange - 1,2 km
Cicignon barne- og ungdomsskole - 21 min gange - 1,7 km
Rødsmyra skole (1-7 kl.) - 25 min gange - 2 km
WANG Toppidrett Fredrikstad  - 4 min gange - 0,3 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 8 min gange - 0,6 km

Felleskostnader

2 496. Felles strøm, drift av heis, forretningsførsel, revisjon, kabel-tv, bygningsforsikring, vaktmestertjenester/renhold, drift og vedlikeholdskostnader, a kontobeløp fjernvarme, kommunale avgifter.
Det betales i tillegg kr. 170,-/mnd pr. parkeringsplass.
Eiendomsskatt faktureres den enkelt seksjon direkte fra kommuen.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

7 738

Forsikring

TRYG Forsikring Polisenummer: 7115198

Husdyrhold

Dyrehold krever styrets forhåndsgodkjenning, som forutsetter at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

2

Byggeår

2017

Byggemåte

Ukjent byggegrunn. Søyler og betongmur. Teglstein og vedlikeholdsfrie plater på yttervegger. Flatt tak.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Den enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er likevel ikke tillatt.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten, med styring i det enkelt rom.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 386

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 864 389 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 111 800 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt  0,9% beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 7.500,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.