Gressvik / Trondalen

Nyere og moderne enebolig med solrik takterrasse på 60 m² - God standard - Dobbel garasje.

Trondalssvingen 5 , 1621 Gressvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

40%

er gift

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 256 m²
Bruksareal 322 m²
Bruttoareal 349 m²
Tomt 803 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2015
Gårdsnummer 50
Bruksnummer 338
FINN.no 186257842
Sist endret 04.08.2020 11:47
Prisantydning 8 000 000
Totalpris 8 215 992
Ligningsverdi 1 717 361,-

Beregnet totalkostnad

8 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 000 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 215 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 215 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Beskrivelse

Lekkert, tidløst, moderne og varmt.
Boligen i Trondalssvingen er romslig men har samtidig en smart og brukervennlig planløsning. Innredninger og utstyr av høy kvalitet med gjennomtenkt planløsning hvor utnyttelsen av 2 plan er imponerende. Drømmegarasjen på ca. 60 kvm har direkte adkomst til hallen og rålekker takterrasse på toppen. Store soverom hvor alle har egen garderobe. To store lekre bad. Sosialt stort kjøkken med åpen himling og innredning fra Kvik med hvitevarer fra AEG. Boligen er beliggende høyt med flott utsikt og gode solforhold. Tomten er lettstelt med lite krav til vedlikehold. Trondalssvingen 5 er en påkostet flott familiebolig hvor man kan flytte rett inn. Vi ønsker velkommen til visning!

Innhold

1. etasje:  Hall, bad, vaskerom, stue, gang/sluse, og to soverom. Dobbelgarasje og to boder.
2. etasje: Kjøkken, grovkjøkken, stue, bad, wc, garderobe, og soverom. Fra stuen er det utgang til stor takterrasse.

Standard

1. etasje: Boligen har en stor og åpen flislagt hall med spotter i tak og lyse farger. Første etasje kan være  "ungdommens etasje'', med to soverom på ca. 25 kvm som er adskilt med stue: Perfekt for barn og tenåringer! På soverommene er det skyvedørsgarderober med god lagringsplass. Det er også adgang til terrassen. Etasjens bad er tidsriktig og lekkert med lyse 60x60 fliser på gulv og 30x90 fliser på vegg. Badet har både dusjhjørne og badekar. Videre i boligens første etasje er det også et stort vaskerom med varmekabler og god benkplass som gjør klesvask og bretting enklere. Fra hallen har man adkomst til garasjen.
2. etasje har store åpne flater hvor den gode takhøyden gir deg en ekstra romslig og luftig etasje - kombinert med store glassflater.  Kjøkkenet har Kvik innredning med heltre benkeplate og gode arbeidsforhold og er husets samlingspunkt både til hverdag og fest.  Fra stue og kjøkken har man adgang til stor takterrasse hvor det er lagt kompositt belegg som er vedlikeholdsfritt. Takterrassen er meget privat og har gode solforhold fra morgen til kveld. 
Soverommet i hovedetasjen er innredet med allergivennlig teppe på gulv, tidsriktig fargevalg på vegger, og en fransk balkong. Store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Mellom soverommet og badet er det walk-in-closet med god skapplass. Det er også et gjestetoalett i andre etasje.
Oppsummert:
Kjøkken: Stor hvit Kvik innredning. Integrert 80 cm induksjon platetopp, stekeovn, kombiovn (stek/mikro), oppvaskmaskin, vinskap og kjøleskap. Ventilator i kjøkkenbenk.
Bad 1. etasje: Fliser og malte vegger, fliser på gulv, malt tak. Badekar, Geberit veggklosett, dusj, og innredning med to vasker. Sluk i dusj og under badekaret. El.vifte og dusj og ventilasjon i tak. Varmekabler. Downlights.
Bad 2. etasje: Fliser og malte vegger, fliser på gulv, malt tak. Porsgrund veggklosett, stor dusj med to dusjhoder, og innredning med to vasker. Slukrist i dusj. El.vifte i vegg. Varmekabler. Downlights.
Garasje: Stor dobbel garasje med 2 stk. boder. Flislagt gulv med sluk. Dobbel port med el. åpner.
Utstyr:
- Oppført etter TEK 10.
- Varmekabler i hele 1.etasje (ikke i garasje og boder) og på badet i 2.etasje.
- To Daikin varmepumper.
- Ventilasjonsanlegg.
- Plissegardiner.
- Smarthus system fra Futurehome med lysstyring i stue og kjøkken. Dette kan bygges ut videre med styring av varme etc.

Beliggenhet

Tilbaketrukket med god beliggenhet i blindvei på Trondalstoppen. Boligen er plassert høyt og har flott utsikt utover Trondalen og mot sentrum. Trondalssvingen er et populært og familievennlig boligfelt med fin beliggenhet på Gressvik. Kort vei til skoler og nærbutikker, og nærhet til flotte badeplasser og ikke minst marka like ved. Fotballbane på Gressvik i et steinkast unna. Område er utviklet fra 2013 til og med i dag og har nyere bebyggelse og infrastruktur. Området anses for å være etterspurt og det skulle ikke være vanskelig å finne en lekekamerat her. Fredrikstad sentrum er kun 10 minutters kjøring unna og kan også nås via gratis byferge.

Tomt

Areal: 803 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje og gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Trondalen barnehage (0-5år) - 0,7 km
Parkveien familiebarnehage (0-3år) - 2,3 km
Gressvik barnehage (3-5år) - 2,3 km
Skoler:
Hurrød skole - Onsøy (1-7kl.) - 2,4 km
Rød skole - Onsøy (1-7kl.) - 2,5 km
Gressvik ungdomsskole (8-10kl.) - 2,2 km
Frederik II vgs. - 5,1 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 5,8 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2015

Antall soverom

3

Byggeår

2015

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 22.10.2015 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 256 kvm, Bruksareal: 322 kvm, Bruttoareal: 349 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 193 m².
Primærrom: 127 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, bad, vaskerom, stue, gang/sluse, og to soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 129 m².
Primærrom: 129 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, grovkjøkken, stue, bad, wc, garderobe, og soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen utleiedel.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1. etasje, men ikke i garasjen. Varmepumpe i 2. etasje og gasspeis.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 26 848 pr. år Hvorav 11.864,- utgjør eiendomsskatt

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 717 361 pr. 02.07.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 182 500 pr. 02.07.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Møller & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er omfattet av Kommuneplan Fredrikstad 2020-2030 med formål 1001 - Bebyggelse og anlegg.
Reguleringsplan: 606 Trondalen syd med formål 111 - Frittliggende småhusbebyggelse.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Digital Markedspakke (Kr.2 265) Boligsalgsrapport (Kr.7 500) Garantipremie (Kr.2 500) Spørringer EDR (Kr.925) Tinglysingsgebyr elektronisk (Kr.897) Kommunale opplysninger (Kr.3 593) Markedspakke (Kr.19 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 000 000,-) (Kr.72 000) Oppgjørshonorar (Kr.4 950) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Salgsforberedelser/tilrettelegging (Kr.7 500) Spørregebyr elektronisk grunnbok (Kr.1 560) Totalt kr. (Kr.123 775)

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.