Rolvsøy / Fredrikstad

Pen leilighet på et plan med romslig innglasset veranda og praktisk planløsning i 1. etg!

Hasserheien 9 , 1664 Rolvsøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

27%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

47%

har bolig på over 120 kvm

29%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 77 m²
Bruksareal 81 m²
Bruttoareal 86 m²
Tomt 7 003 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2013
Gårdsnummer 724
Bruksnummer 115
FINN.no 189189305
Sist endret 19.10.2020 11:41
Prisantydning 3 390 000
Totalpris 3 483 742
Ligningsverdi 875 295,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 93 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 483 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners AS presenterer Hasserheien 9! -En bolig i et velfungerende og trivelig sameie.
Boligen ligger fint til på Rolvsøy, med kort vei til skog og mark, butikker, barnehager og skoler. Det er heller ikke mer enn en liten kjøretur til Fredrikstad sentrum med flotte spisesteder og varierte shoppingmuligheter. Det er ca. 10 minutter til E6.
Boligen inneholder gang, to romslige soverom, pent og lyst bad, kjøkken og stue med en åpen løsning og to praktiske oppbevaringsboder. Fra stuen og kjøkkenet har du tilgang til den innglassede verandaen. Ved inngangsdøren er det også plass til en mindre sittegruppe i solen.
Enheten har en oppstillingsplass i carport, her er det mulighet for å installere el-bil lader.
Eiendomsmeglerfullmektig Magnus Winther ønsker velkommen til en trygg visning!

Innhold

Leiligheten inneholder gang, teknisk rom/bod, 2 soverom med god lagringsplass, bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, pent kjøkken med åpen løsning til stue. Innglasset romslig veranda med plass til grill og sittegruppe. Det er en ekstra bod til leiligheten like utenfor inngangsdøren. Parkering på anvist plass i carport.

Standard

Leiligheten tar deg imot med en flislagt pen gang med varmekabler. Fra gangen har du tilgang til bod/ teknisk rom med lyssensor. Videre inn i leiligheten har du hoved soverommet, lyst og pent, med god plass i skyvedørsgarderobe fra Elfa. Soverom nr. 2 er også utstyrt med Elfa skyvedørsgarderobe. Badet har hvite veggfliser og grå gulvfliser. Badet har varmekabler og dusjkabinett med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. På kjøkkenet ble det gjort gode tilvalg under byggeprosessen, med ekstra skapplass. Induksjonstopp og stekeovn av merket Gorenje er fra desember 2018. Vedovn i stue. Fra stue/kjøkken har du tilgang til den innglassede verandaen med varmelampe. 
Leiligheten har balansert ventilasjon.
For en grundigere gjennomgang av eiendommens standard, se vedlagt tilstandsrapport

Beliggenhet

Heigård Sameie ligger på Rolvsøy i et rolig nabolag, hvor både de unge kan ferdes trygt og leke, og de eldre kan trekke seg fint tilbake for litt ro i solveggen. Dersom du er glad i skog og mark, er Fredrikstad marka bare ti minutter unna, enten for trimmens skyld eller om man bare ønsker å nyte omgivelsene.
Til kolonialbutikken kan du ta bena fatt og rusle for dagens middag. Skoler og barnehager er like ved som kan gjøre hverdagen noe enklere for en ellers travel hverdag. Det er ca. 5 min. kjøretur til Fredrikstad sentrum.

Tomt

Areal: 7 003 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Parkering på anvist plass i carport. (nr.13)

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Trollklubben barnehage - Rolvsøy - 0,1 km
Veslefrikk barnehage (3-5år) - 0,8 km
Rolvsøy barnehage (0-5år) - 1 km
Skoler:
Steinerskolen i Fredrikstad (1-10 kl.) - 0,7 km
Rekustad skole (1-7 kl.) - 1,1 km
Hauge skole (1-7kl.) - 2,1 km
Haugeåsen ungdomsskole (8-10kl.) - 2,6 km
Seiersborg vgs. - 1,5 km
Greåker vgs. - 3 km

Felleskostnader

2 672 pr. mnd. Inkluderer: styrehonorar, lønnskostnader, forretningsførsel, revisjon, TV/data, bygningsforsikring, vedlikeholdskostnader, avsetning til framtidig vedlikehold, nyanskaffelser, kommunale avgifter, felles strøm, stell utomhusanlegg, og andre driftskostnader

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82361774

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Selveier), byggeår: 2013

Antall soverom

2

Byggeår

2013

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på stedlige masser, og oppfylte steinmasser.
Bygget har støpt ringmur. Det antas at det er isolerende gulv i ringmuren, noe som er vanlig konstruksjon.
Det normalt at underliggende steinmasser fungerer som drensmasser. Disse ligger normalt ca. 1-1,2 meter utenfor bygningskroppen.
Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er liggende trepanel på ytterveggene.
Boligen har pulttak i trekonstruksjon.
Yttertaket er tekket med belegg.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.05.2014 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 86 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, to soverom, bad og stue/kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann.

Adgang til utleie

Nei.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Vedpeis og panelovner.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Eiendomsskatt: 4 451,- dekkes ikke av fellesutgiftene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 875 295 pr. 14.08.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 151 061 pr. 14.08.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er omfattet av Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032. Eiendommen er regulert etter 583 Heigård.
Planarbeid pågår ved Fylkesveg 109 Råbekken-Alvim

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2010/870686-2/200  Best. om vann/kloakkledn.
2010/870686-3/200  Bestemmelse om gjerde.
2013/296585-1/200  Erklæring/avtale
Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgave.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: rullegardiner og mikroovn på kjøkken. Taklampe og kirsstenger på soverom. taklapme, lampetter og rullegardin på gjesterom. Lampetter og taklampe i gang. Fryseskap i innvendig bod og tre stk. ovner i utebod.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.